شوهر رفیق باز ، مشکلی است که بسیاری از خانمها و آقایان را درگیر خود میکند. این که احساس کنیم ما اولویت دوم همسرمان هستیم و او دوستانش را بیشتر از ما دوست دارد بسیار ناراحتکننده است. بهعلاوه رفیقبازی شوهر میتواند مشکلات بسیاری را در زندگی ما به وجود بیاورد. طلاقهای عاطفی، هزینههای مالی سنگین یا حتی درگیرشدن با مشکلاتی مثل اعتیاد همگی میتوانند از پیامدهای همسر رفیق باز باشند. به همین خاطر بسیار مهم است که شما راجع به این موضوع و راههای مبارزه با آن شناخت کافی داشته باشید. پس اگر شما هم درگیر مشکل همسر رفیق باز شدهاید بهتر است در ادامه این مطلب همراه ما باشید. بهعلاوه یادتان باشد که کمکگرفتن از یک مشاور متخصص میتواند در این شرایط بسیار کمککننده باشد.
فهرست مطالب
- شوهر رفیق باز
- آیا واقعاً همسرتان بیش از حد به دوستانش اهمیت میدهد
- دلایل رفیق بازی شوهر چیست؟
- 1- به اندازه کافی به شوهر رفیق باز تان توجه نمی کنید
- 2- به نظرات شوهر تان توجهی نمیکنید
- 3- پول خرج کردن شوهرتان را خیلی زیر سوال می برید
- 4- به درخواست های رابطه او توجهی نمیکنید
- چیکار کنم شوهرم دست از رفیق بازی بردارد؟
- با همسرتان صحبت کنید
- در مقابل همسرتان قرار نگیرید | شوهر رفیق باز
- مشکلات زندگی مشترک را حل کنید
- برای لحظههایتان برنامهریزی کنید
- وارد دنیای همسرتان بشوید | شوهر رفیق باز
- دوستی با افراد متأهل
- نکاتی که باید در برخورد با شوهر رفیق باز خود در نظر بگیرید
- اهمیت مشاوره درباره شوهر رفیق باز
برای دریافت مشاوره در زمینه شوهر رفیق باز می توانید از طریق تلفن 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 با متخصصان مشاوره خانواده مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس بگیرید.
شوهر رفیق باز
زندگی متأهلی قطعاً تفاوتهایی با زندگی مجردی خواهد داشت. همه ما انتظار داریم که وقتی یک نفر ازدواج میکند بیشتر توجهش را برای خانه و خانواده بگذارد. اما در این میان هستند کسانی که حتی بعد از ازدواج نیز دوست دارند به عادتهای زندگی مجردی خودشان ادامه بدهند. وقت گذراندن با دوستان دوره مجردی یکی از این عادتهاست. برخلاف انتظار بسیاری از ما این عادت فقط مخصوص آقایان نیست. خانمهای بسیاری هم هستند که بیشتر زمان خود را در مهمانیها میگذرانند؛ و توجه چندانی به زندگی مشترک خود ندارند.
جدای از اینکه خانم یا آقا دست به این کار بزند، رفیقبازی میتواند مشکل با همسر شود.. اما باید به این موضوع هم توجه داشته باشید که هر ارتباطی با دوستان را نمیتوانیم رفیقبازی بدانیم. قبل از هر چیز باید به این سؤال پاسخ بدهیم که آیا واقعاً همسر شما رفیقباز است؟ اصلاً به چه رفتاری رفیقبازی میگوییم؟
آیا واقعاً همسرتان بیش از حد به دوستانش اهمیت میدهد
یک قانون در روانشناسی خانواده معتقد است که شما حتی بعد از ازدواج نیز باید زمانهایی را به خودتان اختصاص بدهید. در حقیقت قرار نیست که چون ازدواج کردهایم همیشه و در همهجا کنار همسرمان باشیم. بلکه هرکدام از شما این حق را دارید که گاهی اوقات نیز زمانتان را جدای از هم بگذرانید و به فعالیتهایی که دوست دارید برسید. شاید برایتان جالب باشد اگر بگوییم که نتایج تحقیقات نیز نشان میدهد این سبک از زندگی مشترک موفقتر خواهد بود.
باتوجهبه آنچه گفتیم تنها به این خاطر که همسرتان در هفته ساعتهایی را نیز با دوستانش میگذراند نمیتوانید به او برچسب رفیقباز بودن بزنید. اما اگر همسرتان بیشتر وقت خود را با دوستانش میگذراند، توجهی به شما و زندگی مشترک ندارد و از همه مهمتر این رفتار در حال آسیبزدن به رابطه عاطفی شما است، میبایست برای تغییر شرایط اقدام کنید. پس در اولین قدم به این نکته توجه داشته باشید که هر رفتاری اسمش رفیقبازی نیست؛ و گاهی این خود شما هستید که باید کمی دیدگاههایتان را تغییر بدهید.
دلایل رفیق بازی شوهر چیست؟
رفیق بازی شوهر شما حتی اگر از روز اول هم بوده باشد؛ بهتر است به دلایل زیر یک بار دیگر بیاندیشید. شاید بتوانید
1- به اندازه کافی به شوهر رفیق باز تان توجه نمی کنید
رفیق بازی شوهر با میزان توجه شما به او رابطه مستقیم دارد. شاید به خاطر بچه ها، کار، بیماری یا هر موضوع دیگری نتوانسته باشید علاقه و توجه تان را به همسرتان نشان دهید. او دائم در کنار شما بوده اما شما به خاطر دغدغه هایی که ذهن تان را پر کرده اند نتوانسته اید به او آن طور که باید نگاه کنید توجه کنید و شنونده باشید.
پس شوهر تان دچار احساس طرد شدگی شده و حس میکند نه برای شما و نه برای دیگر اعضای خانواده اهمیتی ندارد. او برای دور کردن این حس های منفی به رفقایش پناه برده و با آن ها وقت می گذارند. در حالی که حقیقتا به توجه شما نیاز دارد.
راه حل چیست؟
درسته شما هم خسته اید و مسائل جدی وجود داشته که نتوانستید انرژی کافی حتی برای خودتان داشته باشید. اما بهتره هر طور شده زمانی را هم برای شوهر تان در نظر بگیرید. حتی شاید لازم باشد سختی بکشید. اما باور کنید ارزشش را دارد که زندگی مشترک تان را گرم کنید.
حتما درباره راه های جلوگیری از دیر آمدن همسر به خانه کلیک کنید.
2- به نظرات شوهر تان توجهی نمیکنید
مردان بر عکس زنان، به راحتی نظرات شان بیان نمی کنند. آن ها عادت ندارند احساسات شان را بروز بدن. از طرفی چون مسئول کارهای خارج از خانه هستند؛ اطلاعی در مورد امور خانه به دست نمی آورند. در این شرایط وقتی خانم خانه هم چیزی به شوهرش نمیگوید و او را در جریان امور خانه نمیگذارد؛ طبیعی است که شوهرتان احساس کند که نظرش در خانه اهمیتی ندارد.
بله مسئولیت خانه و بچه ها با خانم است. برای مثال چیدمان خانه را بیشتر اوقات خانم ها بدون نظر همسرشان میچینند. در حالی که این خانه منزل مرد خانه هم هست. پس چرا نظر او پرسیده نمی شود؟
راه حل چیست؟
هر از گاهی زمانی را در نظر بگیرید تا مسائل خانه و موضوعاتی که بچه ها مربوط می شوند را به شوهر تان بگویید. او را در جریان مدرسه؛ حرف ها و اتفاقات روزمره خانه قرار دهید. سعی کنید نظر او را بپرسید و در موقعیت های مختلف مطابق میل او خانه را بگردانید. برای مثال وقتی می خواهید فرزندتان را در کلاسی بنویسید نظر شوهرتان را بپرسید. در مورد نحوه خرج کردن پس اندازهایتان از او نظر بگیرید. با این دست کارها به او نشان میدهید که او نیز در این زندگی نقشی دارد.
3- پول خرج کردن شوهرتان را خیلی زیر سوال می برید
به طور کلی مردان زیاد علاقه ای به جزییات ندارند. در مورد پول خرج کردنشان هم این مساله صدق می کند. بله شما به عنوان همسر باید بدانید او پول هایش را چطور خرج می کند. اما نباید مانند والد کنترل گری بشوید که دائم به او بگویید چیکار بکن و چیکار نکن. این دست رفتارها او را کلافه کرده و بیشتر میان تان شکاف ایجاد می کند.
راه حل چیست؟
اگر شما دائم به شوهر رفیق باز تان بابت نحوه خرج کردن پول هایش برای دوستانش گیر بدهید؛ دیر یا زود متوجه می شوید که در حال پنهان کاری از شماست. در عوض با او در مورد برنامه مالی صحبت کنید. اهداف بلند مدت و کوتاه مدت برای مخارج تان مشخص کنید. به او بگویید اگر چیزی برای خودش میخواهد بخرد ایرادی ندارد. و اگر چیز گرانی خواست بخرد مخالفت نکنید. چرا که اگر شما این کار را نکنید رفیق هایش این کار را میکنند. پس با ملایمت و ایجاد یک رابطه توام با درک متقابل از او بخواهید در مسیر منافع خانواده خرج بکند.
برای اشنایی با سایر دلایل مخفی کاری همسر کلیک کنید.
4- به درخواست های رابطه او توجهی نمیکنید
وقتی شما بارها و بارها به درخواست های رابطه او جواب منفی میدهید؛ پس باید منتظر رفیق بازی هر چه بیشتر او و بیرون رفتن خانه باشید. او وقتی از شما جواب نه می شنود به این فکر میکند که دیگر برای شما جذاب نیست.
راه حل چیست؟
برای برخورد با شوهر رفیق باز بهترین کار این است که برای ایجاد رابطه جنسی با همسرتان برنامه ریزی کنید. در کنار تمام مسئولیت و کارهایی که دارید؛ زمانی را به رفع نیاز جنسی همسرتان اختصاص دهید. برای او لباس های زیبا بپوشید. آرایشی بکنید که مبهوت تان شود.
چیکار کنم شوهرم دست از رفیق بازی بردارد؟
نظر زوج درمانگر
طبق تجربه ای که در این سال ها از جلسات مشاوره به دست آوردم؛ وقتی مردی رفیق بازی می کند به خانم ممکنه چندین حس دست بده. خانم حس میکنه مورد بی توجهی قرار گرفته. یا حس میکنه همسرش به مسئولیت هاش رسیدگی نمیکنه. یا بی حساب و کتاب با دوستاش رفت و آمد میکنه و این یعنی قراره سرش کلاه بره. اما اولیه مساله ای که خانم باید مورد ارزیابی قرار بده اینه که ابتدا بررسی بکنه که آیا حس هاش درسته یا نه؟ و این که چقدر در به وجود آمدن این شرایط خانم موثر هست؟
با همسرتان صحبت کنید
همیشه اولین راه برای حل کردن مشکلات در زندگی مشترک این است که با همسرتان صحبت کنید. بهتر است در یک شرایط مناسب و در یک فضای آرام و دوستانه راجع به ناراحتیهایتان با او حرف بزنید. یادتان باشد که برای نتیجه داشتن صحبتهایتان بسیار مهم است که با همسرتان همدلی کنید. به او نشان بدهید که علاقهاش به دوستانش را میفهمید؛ اما او میبایست به زندگی خانوادگی خود هم توجه داشته باشد. در غیر این صورت همسرتان احساس میکند که شما در مقابل او قرار گرفتهاید. و این موضوع باعث خواهد شد که صحبتهایتان نتیجهای نداشته باشد. توصیه می کنیم مقاله صحبت کردن با همسر را مطالعه نمایید.
در مقابل همسرتان قرار نگیرید | شوهر رفیق باز
اگر میخواهید همسر رفیق بازتان بیشتر به خانه و خانواده متعهد باشد باید کاری کنید که او شما را دوست خود بداند. غرزدن، جروبحث کردن و دعوا راهانداختن بر سر اینکه همسرتان زمانی را با دوستانش میگذراند تنها باعث میشود که او بیشتر از شما فاصله گرفته و به سراغ دوستان خودش برود. یادتان باشد که هیچکدام از ما دوست نداریم زمانمان را در کنار فردی بگذرانیم که احساس میکنیم همیشه در مقابل ما ایستاده است. پس سعی کنید راجع به تمام مسائل و همینطور ارتباط همسرتان با دوستانش کمی بهتر رفتار کنید.
مشکلات زندگی مشترک را حل کنید
یکی از دلایل اینکه همسرتان به سمت دوستانش گرایش پیدا میکند این است که شرایط خوبی در خانه فراهم نیست. پس یک قدم مهم این است که رابطه خود را اصلاح کنید. برای این کار بهخوبی رابطه و رفتار خودتان را زیر نظر بگیرید. چه مسائلی وجود دارد که بهتر است آنها را تغییر بدهید؟ چه چیزهایی باید در زندگی شما بهتر شوند؟ با پاسخدادن به این سؤالات میتوانید همسرتان را به زندگی خانوادگی خود علاقمندتر کنید. توصیه می کنیم مقاله نکات همسرداری را مطالعه نمایید.
برای لحظههایتان برنامهریزی کنید
وقتی از همسرتان میخواهید که در کنار دوستانش نباشد باید این را هم مشخص کنید که بهجای آن چه کاری باید انجام بدهد؟ به همین خاطر روانشناسان خانواده معتقدند یک راهحل این است که برای لحظههای کنار هم بودنتان برنامهریزی داشته باشید. برای مثال از او بخواهید که آخر هفته با شما برای یک گردش بیاید. وقتی شما برای زندگی خانوادگیتان برنامه داشته باشید همسرتان نیز کمکم به سمت خانواده کشیده خواهد شد.
وارد دنیای همسرتان بشوید | شوهر رفیق باز
یکی از دلایل اینکه همسر شما به سمت دوستانش کشیده میشود این است که علاقهمندیها و خاطرات مشترکی با آنها دارد. پس اگر میخواهید جای دوستانش را برایش پر کنید باید بتوانید وارد دنیای همسرتان شوید. برای مثال دقت کنید که او چه علاقهمندیهایی دارد و چه چیزهایی برایش مهم است. سعی کنید اطلاعات خود را راجع به آن مسائل بیشتر کنید؛ از همسرتان در مورد آنها بپرسید؛ و بهطورکلی خودتان را نسبت به این مسائل علاقهمند نشان دهید.
حتما مقاله راه های رفیق بودن با همسر را بخوانید.
دوستی با افراد متأهل
اگر همسرتان فردی رفیقباز است شاید بد نباشد که شما هم همین رفتار را انجام بدهید. در واقع بهترین راهکار این است که به دنبال دوستان مشترک بگردید. پیداکردن یک گروه دوستی متأهل میتواند باعث شود که هم همسرتان به دوستیها و روابط خود رسیده باشد و هم شما در کنار او باشید.
نکاتی که باید در برخورد با شوهر رفیق باز خود در نظر بگیرید
شوهر شما مسئولیت دخل و خرج خانه را به عهده دارد و برای درآمدزایی نیاز به برقراری ارتباط با دیگران و حفظ و توسعه روابط اجتماعی اش دارد.
فعالیت ها روزمره انرژی زیادی از مردان می گیرد. او نیاز به محفلی برای از بین بردن این خستگی نیاز دارند.
خیلی از مردان حس می کنند که توسط مردان دیگر بهتر درک می شوند بنابراین برای همدلی و درک شدن به این حمایت های رفیقانشان نیاز دارند.
مردان در کنار دوستان شان حس موفقیت یا قدرشناسی را میگیرند؛ این حس آن ها را به رفیق بازی تشویق می کند.
اهمیت مشاوره درباره شوهر رفیق باز
یک راهحل مناسب برای برخورد با همسر رفیق باز این است که از یک مشاور متخصص کمک بگیرید. اینکه همسر شما به دوستانش بیشتر از خانواده توجه میکند میتواند دلایل مختلفی داشته باشد. شاید او به لحاظ شخصیتی آماده برعهده گرفتن مسئولیت یک زندگی نبوده است. یا شاید مشکلاتی در زندگی مشترک شما باعث شده که او به بیرون از خانه و خانواده گرایش پیدا کند. اصلیترین راهکار برای کنترل کردن این رفتار در همسرتان این است که شما دلیل را پیدا کنید و سپس راهکاری مناسب با این دلیل انتخاب کنید. شما در هر جایی که هستید می توانید برای دریافت مشاوره تلفنی از متخصصان مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو کلیک کنید.
این موضوع آنقدرها که از آن صحبت میکنیم هم آسان نیست. خیلی اوقات فردی که از بیرون به زندگی ما نگاه میکند بهتر متوجه شرایط خواهد شد. خیلی وقتها هم ما با اینکه مشکل را میشناسیم اما راهحل آن را نمیدانیم. در تمامی این شرایط متخصصان خانواده باتوجهبه تخصص و تجربهای که دارند میتوانند به شما کمک کنند. پس اگر از رفتار همسرتان خسته شدهاید شاید بهتر باشد صحبتکردن با یک مشاور را در اولویت برنامههای خود قرار بدهید.
برای دریافت مشاوره در زمینه شوهر رفیق باز می توانید از طریق تلفن 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 با متخصصان مشاوره خانواده مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس بگیرید.
سؤالات متداول در مورد همسر رفیق باز
چطور به همسرم بگویم که از وقت گذراندن او با دوستهایش ناراحتم؟
اگر همسرتان در کنار توجه به شما زمانهایی را هم با دوستانش میگذراند بهتر است او را درک کنید و راجع به این موضوع صحبتی نکنید. اما اگر وقت گذراندن با دوستانش بیش از حد زیاد شده سعی کنید با استفاده از روشهای غیرمستقیم مثل برنامهریزی برای زمانهای بیکاری این عادت را از او دور کنید.
منبع: با شوهر رفیق باز چه کنیم؟
:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0