نوشته شده توسط : ذهن نو

نقش مادر در تربیت فرزند بیش از هر کس دیگری نمایان است. مادران به دلیل اینکه اکثر وقت خود را در کنار فرزندان‌شان سپری می‌کنند نقش مهمی در تربیت آن‌ها دارند. مادران تمام تلاش خود را بکار می‌برند تا بتوانند از پس نقش خود برآیند و به نحو موثرتری عمل کنند. در این راستا ضمن استفاده از تجارب و آموخته‌های بزرگ‌تران استفاده از راهنمایی‌های مشاوران کودک منجر به حل بسیاری از مسائل قبل از پیچیده شدن‌شان می‌شود.برای دریافت مشاوره در زمینه نقش مادر در تربیت فرزند می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان کلینیک تخصصی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 منبع: نقش مادر در تربیت فرزند | زن چه تاثیری بر فرزندان دارد

نقش مادر به عنوان تربیت کننده اصلی فرزند

اگر چه پدر و مادر هر دو نقش اصلی را در تربیت فرزندان بر عهده دارند. اما پدر به دلیل اینکه در بیرون از منزل مشغول به کار است کمتر می‌تواند بر تربیت کودک خود نظارت داشته باشد. پس نقش مادر در تربیت فرزند حائز اهمیت است. و در صورتی هم که در خانه و کنار همسر و فرزند خود باشد، ممکن است در مورد روش‌های مادر مخالفت‌هایی داشته باشد.

همه این دلایل به روشنی بر نقش بسزای مادر به عنوان تربیت کننده اصلی اشاره دارد. مادر در زمینه‌های تحصیلی، رفتاری، گفتاری تاثیر آموخته‌های کودک بر نوع عملکرد او تاثیر مستقیم دارد. در نتیجه تربیت صحیح زمینه پیشرفت و رشد صحیح کودک را فراهم می‌آورد.

گرایش عاطفی بیشتر فرزندان به پدر

در مقایسه با پدران که ساعات کمتری را در منزل حضور دارند و وقت کمتری را به ارتباط برقرار کردن با فرزندان اختصاص می‎دهند. شاهد این موضوع هستیم که فرزندان اکثرا به پدر گرایش عاطفی بیشتری دارند و از بودن در کنار او لذت می‌برند. روانشناسان معتقدند دلیل این امر به زمان‌هایی بر می‌گردد که مادر بیشتر اوقات روز در ارتباط فرزندان آن‌ها را امر ونهی می‌کنند و سعی در تربیت درست آن‌ها دارند. 

نقش مادر و تفاوت های جنسیتی در تربیت فرزندان

 

نقش مادر در تربیت فرزند فرقی نمی‌کند که دختر یا پسر باشد. آموزش‌های صحیح و نحوه عملکرد درست آن‌ها تاثیر مستقیمی با آموخته‌هایی دارد که از بزرگ‌ترهای خود به ویژه مادر به دست می‌آورند. اینکه مادر چگونه عمل می‌کند برای کودک به عنوان الگو قرار می گیرد و او نیز رفتار مادر را تقلید می‌کند. و عینا آن را در محیط‌های متفاوت انعکاس می‌دهد. 

با اینهمه باید گفت به دلیل اینکه دختر و پسر فطرتا تفاوت‌های جنسیتی دارند (معمولا دختران حساس و زود رنج و پسران جسور و شجاع هستند). به همین دلیل در برخورد با آن‌ها باید به خصوصیات شخصیتی شان توجه نمود و به گونه‌ای عمل کرد که زمینه رشد و بالندگی آن‌ها فراهم شود.

نقش مادر در تربیت فرزند چطور موثرتر خواهد بود؟

راهکارهای زیر نقش مادر در تربیت فرزند رابه عنوان  یک تربیت کننده مفید کمک می‌کند. شکی نیست که مادران به دنبال شادی و مراقبت از فرزندشان هستند. اما برای ایفای این نقش به نحو احسنت باید آموزش‌هایی دریافت کنند، چرا که با پیشرفت تکنولوژی دانش خانواده و روانشناسی انسان نیز گسترش یافته و برای حضور در اجتماع و ارتباط با سایرین سلامت روان اهمیت به سزایی پیدا کرده است. 

1. تقسیم وظایف برای فرزندان

یکی از راهکارای نقش مادر در تربیت فرزند، تقسیم وظایف فرزندان است. کودکان نو پا متناسب با سن و سال خود باید یاد بگیرند که کارهای ساده و معمولی خود را انجام دهند. این موضوع از آن جهت حائز اهمیت است که فرزندان وقتی بتوانند وظایف محوله خویش را انجام بدهند. احساس غرور و شادی می‌کنند و عزت نفس آنان تا حد زیادی افزایش پیدا می‌کند. اگر مادران بر خود الزام بدانند که تمام کارهای فرزند خویش را انجام دهند، کودکانی بدون اعتماد به نفس و ضعیف خواهند داشت. که خود را بی کفایت و ناکارآمد می‌دانند.

2. نقش مادر در تربیت فرزند به عنوان معلم

نقش مادر در تربیت فرزند به عنوان معلم یکی از راهکارها است. کودکان بالطبع تقلیدگر هستند و با مشاهده رفتار دیگران سریعا، اطلاعات را دریافت می‌کنند و مورد پردازش قرار می‌دهند و مجدد آن را منعکس می‌کنند. اینکه مادر چگونه و چطور عمل می‌کند مستقیما بر شناخت ذهنی فرزند تاثیر می‌گذارد و او را به سبک رفتاری خاصی سوق می‌دهد. مادران به منظور اینکه بتوانند نقش خود را بهتر ایفا کنند می‌توانند از فرزندان بزرگتر خود نیز کمک بگیرند. به این ترتیب ضمن هماهنگی بین مادر و فرزند بزرگ، کودک خردسال با مشاهده رفتار آن‌ها، چگونگی عملکرد صحیح را فرا می‌گیرد.

3. الگوی مناسبی باشید

الگوی مناسب بودن یکی از راهکارهای نقش مادر در تربیت فرزند است. مادرها هم مثل تمامی انسان‌های دنیا رفتارهای صحیح و غلطی دارند به همین خاطر پیشنهاد می‌کنیم تا قبل از حاملگی حتما به متخصصین روانشناس جهت خودشناسی مراجعه کنید تا رفتارهای صحیح و غلط خود را بشناسید. به طور کلی اگر مادری رفتار پرخاشگری یا غیبت یا دروغگوی و… داشته باشد. فرزندان نیز از او یاد می‌گیرند، پس چه بهتر است که مادر  نسبت به اصلاح رفتارهایش اقدام کند. چرا که هرچه رفتارهای مثبت از مادر ارائه شود کودک نیز بهتر تربیت شده و این رفتارها در شکل گیری شخصیت فرزندان تاثیرگذار است.

4. نقش مادر در تربیت فرزند و برقراری ارتباط نزدیک با فرزند

نقش مادر در تربیت فرزندان بسیار حیاتی است و باید به تمامی امور کودکان رسیدگی کند. یعنی باید از مشکلات فرزند خود باخبر باشد اینکه با فرزند خود به عنوان یک مادر چطور رفتار کنید تا فرزند شما تمامی مشکلات خود را با شما در میان بگذارد بسیار ارزشمند خواهد بود.

هنگامی که کودک یاد بگیرد مشکلاتش را با خانواده یا پدر و مادر درمیان بگذارد آسیب‌های اجتماعی او به شدت پایین می‌آید و خانواده مامن امنی برای رشد و تعالی فرزندان خواهد شد. یادگیری روش‌های ارتباط با فرزندان برای جلب اعتماد بیشتر آن‌ها در گرو ارتباط موثر و پیوسته با مشاوران خانواده می‌باشد.

زینب برجی‌نژاد از جمله پژوهشگرانی است که به موضوع نقش مادر در تربیت فرزند پرداخته است. وی معتقد است که نقش مادری، مهارتی است همراه با مبانی دقیق که در وجود زن نهاده شده. که غفلت و اشتباه در آن موجب فساد و تباهی جامعه و مراقبت از آن، جامعه‌ای خیرخواه و متکامل پدید می‌آورد. مادری، فضیلتی ملکوتی است ناشی از عالم قدس که در وجود انسان خاکی تجلی می‌کند و در آن صداقت، مهر و صفا به عالی‌ترین درجه خود می‌رسد و در راه خیر و سعادت فرزند صرف می‌شود.

5. مادر حیات زندگی است

مادر حیات زندگی است و پدر ستون خانه است. زمانی که والدین در خانه به یکدیگر عشق می‌ورزند و با محبت با یکدیگر رفتار می‌کنند در تربیت فرزندان اثر می‌گذارند. مادرها با توجه به احساس مسئولیتی که به فرزندان و همسر خود دارند، آگاهی هایی به فرزندان خود می‌دهند. نقش مادران در تربیت فرزند بسیار پر رنگ است و فرزندان با مشاهده رفتار والدین خود بسیاری از رفتارها را آموزش می‌بینند.

6. نقش مادر در تربیت جسمانی فرزندان

یکی از مهمترین نقش های مادر در تربیت فرزند، تربیت جسمانی است. مادران از هرکسی حتی پدران، از وضعیت جسمانی فرزند خود آگاه هستند. کودکان از بدو تولد تحت نظارت مادران رشد می‌کنند و زمانی که  فرزندان دچار آسیب می‌شوند این مادران هستند که از خودشان برای فرزندان مایه می‌گذارند.

7. تربیت اخلاقی

مادران مهمترین نقش در تربیت اخلاقی فرزندان را دارند. کودکان بیشتر زمان خود را با مادر خود می‌گذرانند و این ساعات طولانی سبب الگو گیری از مادر می‌شود. مادران آموزش های اخلاقی مانند: حسادت، کینه توزی، بداخلاقی و بدخلقی را به فرزندان خود آموزش می‌دهند.

8. نقش مادر در تربیت عاطفی فرزندان

مادران نقش پر رنگی در شکل گیری عاطفه و روحیه فرزندان دارند. عشق، محبت، احساسات و عواطف از طریق مادران به فرزندان انتقال پیدا می‌کند. نقش مادر در تربیت فرزندان مخصوصا در تربیت عاطفی و ابراز علاقه بسیار حائز اهمیت است.

کلام آخر

فرزندان از ابتدای تولد تا شکل گیری شخصیت در کنار مادران رشد و تربیت می‌شوند. کودکان از مادران خود الگو برداری می‌کنند و همین دلیلی بر پر رنگ بودن نقش مادر در تربیت فرزند است. مادرانی که به دنبال آگاهی برای تربیت فرزندان خود هستند باید از روانشناس کودک کمک بگیرند. مرکز مشاوره نی نی مایند به صورت حضوری و تلفنی به مراجعان خدمات ارائه می‎دهد. برای‌کسب اطلاعات بیشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نقش مادر در تربیت فرزند می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان کلینیک تخصصی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

 

سوالات متداول

چگونه مورد اعتماد فرزندم باشم تا مشکلاتش را با من درمیان بگذارد؟

مادر در زندگی فرزندان نقش بسیار حیاتی دارد و باید به تمامی موارد در کودکان رسیدگی کند یعنی باید از مشکلات فرزند خود باخبر باشد اینکه با فرزند خود به عنوان یک مادر چطور رفتار کنید تا فرزند شما تمامی مشکلات خود را با شما در میان بگذارد بسیار ارزشمند است هنگامی که کودک یاد بگیرد مشکلاتش را با خانواده یا پدر و مادر درمیان بگذارد آسیب‌های اجتماعی او به شدت پایین می‌آید و خانواده مامن امنی برای رشد و تعالی فرزندان خواهد شد. یادگیری روش‌های ارتباط با فرزندان برای جلب اعتماد بیشتر آنها در گرو ارتباط موثر و پیوسته با مشاوران خانواده می باشد.

منبع: نقش مادر در تربیت فرزند | زن چه تاثیری بر فرزندان دارد



:: برچسب‌ها: نقش مادر در تربیت فرزند | زن چه تاثیری بر فرزندان دارد ,
:: بازدید از این مطلب : 244
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : شنبه 2 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

چه قرصی بخورم تا پریود بشم؟ کدام قرص برای پریود شدن مناسب است؟ این سوالات خانم‌هایی است که زمان پریود آن ها چند روزی و یا چند ماهی گذشته و برای آن ها نگرانی ایجاد کرده است، چراکه پریود نشدن و یا عقب افتادن پریود می‌تواند برای خانم‌ها با عواقب جدی همچون اختلالات هورمونی، ریزش مو، ناباروری، آکنه و … همراه شود. در این مواقع معمولا قرص های باز شدن پریود از سوی پزشک معالج تجویز می‌شود.

تاکید براین است که خانم نباید به صورت خودسرانه از این دسته از قرص ها مصرف نماید، چراکه در ابتدا بایستی دلیل بهم خوردن سیکل قاعدگی شناسایی شود. در ادامه سعی کردیم ضمن بررسی علل عقب افتادن دوره قاعدگی برخی قرص های مناسب برای پریود شدن را نیز معرفی کنیم

برای دریافت مشاوره در زمینه قرص برای پریود شدن می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از  طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: قرص برای پریود شدن | چه قرصی بخورم تا پریود بشم؟

قرص برای پریود شدن و باز شدن پریود

معمولا برای اغلب خانم‌ها چرخه قاعدگی و پریود به صورت منظم و در یک سیکل مشخصی انجام می‌شود و این چرخه منظم حاصل فعالیت مشترک و پیچیده غده‌های هیپوفیز، هیپوتالاموس، تخمدان، تیروئید و … است.

چنانچه چرخه قاعدگی و پریود بهم بریزد فرد در ابتدا باید علت بهم ریختگی نظم این فرآیند را تشخیص دهد. به طور کلی بهم ریختن نظم پریود به عوامل مختلفی وابسته است که بهتر است اگر رابطه جنسی داشته‌اید، ابتدا وضعیت بارداری خود را بررسی کنید و مطمئن شوید که عقب افتادن پریود شما مربوط به بارداری نباشد. 

در صورتی که متوجه شدید عقب افتادن دوره پریود شما به دلیل بارداری نیست، احتمالا به موارد دیگری مثل کیست تخمدان، استرس‌های روحی و روانی، کاهش یا افزایش وزن، ورزش‌های سنگین، شیردهی، مصرف برخی داروهای ضد افسردگی و ضد فشار خون، اختلال در غده تیروئید، یائسگی، زخم و عفونت‌ها رحمی مربوط باشد. بنابراین به هیچ عنوان بدون مشورت با متخصص از قرص برای پریود شدن استفاده نکنید.

◀قرص برای پریود شدن | مصرف قرص باز شدن پریود در زمان عقب افتادن دوره

نکته‌ای که بایستی بدان توجه ویژه شود، این است که چرخه قاعدگی بایستی به صورت منظم در بدن یک زن اتفاق بیافتد، چراکه خونریزی ماهیانه نشان از سلامت جسمی و روانی دارد.

در صورتی که خانم باردار نشود، دیواره داخلی رحم می‌ریزد و قاعدگی رخ می‌دهد، چنانچه خانم باردار نباشد، اما به مدت سه ماه یا بیشتر نیز پریود نشده باشد، نشان از یک بیماری دارد که بایستی با مراجعه به پزشک متخصص، درمان شود.

استفاده از قرص های بازشدن پریود به صورت خودسرانه توصیه نمی‌شود، اما چنانچه پزشک قرص برای پریود شدن متناسب با شرایط شما تجویز نماید، می‌تواند در بهبود وضعیت‌تان تاثیرگذار باشد و قاعدگی در یک سیکل منظم انجام شود.

◀فواید درمانی قرص های باز شدن پریود

چنانچه قرص برای پریود شدن و قرص های باز شدن پریود توسط پزشک معالج برای فرد تجویز شود، می‌تواند اثرات درمانی تاثیرگذاری داشته باشد. از مهم‌ترین اثرات درمانی این دسته از قرص‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • تنظیم چرخه قاعدگی
  • کاهش گرفتگی قاعدگی
  • درمان جوش
  • درمان سندروم تخمدان پلی کیستیک
  • کاهش احتمال ابتلا به برخی از انواع سرطان‌ها
  • بر طرف کردن مشکلات پریود و تاثیر مثبت بر کیفیت رابطه جنسی

◀عوارض استفاده از قرص برای پریود شدن

فراموش نکنید که استفاده از قرص برای پریود شدن، در هر سنی، عوارضی نیز دارد. با اینکه به طور کلی قاعدگی یکی از مراحل طبیعی بدن بوده و باید اتفاق بی‌افتد؛ اما استفاده بی رویه و همچنین مداوم از قرص های مختلف برای پریود شدن، میزان هورمون ها را بهم ریخته و ساز و کارهای طبیعی بدن را با اختلالاتی روبرو می‎کند. دردهای عضلانی، ایجاد لک ها و جوش های پوستی و… تنها بخشی از این مشکلات هستند.

انواع قرص برای پریود شدن و باز شدن پریود

استفاده از قرص برای پریود شدن از جمله روش‌هایی است که در کمترین زمان بازدهی دارد. اما با مصرف خودسرانه ممکن است در طولانی مدت با تاثیر منفی بر روی عملکرد سیستم غدد درون ریز، در باروری شما مشکل ایجاد کند.

توصیه می‌شود در صورتی که سیکل قاعدگی شما بهم ریخته است، با مراجعه به متخصص و انجام معاینات و سونوگرافی، آزمایشات هورمونی و … از علت اصلی این موضوع مطلع شوید و سپس به صلاح دید معالج خود قرص های مربوط به پریود شدن را مصرف نمایید. 

در ادامه این مطلب به رایج ترین قرص هایی که برای باز شدن پریود تجویز می‌شود، اشاره کرده‌ایم.

????قرص Well Woman

  • قرص Well Woman شامل موادی همچون مس، آهن، منگنز، ید است.
  • باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.
  • سیکل قاعدگی را منظم می‌کند.
  • اثرات این قرص برای پریود شدن حداقل پس از یک ماه و حداکثر پس از سه ماه قابل رویت است.
  • به دلیل اینکه این دارو گیاهی است، در صورت مصرف درست عوارض نخواهد داشت.

????قرص باز شدن پریود Gynaeven

  • قرص جیناون سیکل قاعدگی را منظم می‌کند.
  • هورمون های بدن را تنظیم می‌کند.
  • باعث بهبود گردش خون در بدن می‌شود.
  • از دسته مکمل‌های گیاهی است.
  • باعث بهبود پریودهای دردناک و شدید می‌شود.

????قرص برای پریود شدن Duphston

  • برای تولید پروژسترون موثر است.
  • جهت درمان اختلالات قاعدگی، سندروم پیش از قاعدگی و خونریزی رحمی غیرطبیعی تجویز می‌شود.
  • پس از ۳ الی ۱۰ روز ازقطع مصرف قرص، خونریزی قاعدگی شروع می‌شود.
  • این دارو در جهت رشد سینه‌ها و کاهش تولید تسترون موثر است.
  • باعث کاهش علائم یائسگی می‌شود.
  • ممکن است مصرف این دارو باعث بروز عوارضی از جمله استفراغ، حالت تهوع، خونریزی نامنظم یا لکه بینی، کم شدن وزن، جوش زدن، خارش پوست، آمبولی ریوی و تاری دید شود.

????قرص باز شدن پریود Medroxyprogesterone

  • قرص مدروکسی پروژسترون برای تنظیم سیکل قاعدگی، درمان سرطان سینه و پیشگیری از بارداری تجویز می‌شود.
  • پس از گذشت ده روز از مصرف این دارو خونریزی انجام می‌شود.
  • مصرف این دارو برای کسانی که دارای سابقه بیماری‌های قلبی و عروقی، ناهنجاری کبدی، خونریزی واژن و یا سقط جنین هستند، توصیه نمی‌شود.
  • مصرف این دارو دارای برخی عوارض رایج شامل کاهش وزن، استفراغ، حساس شدن سینه‌ها، ریزش مو، افسردگی، ورم پا، افزایش قند خون، تغییر در میل جنسی، آکنه، کهیر، پیدایش اختلالاتی در دستگاه گوارش و خونریزی نامنظم می‌باشد.

????قرص برای پریود شدن provera

  • این قرص باعث نظم گرفتن هورمون‌های زنانه می‌شود.
  • سیکل قاعدگی را منظم می‌کند.
  • مصرف این قرص دارای برخی عوارض شامل تهوع، التهاب، حساسیت سینه‌ها، سردرد، تغییر در ترشحات واژن، نوسانات خلقی، تاری دید، سرگیجه، خواب آلودگی، افزایش یا کاهش وزن می‌باشد.

????قرص Meprate

  • این دارو برای منظم کردن سیکل قاعدگی و یا پریود نشدن استفاده می‌شود.
  • سیکل قاعدگی را منظم می‌کند.
  • مصرف این دارو نیز شامل برخی عوارض رایج شامل افزایش وزن، افسردگی، درد و حساسیت سینه‌ها، از بین رفتن دید یا تاری دید، تورم صورت، دست‌ها و پاها، تنگی نفس، خارش، ریزش مو، سردرد، تهوع و استفراغ می‌باشد.

قرص Kai Menstrual

  • این قرص مشکلات قاعدگی در خانم‌ها را برطرف می‌کند که بیشترین کاربرد آن در جهت ایجاد سیکل منظم قاعدگی در خانم‌هایی است که باردار نشده‌اند.

⚫قرص M2 Tone Syrup

  • قرص M2 Tone Syrup معمولا برای تنظیم شدن پریود، درمان اختلالات رحمی، آمنوره و ناباروری زنان و جلوگیری از پریودهای شدید تجویز می‌شود.
  • هورمون‌های زنانه را تنظیم می‌کند.
  • عوارض مصرف این دارو بسیار بسیار کم است، اما ممکن است شامل ناراحتی معده، افزایش وزن، واکنش‌های پوستی، استفراغ، بی خوابی، واکنش پوستی، اسهال باشد.

⚪قرص برای پریود شدن Black Kohosh

  • یک داروی گیاهی است.
  • هورمون‌های بدن شما استروژن را تنظیم می‌کند.
  • سیکل قاعدگی را منظم می‌کند.
  • این دارو هم به صورت پودر و هم به صورت قرص یا کپسول موجود است.
  • مصرف این دارو برای خانم‌هایی که سابقه ابتلا به سرطان سینه دارند، توصیه نمی‌شود.
  • مصرف این دارو دارای برخی عوارض رایج شامل  آسیب کبد، ناراحتی معده، سردرد، احساس سنگینی، لکه بینی و افزایش وزن می‌باشد.

????داروی هندی ارگانیک شاتواری ول بیینیگ

  • در باز شدن پریود بسیار موثر است.
  • سیکل قاعدگی را منظم می‌کند.
  • هورمون‌های بهم ریخته را تنظیم می‌کند.

????جنوسیا آشوکا

  • این دارو نیز گیاهی است.
  • کمترین عوارض را دارد.
  • سیکل قاعدگی را منظم می‌کند.

????قرص مدوکسی پروژسترون

قرص مدوکسی پروژسترون نیز قرص دیگری است که افراد می‌توانند تا قبل از یائسگی برای منظم کردن و یا وقوع قاعدگی از آن استفاده کنند. این قرص همانطور که از اسم آن مشخص است؛ برای جبران میزان پروژسترون بدن به کار می‌رود. زنان بهتر است قبل از شروع مصرف این قرص با پزشک خود مشورت کنند.

استفاده از آسپرین برای پریود شدن موثر است؟

فراموش نکنید که مصرف قرص آسپرین به دلیل خاصیت رقیق کنندگی آن، تاثیری بر قاعدگی و بازشدن پریود ندارد. در واقع مصرف بیش از اندازه از این قرص برای پریود شدن، نه تنها منجر به تخمک گذاری نمی‌گردد؛ بلکه میزان اسید اوریک را نیز بالا برده و باعث بروز نقرس می‌گردد.

هشدار های پایانی درباره قرص برای پریود شدن

  • در برخی موارد ممکن است علت عقب افتادن دوره پریود، استرس باشد. بنابراین همواره برای باز شدن پریود دارو تجویز نمی‌شود و اگر در شرایط استرس زایی هستید، بهتر است به خود کمک کنید تا به آرامش برسید. برای پی بردن به علت این موضوع حتما مشاوره جنسی دریافت کنید.
  • برای باز شدن پریود و همچنین استفاده از قرص برای پریود شدن در دختران نوجوان بایستی توجه داشته باشید که مصرف این قرص ها قبل از شروع اولین قاعدگی، می‌تواند بر روی رشد آن ها تاثیر منفی داشته باشد.
  • دلایل زیادی برای پریود نشدن و یا تاخیر در پریود زنان وجود دارد. در واقع زنان بهتر است در ابتدا این دلایل را شناسایی کرده و در قدم بعدی برای آن دارو مصرف کنند.

روش های دیگر به جای استفاده از قرص برای پریود شدن

روش های دیگری به جای قرص برای پریود شدن نیز وجود دارد. یکی از این روش ها تزریق آمپول پروژسترون است. این آمپول باید تحت نظر پزشک تزریق گردد؛ همچنین احتمالا تا هفته بعد فرد پریود می‌گردد. اما اگر این اتفاق نیوفتاد باید به پزشک مراجعه کرده و دوز دوم را دریافت کنند. برخی از افراد مصرف برخی از خوراکی ها را برای شروع قاعدگی پیشنهاد می‌کنند؛ که گاها موثر هستند؛ اما به هر حال پایه و اساس علمی ندارند. 

سخن پایانی

طبیعی است که زنان با تاخیر و یا به طور کلی عدم قاعدگی، در دوره ای از زمان دچار نگرانی شوند. دلایل مختلفی برای این موضع وجود دارد. همچنین با شروع دوره های قاعدگی، در ابتدا نظم کمی در این دوره ها وجود دارد؛ اما به مرور این موضوع بهتر شده و همچنین افراد نیز با واکنش های بدن خود بیشتر آشنا می‌شوند. بهتر است زنان در این مورد با یک متخصص مشورت کرده و از او کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه قرص برای پریود شدن می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از  طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

سوالات متداول

چه قرصی بخورم تا پریود بشم؟

مصرف خودسرانه قرص های باز شدن پریود توصیه نمی‌شود، اما قرص Well Woman، قرص Gynaeven، قرص Duphston ، قرص Medroxyprogesterone، قرص provera ، قرص Meprate، قرص Kai Menstrual، قرص M2 Tone Syrup ، قرص Black Kohosh، داروی هندی ارگانیک شاتواری ول بیینیگ، جنوسیا آشوکا توسط پزشک برای این منظور تجویز می‌گردد.

منبع: قرص برای پریود شدن | چه قرصی بخورم تا پریود بشم؟



:: برچسب‌ها: قرص برای پریود شدن | چه قرصی بخورم تا پریود بشم؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 207
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : شنبه 2 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

آیا راه‌های تشویق معتاد به ترک را می‌شناسید؟ اعتیاد یکی از عزیزان یا اعضای خانواده به مواد مخدر، یکی از دردناک‌ترین اتفاقات در زندگی محسوب می‌شود و رهایی از هیولای اعتیاد در فکر بسیاری از افراد نشدنی است. اما برای ترک اعتیاد علاوه بر اراده خود فرد، حمایت و تشویق دیگران نیز بسیار مهم و تاثیرگذار است. اما در بسیاری از مواقع خانواده‌ها راه صحیح تشویق کردن فرد معتاد به ترک را نمی‌دانند و با رفتارهای اشتباه او را بیش از پیش در دام اعتیاد درگیر می‌سازند و فرایند ترک را برای او سخت می‌کنند. با آگاهی از راه‌های صحیح تشویق کردن و کمک گرفتن از یک فرد متخصص می‌توانید عزیز خود را در این مسیر یاری کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تشویق معتاد به ترک می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از  طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 منبع: تشویق معتاد به ترک

تشویق معتاد به ترک چه معنایی دارد؟

هر فردی در زندگی آرزوها و رویاهایی دارد که به هردلیل نتوانسته به آن‌ها برسد و مجبور شده که آرزوهای خود را به فراموشی بسپارد. یکی از شایع‌ترین دلایلی که رویاها و آینده آدمی را از بین می‌­برد اعتیاد است. باید بدانید که مرز باریکی بین تشویق و ترغیب و نصیحت و انتقاد وجود دارد و خیلی اوقات خانواده‌ها را دچار گمراهی می­‌کند.

آن‌ها به روانشناس یا مشاور ترک اعتیاد می‌گویند که ما خیلی او را تشویق کردیم و خیلی به او انگیزه داده‌ایم اما او توجهی نمی­‌کند. روانشناس با بررسی بیشتر متوجه خواهد شد این تشویق‌ها در واقع سرزنش بوده است و خانواد‌ه‌ها بجای کمک، عزیز معتاد خود را بیشتر تخریب می­‌کنند.

????نکات مهم در تشویق معتاد به ترک

تشویق کردن به طور کلی به این معناست که شما به رفتاری که درست یا مورد پسند است واکنش مثبت نشان داده و با تایید آن رفتار، باعث تکرار رفتار درست شده و به بهبود عزت نفس و حس ارزشمندی در فرد معتاد کمک کنید. شما باید به فرد معتاد بفهمانید که نکات مثبت او را می­‌بینید و بابت آن‌ها از او ممنون هستید. زمانی که متوجه رفتارهای مثبت او می­‌شوید، چقدر او را بیشتر دوست دارید. توجه کنید که نباید به او اینطور القا کنید که اگر رفتار مورد پسند شما را انجام ندهند او را دوست ندارید. این دقیقا نکته مهم در تشویق معتاد به ترک کردن است.

یادآوری گذشته، به تصویر کشیدن روزهای بعد از پاکی، توصیف وضعیت خراب فعلی فرد، نصیحت کردن و از این دست رفتارها در ابتدای مسیر ترک خیلی جواب نمی‌­دهد و حتی می­‌تواند باعث حس گناه و ناتوانی از رفتن این مسیر طولانی در فرد معتاد شود. البته در مسیر ترک و پس از شروع راه، می­‌توانید با یادآوری دوباره آرزوهای مشترک، توانمندی‌ها، هنرها یا مهارت‌هایی که فرد معتاد داشته است، او را ترغیب به ادامه مسیر کنید.

راه های تشویق معتاد به ترک

برای اینکه بتوانید در فرد معتاد انگیزه ترک ایجاد کرده و او را در این مسیر امیدوار نگه دارید، راه‌های متفاوتی وجود دارد که برخی از آن‌ها منحصرا مخصوص فرد مورد نظر است و می­‌توانید به کمک روانشناس خصوصیات عزیز خود را بهتر بشناسید و با استفاده از آن به او کمک کنید. برخی از راه‌های تشویق فرد معتاد به ترک عبارتند از:

⭕تشویق معتاد به ترک | اعتیاد و ماده مصرفی فرد را بشناسید

حتما در مورد اعتیاد، علائم و دلایل آن، نوع ماده مصرفی، طریقه تولید و مصرف آن و هر چیزی که می‌­تواند به شما کمک کند تحقیق کنید. این مسئله باعث می‌­شود که فرد معتاد بفهمد شما او را درک می­‌کنید و مسئله اعتیاد او برایتان مهم است و همچنین تشویق معتاد به ترک راحت تر می‌شود. اگر دردهای روحی و جسمی عزیزتان را نشناسید نمی‌توانید به او کمک کنید.

⭕اعتیاد عزیزتان را بپذیرید و از او حمایت کنید

شاید برایتان سخت باشد که بپذیرید یکی از عزیزان شما هم درگیر اعتیاد شده است. در مرحله اول باید انکار و نادیده گرفتن اعتیاد را تمام کرده و بپذیرید که او بیمار است و مثل همیشه به حمایت و رسیدگی شما نیاز دارد. تا زمانی که نپذیرید این اتفاق برای شما افتاده، کمک کردن و تشویق معتاد به ترک معنی خاصی نمی‌­دهد.

⭕حتما با متخصص در تماس باشید

اعتیاد، یک بیماری است که بخش مهمی از آن را آسیب‌ها و مشکلات روانی تشکیل داده و پس از وابستگی، جسم هم درگیر می‌شود. بنابراین به دلیل پیچیده بودن مسائل مربوط به روان، شما نیاز دارید با یک متخصص روانشناسی در مورد تشویق معتاد به ترک در ارتباط بوده و به او و راهکارهایش اعتماد کنید.

بپذیرید که شما همه چیز را نمی‌­دانید و لازم است که از یک متخصص کمک بگیرید. هم برای آرامش و شنیده شدن دردهای خودتان و هم برای اینکه راه ترک عزیزتان را هموارتر و مطمئن‌تر سازید. در کنار حضور روانشناس، حتما مشاوره‌های پزشکی و درمان جسمانی را نیز در نظر بگیرید. 

⭕تشویق کردن فرد معتاد به ترک | توقعات خود را متعادل کنید

راه ترک اعتیاد دشوار است و باید به فرد معتاد زمان بدهید و به یکدیگر اعتماد داشته باشید. اعتیاد یک نوع وابستگی شدید است، یک فرد وابسته بسیار ضعیف شده و برای به دست آوردن خواسته خود هرکاری می‌­کند. مانند نوزادی که به مادر وابسته است، فرد معتاد نیز به مواد وابسته شده پس توجه کنید که برای جدا کردن او از مواد مخدر، باید او را تقویت و آماده کرده و سپس توقع موفقیت داشته باشید.

⭕برای لغزش ها و وسوسه ها آماده باشید

یکی از معمول‌ترین اتفاقاتی که در مسیر تشویق معتاد به ترک پیش می‌­آید، وسوسه مصرف دوباره می‌باشد که باید بدانید این بسیار طبیعی است. مهم‌تر از وسوسه مصرف دوباره، لغزش‌های گاه و بیگاه است که به دلایل بسیار مختلفی اتفاق می‌­افتد. باید بدانید که این لغزش‌ها طبیعی‌اند و فکر نکنید با یک لغزش همه چیز خراب می­‌شود. عزیزتان را درک کرده، حرف‌ها و دلایل این لغزش او را بشنوید و او را به ادامه ترک سوق دهید.

⭕احساس گناه ندادن به او

برخی از افراد برای تحریک و همچنین تشویق معتاد به ترک به او احساس گناه داده و مدام او را سرزنش می‌کنند. اما این روش درست و اثربخشی نیست. در واقع فرد نه می‌تواند از این موقعیت خود را راحت کند و نه حرف های دیگران را می‌تواند نشنیده بگیرد. فراموش نکنید که فرد معتاد بیمار بوده و نمی‌توان او را به دلیل بیماری که دارد؛ تحقیر و سرزنش کرد.

⭕برچسب نزدن به فرد معتاد

برخی از افراد برای اینکه فرد را شدت و وخامت اوضاع مطلع کنند؛ شروع به برچسب زدن به او می‌کنند. در واقع آنها بی ارادگی فرد را تعمیم داده و تصور می‌کنند که او دیگر هیچکاه قادر به ترک کردن نیست. اما این روش درستی برای تشویق معتاد به ترک نیست. این موضوع تنها باعث برانگیخنگی و عصبانیت فرد معتاد می‌گردد و به هیچ عنوان انگیزه خوبی نیست. حتی گاها او را به مصرف بیشتر نیز ترغیب می‌کند.

⭕کمک گرفتن از گروه های حمایتی

یکی دیگر از راه های بسیار موثر در زمینه ترک اعتیاد و تشویق معتاد به ترک، استفاده از گروه های حمایتی و یا گروه درمانی است. فرد با حضور در این گروه ها وقتی با افرادی که مانند او هستند؛ آشنا می‌شود، راحت تر با این موضوع کنار آمده و همچنین متوجه می‌شود که تنها نیست. همچنین می‌تواند دوست های زیادی نیز در این زمان پیدا کند و این موضوع در روحیه او موثر خواهد بود.

با معتادان چه برخوردی باید کرد؟

به طور کلی رفتارکردن با فرد معتاد در جهت تشویق معتاد به ترک، بسیار مهم است. برای ایجاد انگیزه و اراده در او، در ابتدا باید ارتباط درست و نزدیکی با او داشته باشید. نحوه ای که اطرافیان با فرد معتاد دارند در تصمیم به ترک و یا حتی بازگشت به ترک اعتیاد بسیار تعیین کننده هستند.

در چنین شرایطی نزدیک ترین افراد به فرد بوده و باید بسیار محتاطانه عمل کنند. همچنین بهتر است محیط اطراف معتاد نیز از آرامش نسبی برخوردار باشد. یکی از دلایل اصلی گرایش افراد به سمت اعتیاد، محیط خانوادگی متشنج است. به همین دلیل برای ایجاد انگیزه در او ابتدا باید شرایط اطراف را آرام کرد. همچنین اطراف به آرامی با فرد معتاد برخورد داشته و نسبت به او واکنش نشان دهند.

سخن پایانی

فراموش نکنید که هیچگاه مجبور کردن فرد برای ترک اعتیاد و یا روش های نادرست در این زمینه موثر واقع نمی‌شوند. تا زمانی که خود فرد تصمیم جدی در این مورد نگیرد؛ دیگران نمی‌توانند او را مجبور به این کار کنند. به همین دلیل بهتر است به جای فشار آوردن به او و استفاده از روش های خودسرانه، در او انگیزه ایجاد کرده و از یک روانشناس کمک بگیرید. تشویق معتاد به ترک نیاز به زمان و انرژی زیادی دارد؛ به همین دلیل بهتر است در این دوران صبور باشید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تشویق معتاد به ترک می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از  طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: تشویق معتاد به ترک



:: برچسب‌ها: تشویق معتاد به ترک ,
:: بازدید از این مطلب : 234
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : شنبه 2 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

افراد جاه طلب اشخاصی هستند که برای کسب دستاوردهای خود هر تلاشی انجام می‌دهند. این تلاش ها شاید به ضرر اطرافیان تمام شود، اما برای فرد مهم‌ترین بخش به دست آوردن خواسته‌هایش است. جاه طلبی شامل میل به موفقیت و کار بیشتر (در بعضی موارد) با وجود شکست ها و آسیب به دیگران است. افراد جاه طلب خود را متمایز از دیگران می‌دانند. جاه طلبی با آرزو کردن متفاوت است. آرزو صرفا هدفی برای رسیدن به مقصد است ولی جاه طلبی یک صفت در انسان است که فراگیر و پایدار است.

فافراد جاه طلب نمی‌توانند این ویژگی خود را مانند ویژگی‌های شخصیتی تغییر دهند. این افراد با کسب هدف سریع هدف دیگری را وضع می‌کنند تا به تلاش های خود ادامه دهند. جاه طلبی اغلب با امیدواری همراه است. اما اگر این ویژگی افراطی باشد؛ فرد با مشکلات زیادی روبرو خواهد شد. اگر شما نیز فردی جاه طلب هستید؛ حتما برای رهایی از این ویژگی از روانشناس کمک بگیرید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه افراد جاه طلب می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: افراد جاه طلب | 5 ویژگی آدم های جاه طلب

افراد جاه طلب چه کسانی هستند؟

افراد جاه طلب این ویژگی را به صورت ذاتی یا اکتسابی همراه خود دارند. جاه طلبی با آرزو یکسان نیست. آرزو کردن به عنوان هدف برای مقصد خاص است. اما کسانی که ویژگی جاه طلبانه دارند، به شیوه پایدار هدف را در نظر می‌گیرند و برای کسب آن تلاش می‌کنند. و زمانی که به هدف برسند؛ هدف دیگری برای خود وضع می‌کنند تا برای رسیدن به آن تلاش کنند.

افراد جاه طلب ویژگی‌هایی مانند ریسک پذیری، اعتقاد به تلاش‌های بی وقفه برای بهتر شدن، آگاهی از راه موفقیت و … دارند. اما این جاه طلبی تا زمانی که به دیگران صدمه وارد نکند بدون ایراد است. زمانی که آسیب به دیگران وارد شود؛ جاه طلبی باید بهبود یابد. در این مقاله ویژگی افراد جاه طلب را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

ویژگی افراد جاه طلب

همه افراد ویژگی های مخصوص به خود را دارند. همینطور افراد جاه طلب نیز از ویژگی های یکسانی برخوردارند. که در این بخش مقاله راجع به ویژگی این افراد توضیح داده ایم.

???? در رابطه با هدف خود به کسی حرفی نمی‌زنند

افراد جاه طلب معمولا در رابطه با اهداف خود با کسی صحبت نمی‌کنند و برای این رفتار خود دلیل دارند. دلیل آنها این است که دیگران از اهداف آنها تقلب نکنند. و زمانی که اهداف بازگو می‌شوند؛ احتمال به وقوع پیوستن این هدف کم می‌شود. طبق باور روانشناسی، زمانی که اهداف خود را به دیگران می‌گویید؛ مغز گول می‌خورد و باور می‌کند که شما به این هدف رسیده اید. در نتیجه دیگر تلاشی برای کسب هدف نخواهید کرد.

???? افراد پر ریسکی هستند

یکی از ویژگی های افراد جاه طلب، ریسک پذیری است. این افراد اعتقادی به بالا رفتن از نردبان های افراد دیگر ندارند. آنها وضع حاضر را حفظ می‌کنند و به پذیرش آن می‌رسید. این افراد از کارهای تنهایی هراس ندارند و همچنین از تهدید ها هیچ ترسی ندارند. آنها همیشه خود را در معرض ریسک قرار می‌دهند تا هدف خود را کسب کنند.

در واقع افراد جاه طلب سنت ها را می‌شکنند و خود را در معرض مدل های جدید افکار قرار می‌دهند. آنها مغز فعال دارند و اغلب رفتاری شجاعانه و جسورانه از خود بروز می‌دهند. افراد جاه طلب می‌توانند رضایت منحصر به فرد و غرور ناشی از شکستن سنت ها را تجربه کنند.

???? اعتقاد به بهتر شدن دارند

افراد جاه طلب همیشه برای آرمان های خود تلاش می‌کنند. و دنیا را همیشه به چشم فرصت برای کسب هدف می‌بینند. آنها همیشه اعتماد به نفس کافی، انگیزه و جرات مناسب برای دنبال کردن کنجکاوی های خود را دارند. و برای بهتر شدن خود هر کاری می‌کنند.

???? به افکار و حرف های دیگران اهمیتی نمی‌دهند

یکی از خصوصیات خوب افراد جاه طلب این است که به فکر و حرف های دیگران اهمیتی نمی‌دهند. آنها به قدری از اهداف خود انگیزه و انرژی دریافت می‌کنند، که نیازی به تفکر دیگران ندارند. آنها برای باور های خود تلاش می‌کنند و اهمیتی به بازخورد های دیگران ندارند.

???? راه رسیدن به موفقیت را بلد هستند

یکی از ویژگی های افراد جاه طلب، بلد بودن راه رسیدن به موفقیت است. این افراد 3 ویژگی اصلی کسب موفقیت را بلد هستند. و به خوبی از این روش ها برای کسب اهداف استفاده می‌کنند. استقامت، انعطاف پذیری و تعهد از ویژگی های اصلی این افراد است.

???? دیگر ویژگی های افراد جاه طلب

???? افراد پر کار هستند

???? انگیزه و امیدواری بالا دارند

???? برنامه ریزان خوبی هستند

???? اعتقادات قوی به خود دارند

???? تصمیم دارند که بهترین باشند

???? دائم برای بهتر شدن تلاش می‌کنند

???? الگوهای موثر جامعه هستند

???? حس قدرتمندی بالا دارند

???? از هدر رفتن وقت بیزارند

???? از همکاران بی تجربه دوری می‌کنند

کلام آخر

افراد جاه طلب از اهداف خود انگیزه می‌گیرند. و همیشه برای کسب اهداف خود بر موضوع متمرکز می‌شوند. آنها افرادی شجاع و ریسک پذیر هستند که علاقه به تنهایی کار کردن دارند. اما در برخی از مواقع این ویژگی شخصیتی باعث سختی و آزار آنها می‌شود. به همین دلیل برای رهایی از این ویژگی شخصیتی حتما از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه افراد جاه طلب می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان کلینیک تخصصی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

ویژگی افراد جاه طلب چیست؟

افراد جاه طلب ویژگی های مفیدی دارند که عبارت است از: ریسک پذیری بالا، بلد بودن راه موفقیت، اهمیت ندادن به تفکر دیگران و اعتقاد به بهتر شدن.

منبع: افراد جاه طلب | 5 ویژگی آدم های جاه طلب



:: برچسب‌ها: افراد جاه طلب | 5 ویژگی آدم های جاه طلب ,
:: بازدید از این مطلب : 200
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 2 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

وسوسه بعد از ترک اعتیاد برای مصرف مجدد مواد یکی از بزرگ‌ترین مشکلات و چالش‌های اصلی افراد است. میل روانی به احساس سرخوشی ناشی از مصرف مواد فرد را وادار به  امتحان دوباره آن می‌کند. این در حالی است که یک بار مصرف دوباره، تمام زحمات برای ترک اعتیاد را از بین می‌برد و اعتیاد دوباره شروع می‌شود. به همین منظور توصیه می‌شود که افراد بعد از ترک اعتیاد نیز برای مدت مشخصی با یک روانشناس متخصص در ارتباط باشند تا تمام وابستگی و میل روانی‌شان به مواد مخدر به طور کامل از بین برود. با آگاهی از راه‌های غلبه بر وسوسه بعد از ترک و کمک گرفتن از روانشناس می‌توانید این دوره را نیز با موفقیت پشت سر بگذارید.

برای دریافت مشاوره در زمینه وسوسه بعد از ترک می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: وسوسه بعد از ترک و راه های جلوگیری از لغزش چیست؟

وسوسه بعد از ترک

وسوسه بعد از ترک یکی از عوارضی طبیعی در این دوران است. در واقع وقتی فردی برای مدت زمان طولانی به ماده ای اعتیاد دارد؛ در حین یا بعد از دوران ترک مدام به مصرف دوباره آن فکر می‌کند. این موضوع به عوامل زیادی بستگی دارد.مدت زمانی که فرد درگیر اعتیاد بوده است و یا حتی موادی که به آن اعتیاد داشته است؛ در این مورد موثر هستند. اطرافیان و به طور کلی محیط در این مورد بسیار موثر هستند. بهتر است افراد این مورد را در نظر داشته و در این زمینه اقداماتی انجام دهند.

چگونگی بروز وسوسه بعد از ترک

اطلاع از نحوه بروز و همچنین نشانه های بروز وسوسه بعد از ترک می‌تواند تا حد زیادی، در مورد جلوگیری و همچنین مقابله با این حالت موثر باشد. در واقع اگر اطرافیان فرد و یا حتی خود او بتواند این موارد را تشخیص دهند؛ کمتر احتمال دارد که فرد دوباره به سمت مصرف مجدد برود. این موضوع در بیشتر موارد به شکل نشخوار فکری در آمده و مدام در ذهن فرد مرور می‌شود.

از طرفی حتی با برخی از نشانه های رفتاری و عملی نیز خود را نشان می‌دهد. برای مثال فرد مدام از لذت ناشی از مواد کشیدن صحبت می‌کند و یا به دنبال وسایل قدیمی خود برای مصرف مواد است. اینها موارد هشداردهنده ای هستند که افراد باید در مورد آن اقداماتی انجام دهند.

دلایل وسوسه بازگشت به مواد مخدر

وقتی به عملی عادت کرده باشید مغزتان برای ماندن در شرایط گذشته و جلوگیری از تغییر، شما را به انجام دوباره آن عمل دعوت می‌کند؛ اعتیاد نیز همین گونه است. اگر سابقه درگیر شدن در وسوسه‌ بعد از ترک را داشته باشید، حتما متوجه شده‌اید که اکثر مواقع وسوسه‌های فکری شما کم و آهسته هستند اما در موقعیت‌های خاصی این وسوسه‌ها شدت می‌گیرند و کنترل آن‌ها سخت می‌شود.

افراد معمولا بعد از ترک کمپ و در شرایط استرس زا و بیکاری به فکر بازگشت به مواد می‌افتند. محرک‌های مختلفی می‌توانند فرد را دچار وسوسه مصرف دوباره کنند مثل خستگی، غم و اندوه فراوان، انرژی بالا و…

◀اعتیاد اعضای خانواده

یکی دیگر از دلایل وسوسه بعد از ترک، اعتیاد اعضای خانواده است. در واقع وقتی اعضای خانواده نیز درگیر اعتیاد باشند؛ کمتر احتمال دارد که فرد برای ترک اقدام کند و یا بعد از ترک بتواند به تصمیم خود پایبند بماند. به طور کلی محیط خانه برای او یادآور مصرف مواد بوده و او را برای انجام دوباره اینکار تحریک می‌کند.

◀نیمه کاره ماندن فرایند ترک

از طرفی افرادی که فرایند ترک اعتیاد خود را نیمه کاره رها می‌کنند؛ بیشتر احتمال دارد که وسوسه بعد از ترک را تجربه کنند. به همین دلیل اهمیت دارد که افراد ترک اعتیاد خود را به صورت کامل و اصولی پشت سر بگذارند. افرادی که به صورت غیراصولی اعتیاد خود را ترک می‌کنند؛ آسیب های زیادی را تجربه کرده که مصرف مجدد یکی از آنهاست. این موضوع مخصوصا در روزهای اول بعد از ترک بیشتر خود را نشان می‌دهد.

راه‌های مقابله با وسوسه‌ بعد از ترک اعتیاد

برای مقابله با وسوسه بعد از ترک و وسوسه‌های بازگشت به اعتیاد راهکارهایی وجود دارد که به شرح زیر هستند.

????حل مشکلات روحی

اکثر افراد به خاطر مشکلات و استرس‌های حل نشده به اعتیاد باز می‌گردند. این افراد هنوز تحت نظر مشاور قرار نگرفته‌اند و مشکلات آن‌ها به صورت ریشه‌ای حل نشده است. افراد بعد از ترک باید مهارت حل مسئله، مهارت نه گفتن و مهارت مقابله با استرس و اضطراب را یاد بگیرند تا دوباره به خاطر فرار از احساسات منفی به سمت مواد روی نیاورند.

داشتن خلق منفی (احساس تنهایی، خشم، گناه، افسردگی، ترس) و خلق بالا (غرور کاذب، شادی زیاد و اعتماد به نفس دروغین) از شایع ترین مواردی هستند که فرد را درگیر وسوسه بعد از ترک می‌کنند. برای کسب اطلاعات در زمینه ترک اعتیاد کلیک کنید.

????وسوسه بعد از ترک | ترک زندگی قبلی

شما برای قدم گذاشتن در راه سلامتی و فرار از غول اعتیاد باید تمام گذشته خود را کنار بگذارید. از اطرافیانی که درگیر اعتیاد هستند دوری کنید، سراغ مکان‌هایی که در آن‌ها شرایط مصرف مواد مهیا است، نروید. می‌توانید با کمک خانواده لیستی از مکان‌ها، موقعیت‌ها و آدم‌های پر خطر تهیه کنید و از آن‌ها دوری نمایید.

از مهم‌ترین عوامل موفقیت بعد از ترک اعتیاد، تغییر در دوستان و اطرافیان است. با انجام فعالیت‌های جدید همچون شرکت در کلاس‌های ورزشی و هنری و… با دنیا و انسان‌های جدیدی آشنا می‌شوید. اینگونه می‌توانید از ارتباطات سمی گذشته خود رهایی یابید.

???? ورزش

ورزش با افزایش اعتماد به نفس، کم کردن استرس، افزایش ترشح دوپامین (هورمون شادی) و پر کردن اوقات فراغت می‌تواند به شما کمک کند. نکته جالبی که باید بدانید این است که با ورزش کردن هورمون اندروفین در بدن شما ترشح می‌شود، هورمون اندروفین یک مخدر طبیعی است و باعث کاهش وسوسه مصرف می‌گردد. از طرف دیگر شما با شروع ورزش‌هایی مثل کشتی، شنا، بدنسازی و… می‌توانید برای خود هدف گذاری کنید و با اراده قوی‌تری راه ترک اعتیاد را ادامه دهید.

????وسوسه بعد از ترک | به تعویق بیاندازید

هر زمان احساس کردید که به طور جدی درحال شروع مصرف مجدد هستید، به خودتان بگویید پانزده تا سی دقیقه بعد این کار را انجام می‌دهم. در این زمان از تکنیک تنفس درونی استفاده کنید؛ نفس‌های عمیق بکشید و تصور كنيد كه با هر دم، هوايي خنک، تازه و انرژي‌بخش وارد بدن شما شده و با هر بازدم تمام احساسات بد وسوسه و نااميدي از بدنتان خارج مي‌گردد.

????کنترل افکار مخرب

یکی دیگر از راه های جلوگیری از وسوسه بعد از ترک، کنترل افکار مخرب است. افکار منفی همچون من نمی‌توانم یا من ضعیف هستم را کنار بگذارید و به خود و اراده‎تان باور داشته باشید. شما باید از قدرت افکار خودتان آگاه باشید، چرا که درست همان چیزی می‌شوید که به آن فکر می‌کنید. با خودتان جملات تاکیدی مثبت را تکرار کنید و به موفقیت باور داشته باشید.

همچنین برخی افراد برای خودشان توجیهاتی می‌آورند که دوباره مواد مصرف کنند، مانند: “با یک بار مصرف که به جای اول نمی‌رسم، فقط همین یک بار!، کسی که نمی‌فهمد، از فردا تصمیم می‌گیرم بگذارمش کنار، امشب باید در این میهمانی مصرف کنم، می‌توانم ماده مخدر جدید را امتحان کنم و به آن معتاد نشوم و…” با غلبه بر این افکار می‌توانید گام بزرگی در جهت غلبه بر مصرف مجدد مواد بردارید. اولین اشتباه شما شروع سلسله اشتباهاتتان خواهد بود.

????وسوسه بعد از ترک | وسوسه هایتان را بروز بدهید

می‌توانید با یک مشاور یا یک فرد مطمئن و نزدیک در این باره صحبت کنید؛ این گونه موضوع برای خودتان هم روشن و شفاف خواهد شد. یا می‌توانید در شبکه‌های مجازی حرف‌های روزمره خودتان را بنویسید و تعریف کنید که چطور به وسوسه‌هایتان غلبه کرده‌اید. حتی می توانید یک دفترچه بردارید و افکار خود را روی کاغذ بیاورید تا خالی شوید.

سخن پایانی

فراموش نکنید که دوره های ترک اعتیاد طولانی بوده و نیاز به زمان و انرژی کافی دارد. هر چه این زمان با اطلاعات و دانش بیشتری سپری گردد؛ افراد با سلامت بیشتری از آن خارج شده و عوارض کمتری را تجربه می‌کنند. افراد می‌توانند اطلاعات لازم در این زمینه را از پزشک متخصص و یا روانشناس دریافت کنند. همچنین در دوران نقاهت خود نیز تحت نظارت یک مشاور بوده تا بتوانند کنترل بیشتری بر روی افکار و احساسات خود داشته باشند.

برای دریافت مشاوره در زمینه وسوسه بعد از ترک می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

سوالات متداول

وسوسه بعد از ترک چه زمانی تمام می‌شوند؟

در افراد مختلف با توجه به سابقه استفاده و میزان اعتیاد این زمان متفاوت است اما به طور کلی هر چقدر از روزها و ماه‌های اولیه بتوانید موفق‌تر عبور کنید، وسوسه‌ها زودتر ناپدید می‌شوند.

خانواده‌ها چطور می‌توانند در جهت مقابله با این وسوسه ها کمک کنند؟

با پر کردن اوقات فراغت و تایم‌های بیکاری فرد، با بردن او پیش مشاور، با حمایت و تقویت انگیزه، با کمک کردن به اجتناب از مکان و افرادی که باعتیاد رابطه دارند و…

آیا می توانم از مشاور برای متوقف کردن این وسوسه ها کمک بگیرم؟

بله، علم روانشناسی تکنیک‌های مختلفی را برای ترک هر عادتی به خصوص اعتیاد ارائه می‌دهد که می‌تواند برای شما مفید باشد.

منبع: وسوسه بعد از ترک و راه های جلوگیری از لغزش چیست؟



:: برچسب‌ها: وسوسه بعد از ترک و راه های جلوگیری از لغزش چیست؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 260
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

تظاهر به خوب بودن هرگز باعث حال خوب شما نمی‌شود. احتمالا زیاد شنیده اید که تلقین به خوب بودن را دائم تکرار کنید تا به واقعیت تبدیل شود. اما تلقین نیز تا یک جایی باعث خوب بودن شما می‌شود که این احساس خوشبختی نیز به نوعی موقتی است. و تا همیشه به این شکل همراه با شما نخواهد ماند. همه ما انسان ها علاقه داریم که بدون دغدغه به خوشبختی دست پیدا کنیم. و همیشه حس خوب داشته باشیم.

موضوع اصلی این است که پیشرفت و ترقی در زندگی نیازمند تلاش و کوشش است. و زمانی که بدون تلاش در حال تظاهر به خوب بودن باشید، هرگز خوشبختی را تجربه نخواهید کرد. برای اینکه خوشبختی واقعی و دائمی را تجربه کنید، لازم است که از روانشناس و مشاورین متخصص برای برنامه ریزی روزانه زندگی راهنمایی بگیرید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه تظاهر به خوب بودن می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: تظاهر به خوب بودن | 5 راه جایگزین تظاهر به خوب بودن 

تظاهر به خوب بودن چگونه است؟

همه زندگی ها بالا و پایینی های زیادی دارد. اغلب ما انسان ها زمانی که در جمعی قرار می‌گیریم، مشکلات خود را به فراموشی می‌سپاریم و در واقع با سیلی صورت خود را سرخ نگه می‌داریم. گاهی نیز انسان ها به دلیل ترس از روبرویی با مشکلات و حل مسائل، تظاهر به خوب بودن می‌کنند.

اما تظاهر به خوب بودن تا کی؟ تا چه زمانی باید احساسات خود را سرکوب کنیم و لبخند مصنوعی بر لب داشته باشیم؟ افرادی که همیشه تظاهر به خوب بودن می‌کنند، طعم خوشبختی طولانی را به درستی نچشیده اند. به همین دلیل به جای اینکه دائم در حال تظاهر باشید، راهکارهای جایگزین را استفاده کنید تا در نهایت خوشبختی واقعی را تجربه کنید. در این مقاله راهکارهای جایگزین تظاهر به خوب بودن را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

پیامدهای تظاهر به خوب بودن

تظاهر به خوب بودن اگر به صورت دائمی باشد، اصلا خوب نیست. پیامدهای این رفتار آسیب زا است و به مرور زمان زندگی فرد را مختل می‌کند. در این بخش مقاله راجع به پیامدهای تظاهر به خوب بودن توضیح داده ایم.

???? انرژی را کاهش می‌دهد.

???? سلامت روان شما اثر منفی به خود می‌گیرد.

???? روابط با تاثیرات منفی همراه خواهد شد.

???? احساسات واقعی شما سرکوب می‌شود.

???? به مرور زمان فرد را به افسردگی مبتلا می‌کند.

راهکار های جایگزین تظاهر به خوب بودن

اگر تظاهر به خوب بودن و تظاهر به خوشبختی می‌کنید؛ تنها نیستید. اما همانطور که گفته شد، هیچ فردی با تظاهر به خوب بودن دائمی؛ طعم خوشبختی را نچشیده است. برای اینکه به صورت واقعی احساس خوشبختی کنید؛ باید ریتم زندگی را تغییر دهید. در این مقاله روش های جایگزین تظاهر به خوب بودن را توضیح داده ایم.

???? مشکلات زندگی را بپذیرید

به جای اینکه تظاهر به خوب بودن کنید، مشکلات زندگی را بپذیرید. همیشه زمانی که به مرحله بینش و پذیرش نمی‌رسیم؛ شادی و خوشبختی از زندگی ما محو می‌شود. و ما نیز برای اینکه از دیگران و اطرافیان دور نشیم، یا به چشم فرد افسرده به ما نگاه نکنند؛ به اجبار تظاهر به خوشبختی می‌کنیم. به همین جهت اگر قصد دارید که مانند فرد واقعا خوشبخت باشید، بدون اینکه تظاهر کنید؛ لازم است که تمامی مسائل و مشکلات زندگی را بپذیرید و سازگاری خود را افزایش دهید.

???? احساسات خود را بروز دهید

بروز احساسات یکی از کار های جایگزین تظاهر به خوب بودن است. زمانی که با مشکل یا بحرانی روبرو شدید؛ احساسات خود را بروز دهید. سرکوب احساسات مشکلات روحی و روانی زیادی به همراه دارد که باعث نارضایتی از زندگی می‌شود. در نهایت همه این سرکوب ها به شیوه افسردگی بروز می‌کند. بنابراین اگر قصد چشیدن خوشبختی را دارید، باید احساسات خود را بروز دهید و هرگز به سرکوب آن نپردازید.

???? برای زندگی خود برنامه ریزی داشته باشید

یکی از کارهایی که به جای تظاهر به خوب بودن می‌توانید انجام دهید، برنامه ریزی برای زندگی است. با برنامه ریزی های دقیق حتما به نتیجه خواهید رسید و زندگی شما با برنامه به چینش های منظم خواهد رسید. زمانی که برای زندگی برنامه ریزی می‌کنید؛ کارهایتان طبق برنامه پیش می‌رود و همه چیز اصولی پیش می‌رود. این کار به خوبی باعث می‌شود که احساس خوشبختی واقعی را تجربه کنید.

???? تلاش و روبرویی برای حل مشکلات بپردازید

روبرویی با مشکلات و تلاش برای حل این مشکلات یکی از کارهایی است که می‌توانید برای حال خوب خود و جایگزین برای تظاهر به خوب بودن انجام دهید. زمانی که در دل مشکلات قرار می‌گیرید تمام زور خود را در جهت رفع این مشکلات می‌زنید. اما زمانی که از دور به چالش های خود نگاه کنید و هیچ تلاشی برای رفع آن انجام ندهید، تنها با تظاهر می‌توانید خود را شاد جلوه دهید.

???? با افراد واقعی زندگی خود صحبت کنید

زمانی که با افراد واقعی و درست زندگی خود صحبت می‌کنید، آرامش و خوشبختی را به خود هدیه می‌دهید. این افراد شما را راهنمایی می‌کنند و با ارائه راهکارهای مناسب، راه خوشبختی واقعی را به شما نشان می‌دهند. به همین دلیل است که صحبت با افراد معتمد راهی جایگزین برای تظاهر به خوب بودن است.

کلام آخر

تظاهر به خوب بودن همیشه هم بد نیست. گاه زندگی با چالش بسیار زیادی ما را روبرو می‌کند که هرگز انتظارش را نداریم. روان ما بهم ریخته است اما به اجبار باید به یک مهمانی برویم. در این شرایط تظاهر به خوشبختی موردی ندارد اگر برای حفظ آبرو باشد. اما زمانی که این تظاهرات دائمی باشد، شما را فردی افسرده خواهد کرد. زمانی که متوجه این موضوع شدید فورا از روانشناس کمک بگیرید تا بتوانید زندگی سرشار از شادی و خوشبختی را تجربه کنید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تظاهر به خوب بودن می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: تظاهر به خوب بودن | 5 راه جایگزین تظاهر به خوب بودن 



:: برچسب‌ها: تظاهر به خوب بودن | 5 راه جایگزین تظاهر به خوب بودن ,
:: بازدید از این مطلب : 254
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

توضیح طلاق برای کودکان موضوع بسیار سختی است. بسیاری از والدین نمی‌دانند که چطور شرایط جدید را برای فرزندشان توضیح دهند. با همه این‌ها کودکان نیاز دارند که این موضوع را از زبان شما بشنوند. وقتی راجع به طلاق با فرزندتان صحبت کنید او را آماده شرایط جدید خواهید کرد؛ اما زمانی که کودک به‌صورت ناگهانی با وضعیت جدید زندگی مواجه شود دچار اضطراب زیادی خواهد شد.

این شرایط باعث می‌شود سؤالات بسیاری در ذهن آن‌ها شکل بگیرد؛ یا حتی ممکن است خودشان را مقصر اتفاقات پیش‌آمده بدانند. بهتر است برای توضیح طلاق به فرزندتان یک برنامه مشخص داشته باشید. اگر نمی‌دانید این شرایط را چطور برای او توضیح دهید می‌توانید از یک مشاور کودک کمک بگیرید. در ادامه بایدها و نبایدهای نحوه گفتن طلاق والدین به بچه ها را شرح داده‌ایم.

برای دریافت مشاوره در زمینه توضیح طلاق برای کودکان می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان کلینیک تخصصی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

منبع: توضیح طلاق برای کودکان

توضیح طلاق برای کودکان

توضیح طلاق برای کودکان و صحبت کردن در مورد آن برای هیچکس آسان نیست. اما اینکار باعث می‌شود تا بچه ها راحت تر و سریع تر با این موضوع کنار آمده و بتوانند با حقیقت مواجه شوند. در واقع اگر اینکار به روش صحیحی صورت گیرد؛ بچه ها از بسیاری از آسیب ها مصون می‌مانند. بهتر است اینکار توسط خود والدین انجام شده و آنها نباید در مورد هیچ چیز پنهانکاری کرده و یا دروغ بگویند.

بایدها و نبایدهای توضیح طلاق برای کودکان

توضیح نامناسب به‌اندازه توضیح ندادن می‌تواند برای فرزند شما آسیب‌رسان باشد. گاهی اوقات والدین اضطراب و نگرانی خود را به کودک منتقل می‌کنند. یا برای خوب جلوه دادن خودشان سعی می‌کنند همه اشتباهات را به گردن همسرشان بیندازند. این شرایط باعث می‌شود تا فرزند شما درگیر موضوعاتی شود که نمی‌تواند آن‌ها را حل کند و درنتیجه در مقابل بیماری‌های روحی مثل افسردگی یا اضطراب آسیب‌پذیر خواهد شد. به همین خاطر در این قسمت بایدونبایدهایی را راجع به توضیح طلاق برای کودکان مطرح خواهیم کرد. 

????زمان مناسبی را انتخاب کنید

اولین چیزی که باید به آن توجه داشته باشید انتخاب زمان مناسب برای صحبت کردن با کودک است. اگر طلاق صرفاً یک فکر در ذهن شما است؛ یا تنها در یک دعوا و اختلاف از آن صحبت کرده‌اید لازم نیست ذهن کودک را درگیر این موضوع کنید. تنها زمانی راجع به طلاق با کودک صحبت کنید که برای آن اقدام کرده‌اید و به‌زودی از همسرتان جدا خواهید شد.

توضیح طلاق برای کودک باید زمانی باشد که آن‌ها هم آمادگی شنیدن‌اش را داشته باشند. برای توضیح این شرایط یک فضای خانوادگی در نظر بگیرید. اینکه پس از مطرح کردن این موضوع کودک زمان کافی برای فکر کردن و سؤال کردن راجع به آن داشته باشد، بسیار مهم است. درنتیجه زمان‌هایی مثل قبل از رفتن به مدرسه برای این کار مناسب نیستند.

????توضیح طلاق برای کودکان | چه کسی با کودک صحبت کند؟

یکی از سؤالات برای بسیاری از والدین این است که چه کسی باید خبر طلاق را به کودک بدهد؟ معمولاً این کار بر عهده والدی قرار می‌گیرد که قرار است با کودک زندگی کند. اما مشاورین معتقدند توضیح طلاق برای کودک باید با حضور هم‌زمان پدر و مادر اتفاق بیفتد. این کار شما باعث می‌شود فرزندتان احساس کند والدینش را در کنار هم خواهد داشت و قرار نیست از هیچ‌کدام جدا شود. به‌علاوه کودک فرصتی خواهد داشت تا بتواند سؤالاتش را از هردوی شما بپرسد و حرف‌هایتان را بشنود.

????با زبان ساده صحبت کنید

سؤال اصلی بعدی این است که چطور جدایی‌مان را برای کودک توضیح بدهیم. سعی کنید تا جای ممکن در حد درک کودک صحبت کنید. کودکان سنین پایین‌تر معنی کلماتی مانند طلاق یا جدایی را نمی‌فهمند. برای آن‌ها بهتر است توضیح دهید که قرار است پدر و مادر در خانه‌هایی جدا از هم زندگی کنند.

یکی دیگر از نکاتی که در صحبت کردن باید رعایت کنید این است که کودک را در جریان جزئیات قرار ندهید. صرفاً به آن‌ها بگویید پدر و مادرش تصمیم دارند جدا از هم زندگی کنند. بیان کردن دلایل شما برای طلاق به‌غیراز اینکه در حد فهم و درک کودک نیست، باعث می‌شود تا آن‌ها از یکی از والدین دلگیر شوند.

????توضیح طلاق برای کودکان | احساساتتان را کنترل کنید

لازم نیست فرزندتان بداند که شما از طلاق خود خوشحال هستید؛ یا از اینکه همسرتان شما را رها می‌کند احساس خشم و بدبختی می‌کنید. این احساسات ذهن کودک را به هم می‌ریزد و سلامت روان آن‌ها را به خطر خواهد انداخت. سعی کنید تنها راجع به احساسات خود در مورد کودکتان صحبت کنید. برای مثال به او بگویید چقدر دوستش دارید و احساستان هرگز تغییر نمی‌کند؛ یا از اینکه مثل گذشته هر روز در کنارش نیستید دل‌تنگ خواهید شد.

????شرایط زندگی آینده را برای کودک توضیح دهید

یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید برای کودک توضیح بدهید شرایط زندگی آن‌ها پس‌ازاین ماجرا است. کودکان معمولاً نگران این خواهند شد که آیا بازهم پدر یا مادر خود را می‌بینند؟ در چه خانه‌ای باید زندگی کنند؟ یا چه بر سر دوستان و وسایل‌شان خواهد آمد؟ سعی کنید همه آنچه که ثابت خواهد ماند و هرچه تغییر می‌کند را برای او توضیح دهید. به همین خاطر لازم است که قبل از صحبت کردن با کودک راجع به همه‌چیز برنامه‌ریزی کرده باشید.

????توضیح طلاق برای کودکان | به فرزندتان کمک کنید احساساتش را بیان کند

وقتی شرایط جدید را برای کودک توضیح می‌دهید آن‌ها دچار اضطراب و نگرانی خواهند شد. گاهی اوقات نیز احساس غمگینی یا عصبانیت را تجربه خواهند کرد. اما به این خاطر که احساسات خود را به‌درستی نمی‌شناسند ممکن است نتوانند آن‌ها را ابراز کنند. یکی از وظایف شما این است که به او کمک کنید افکار و احساساتی که راجع به این موضوع دارد بشناسد و آن‌ها را بیان کند. هرچقدر بهتر بتوانید این کار را انجام دهید فرزندتان هم با آرامش بیشتری با شرایط کنار خواهد آمد.

???? به او اطمینان بدهید مقصر نیست

معمولاً کودکان در سنین پایین‌تر تصور می‌کنند طلاق والدین تقصیر آن‌هاست. کودکان بزرگ‌تر نیز ممکن است از اینکه نتوانسته‌اند جلوی این اتفاق را بگیرند احساس ناراحتی کنند. به همین خاطر وقتی راجع به جدایی با کودک صحبت می‌کنید به او این اطمینان را بدهید که اصلاً مقصر شرایط پیش‌آمده نیست. در حین توضیح طلاق برای کودکان به آن‌ها بگویید این بهترین تصمیم برای تمام خانواده است و دلیلی برای عذاب وجدان آن‌ها وجود ندارد.

????برای توضیح طلاق برای کودکان از فرزندتان کمک بگیرید

شما در حال ایجاد تغییراتی در زندگی کودک هستید. به همین خاطر بهتر است راجع به شرایط جدید زندگی از خود او نیز کمک بگیرید. برای مثال از او بپرسید دوست دارد زمان‌هایی که در کنار شماست چه کارهایی انجام بدهد؟ این کار باعث می‌شود کودک احساس کند نادیده گرفته نشده و شما به خواسته‌های او توجه دارید. به‌علاوه احساس اینکه می‌تواند شرایط را تا حدودی تحت کنترل داشته باشد به او آرامش خواهد داد.

????طلاق به معنای جدایی نیست

یکی دیگر از روش های توضیح طلاق برای کودکان، توضیح در مورد معنا و مفهوم جدایی است. هنگامی‌که شما از طلاق با کودک صحبت می‌کنید آن‌ها احساس می‌کنند قرار است برای همیشه پدر یا مادر خود را از دست بدهند. در صحبت‌هایتان این اطمینان را به کودک بدهید که جدایی شما از همسرتان به این معنی نیست که شما از او نیز جدا خواهید شد. او باید بداند همیشه فرزندتان را دوست دارید و برای بودن در کنار او آماده هستید.

هرگز کودکتان را بخشی از دعوا نکنید

در توضیح طلاق برای کودکان یکی از اشتباهات بسیاری از والدین این است که فرزندشان را بخشی از دعوا می‌کنند. ممکن است گاهی از مشکلاتی که با همسرتان داشته‌اید جلوی کودک صحبت کنید؛ یا فکر کنید فرزندتان می‌تواند دوستی باشد که با او درد و دل کنید.

بعضی از والدین حتی از کودک می‌خواهند وقتی پدر یا مادرش را دید حرفی را به او بزند؛ یا راجع به شرایط زندگی والد دیگرش به او توضیح دهد. بدترین حالت این وضعیت هم این است که شما از کودک بخواهید دوست شما و دشمن پدر یا مادرش باشد. اگر سلامت روان فرزندتان برای شما اهمیت دارد سعی کنید تا جای ممکن او را از این حاشیه‌ها دور نگه دارید. هرگز کودک را درگیر اختلافات خود نکنید و اجازه بدهید آن‌ها به همان اندازه که شما را دوست دارند والد دیگرشان را هم دوست داشته باشند.

توضیح طلاق برای کودکان و اهمیت مشاوره

طلاق یک تغییر ناگهانی و استرس‌زا در زندگی شما و همین‌طور فرزندانتان است. در کنار فشار روحی که طلاق به شما وارد می‌کند مشکلاتی مثل حضانت فرزندان یا دوری از آن‌ها، مسائل مالی و عادت کردن به شرایط جدید می‌تواند سلامت روان شما را تحت تأثیر خود قرار دهد. به همین خاطر بهتر است از یک مشاور کمک بگیرید تا بتوانید این بخش از زندگی خود را با آرامش بیشتری بگذرانید. به خاطر داشته باشید که هرچه شما آرامش بیشتری داشته باشید فرزندان‌تان نیز در شرایط بهتری خواهند بود.

طلاق می‌تواند باعث مشکلات روحی و رفتاری بسیاری در فرزند شما باشد. پرخاشگری و بدرفتاری یا اضطراب و افسردگی از شایع‌ترین مشکلات کودکان طلاق هستند. به‌علاوه برای کودکان کوچک‌تر ممکن است احساس کنید آن‌ها در فرایندهای رشدی مثل صحبت کردن یا دستشویی رفتن عقب‌گرد کرده‌اند. اگر با هرکدام از این نشانه‌ها مواجه شدید بهتر است برای درمان کودک از مشاور کمک بگیرید. برای طی روند جدایی، حتما مشاوره طلاق و خانواده دریافت کنید.

توضیح طلاق برای کودکان بر اساس سن

اگر توضیح طلاق برای کودکان بر اساس سن آنها صورت گیرد؛ به شکل موثرتری عمل می‌کند. آنها قطعا تا حدی خود متوجه این موضوع می‌شوند؛ اما بهتر است به طور شفاف در مورد آنها صحبت کرده و همچنین پاسخگوی سوالات آنها نیز باشید. مثلا در مورد بچه هایی که زیر سه سال هستند؛ جدایی می‌تواند اثرات بدتری داشته باشد. همچنین صحبت کردن با آنها نیز روش موثری نیست؛ زیرا مهارت های کلامی آنها به طور کامل شکل نگرفته است.

از طرفی در سنین در آنها اضطراب جدایی شکل می‌گیرد. در مورد 3 تا 6 سالگی، بچه ها احتمالا نوعی احساس گناه و تقصیر را تجربه می‌کنند. اما بازهم بهتر است او را از مکان زندگی و برنامه ها ملاقات مطلع کنید. در مورد سنین 6 تا 12 سال، بچه ها احتمالا شاهد تمام مشکلات بین والدین خود بوده اند. از طرفی آنها احساس می‌کنند که باید زندگی والدین خود را نجات داده و میانجی گری کنند. اما بهتر است آنها را درگیر نکرده و آرامش آنها را در اولویت قرار دهید.

هنگام توضیح طلاق برای کودکان آینده آن ها را هم توضیح دهید

طبیعی است که بچه ها در اثر جدایی والدین خود دچار احساس بلاتکلیفی زیادی می‌شوند. آنها علاوه بر حس بدی که به خود داشته؛ احتمالا کنترل خود را بر عوامل محیطی نیز از دست داده و حتی در مواردی از والدین نیز احساس نفرت پیدا می‌کنند. در چنین شرایطی بهتر است برای شرایط زندگی آنها برنامه ریزی داشته و با همسر سابق خود همکاری کنید.

هنگام توضیح طلاق برای کودکان تان به آنها بگویید در آینده زندگی شان به چه شکل خواهد بود. آنها باید برنامه مرتبی داشته و احساس امنیت کنند. توافق بر سر محل زندگی، برنامه رفت و آمد و حتی گذراندن اوقات فراغت، از وظایف والدین بوده که حتی بعد از طلاق هم باید آنها را در نظر داشته باشند.

سخن پایانی

با اینکه جدایی، تغییرات بزرگی در زندگی همه اعضا ایجاد می‌کند؛ اما بچه ها بیشتر آسیب پذیر بوده و مشکلات زیادی را در اینده تجربه می‌کنند. به همین دلیل توضیح طلاق برای کودکان از اهمیت زیادی برخوردار بوده و والدین باید در این زمینه همه تلاش خود را بکنند. از طرفی احساسات و سن آنها را نیز در نظر گرفته و با توجه به آنها برنامه ریزی کنند. کمک گرفتن از روانشناس در این زمینه میتواند کمک بزرگی را هم به فرزندان و هم به والدین آنها بکند.

برای دریافت مشاوره در زمینه توضیح طلاق برای کودکان می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان کلینیک تخصصی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول

توضیح طلاق برای کودکان به عهده چه کسی است؟

بهتر است هنگامی‌که می‌خواهید این موضوع را برای کودک توضیح دهید پدر و مادر هر دو حضور داشته باشند.

چرا باید راجع به طلاق با کودک صحبت کنیم؟

این کار شما باعث می‌شود او برای تغییری که قرار است در شرایط زندگی‌اش پیش بیاید آماده باشد و کمتر دچار اضطراب شود.

منبع: توضیح طلاق برای کودکان



:: برچسب‌ها: توضیح طلاق برای کودکان ,
:: بازدید از این مطلب : 273
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

تعبیر خواب تعقیب شدن زمانی معنا دارد که رویا را در نزدیکی سحر ببینید و موضوع خواب برگرفته از حوادث روز نباشد. از نظر روانشناسان رویا شاهراهی به ضمیر ناخودآگاه محسوب می‌شود و در نزدیکای سحر که خواب عمیق شده، گویا دریچه‌های ورود به ناخودآگاه هم باز می‌شوند و شاید همان بخشی از ذهن باشد که معبران باستانی آن را دروازه‌ای به سوی عالم غیب می‌دانند. بنابراین هر رویا را از دو جنبه می‌توان تعبیر کرد؛ بعد روانشناسی و بعد عرفانی. تعبیر خواب هر آنچه که باشد حال و برداشت شما از آن خواب هم تاثیر بسیاری بر معنای آن دارد. گاه خوابی معنای بدی دارد، اما شما هم در خواب و هم در بیداری احساس خوبی از دیدن آن خواب دارید، بنابراین علی رغم توضیحات زیر می‌توان گفت برداشت‌تان بسیار اهمیت دارد. برای دریافت تعبیر خواب تان می‌توانید مشاوره تلفنی دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تعبیر خواب تعقیب شدن می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان کلینیک تخصصی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

منبع: تعبیر خواب تعقیب شدن

تعبیر خواب تعقیب شدن از نظر معبران باستانی

دیدن حالت‌های مختلف از تعقیب شدن، همچون تعقیب شدن توسط جنس مخالف، تعقیب شدن توسط حیوانات، فرار کردن، گریز و … می‌تواند تعابیر و معانی متفاوتی داشته باشد. به طور کلی از نظر معبران باستانی دیدن خواب و تعبیر خواب تعقیب شدن می‌تواند ناشی از اضطرابات روزانه و افکاری باشد که ذهن فرد را درگیر کرده است.

تعبیر خواب دنبال شدن

اگر کسی در خواب ببیند که کسی او را تعقیب و دنبال می‌کند، بدین معنا می‌باشد که فرد دارای افکار بسته‌ای می‌باشد و از شنیدن افکاری که مخالف نظر او می‌باشد، خودداری می‌کند.

اینکه فرد چگونه تعقیب می‌شود نیز می‌تواند تعبیر متفاوتی باشد، صرفا دنبال کردن و یا تعقیب همراه با حمله. این نوع تعبیر خواب تعقیب می‌تواند جنبه‌ای از شما باشد. جنبه‌هایی که سرکوب شده‌اند، همچون خشم، حسادت، ترس و حتی عشق که به صورت شخصی ناشناس در تعقیب شما هستند.

تعبیر خواب تعقیب شدن توسط حیوانات

اگر کسی در خواب ببیند که حیوانات او را تعقیب می‌کنند، چنانچه این حیوانات وحشی باشند، بدین معناست که اشخاص خطرناکی به بیننده خواب آسیب خواهند رساند و اگر اهلی باشند، یکی دیگر از انواع تعبیر خواب تعقیب کردن، یعنی فرد دشمنان بی‌ضرر اما خیانتکاری دارد که بایستی از آن‌ها دوری کند.

تعبیر خواب تعقیب کوسه

اگر کسی در خواب ببیند که کوسه‌ای او را دنبال می‌کند، بدین معناست که افرد بی رحمی قصد دارند با او شراکت کنند. تعبیر خواب تعقیب شدن توسط کوسه به معنی تجدید نظر کردن در انتخاب شرکا است.

تعبیر خواب دنبال شدن توسط خرس

اگر فردی در تعبیر خواب تعقیب شدن؛ ببیند که خرس سیاهی او را دنبال می‌کند، بدین معناست که فرد در آینده بیمار خواهد شد.

تعبیر خواب تعقیب توسط سگ

اگر کسی در خواب ببیند که سگ هاری او را دنبال می‌کند، بدین معناست که  فرد برخی اقدامات شتابزده‌ای گرفته و خود را گرفتار کرده است و تعبیر خواب تعقیب شدن توسط سگ نشان دهنده این است که شخص ضرر مالی بسیاری خواهد دید.

تعبیر خواب از نظر روانشناسان

روانشناسان با مطالعاتی که بر خواب و رویا داشته‌اند، متوجه فعالیت‌های روانی ناخودآگاه در هنگام خواب شده‌اند. ناخودآگاه همان بخشی است که در عالم بیداری سکوت کرده، ولی تاثیر زیادی بر باورها، شناخت و حتی رفتار ما دارد. وقتی که به خواب می‌روید، ناخودآگاه کنترل را به دست گرفته و هر آنطور که می‌خواهد رفتار می‌کند. ناخودآگاه مانند راهرویی که پر از در هست در خود ساکنانی دارد که از کودکی تا به امروز این راهرو بلندتر و پرجمعیت‌تر گشته است. در عالم خواب گویی این ساکنان بیرون آمده و گاه خاطرات و گاه ترس‌ها و گاهی هم آرزوها را مرور می‌کنند.

اما گاهی هم رویاهایی می‌بینیم که هرگز اتفاق نیافتاده و یا به آن فکر نشده. برای مثال ممکن است زمانی خواب نوزاد ببینید که در طول روز اصلا به آن فکر نکردید یا هیچ گونه مشغله ذهنی در مورد آن نداشتید.

روانشناسان به خصوص آن‌هایی که با رویکردهای روانکاوی کار می‌کنند بر این باورند که اشیاء مختلف در خواب می‌توانند نماد و بازتاب یک موضوع خاص باشند. آن‌ها از طریق کاوش در مورد نوع هیجانی که در خواب وجود داشته؛ مثل تعبیر خواب تعقیب شدن و کمک گرفتن از تکنیک‌هایی نظیر تداعی آزاد در مورد رویا تلاش می‌کنند به معنای نهفته در خواب پی ببرند. 

تعبیر خواب تعقیب شدن بعد از دیدن فیلم های ترسناک

یکی دیگر از دلایل دیدن چنین خوابی و یا تعبیر خواب تعقیب شدن بعد از بیداری، مشاهده فیلم های ترسناک و مهیج قبل از خواب است. که در این صورت، دیدن چنین خوابی به معنی بازتاب شدن ضمیر ناخودآگاه تان و یا وقایع روزمره نیست. البته شاید برخی از جزییات، دارای معانی باشد، اما به طور کلی بهتر است؛ زمان زیادی را به تفسیر آن اختصاص نداد.

تعبیر خواب تعقیب شدن در روانشناسی | نگاهی به تعبیر رویا به روش یونگ

یونگ یکی از بزرگ‌ترین نظریه پردازان علم روانشناسی است که مطالعات زیادی در زمینه رویا و تعبیر آن انجام داد. او همچنین در مورد تعبیر خواب تعقیب شدن نیز نظریاتی ارائه داد.

تعقیب

از دیدگاه یونگ به طور کلی دیدن تعبیر خواب تعقیب شدن، نشان می‌دهد که فرد به دنبال چیزی می‌باشد که آن را با افکار، احساس و عمل خود خلق کرده است، بدین معنی که فرد از آنچه که در تعقیب اوست در گریز است.

می‌توان تعقیب شدن را فرار از مواردی همچون آرزوهای جسمانی، احساس مسئولیت، حرف زدن پیرامون موضوعی که ترس از گفتن آن وجود دارد، ترس از مرگ، احساس شکست، گناه، رنج عاطفی یا از دست دادان عزیزی باشد.

از آنجایی که فرد توان مقابله با این موارد را ندارد، در واقع در حال فرار از آن‌ها می‌باشد، ولی باید توجه داشت که فرد نمی‌تواند از خودش فرار کند، به همین دلیل وقتی با آن‌ها مواجه می‌شود، این موارد به تعقیب او ادامه می‌دهند.

تعقیب شدن توسط حیوان

تعبیر خواب تعقیب شدن توسط حیوان در خواب نشان دهنده خشم، احساسات، شور و شوق فرد خواب بود.

تعقیب شدن توسط سایه ها

تعبیر خواب تعقیب شدن در خواب توسط سایه ها یا چیزی نامفهوم به آسیبی از دوران کودکی فرد برمی‌گردد، آسیبی که حاصل از ضربه‌های روحی در فرد است.

تعقیب شدن توسط جنس مخالف

اگر فرد در خواب ببیند که توسط جنس مخالف در حال تعقیب شدن است، نشان دهنده این است که فرد از ورود به رابطه با جنس مخالف هراس دارد و در مورد این موضوع دچار اضطراب و استرس است. تعبیر خواب تعقیب شدن در چنین شرایطیف بر روابط بین فردی افراد نیز تاثیر می‌گذارد.

تعقیب کردن

اگر فردی در خواب ببیند که فرد دیگری را تعقیب می‌کند، بدین معنا می‌باشد که فرد به دنبال آنچه که تعقیبش می‌کند، می‌باشد که می‌توانید چیزی یا کسی باشد.

سخن پایانی

طبیعی است که تعبیر خواب تعقیب شدن، معانی مختلفی داشته باشد. از طرفی تفاسیر و اتفاقاتی که بعد از مشاهده این خواب برای فرد مورد نظر می‌افتد؛ به اعتقاد او به تعبیر خواب بستگی دارد. همچنین بهتر است این موضوع را مبنای تصمیمات و همچنین دیدگاه خود در زندگی قرار ندهیم. افراد می‌توانند در این زمینه با یک متخصص مشورت کرده و همچنین منابع مختلفی را مطالعه کنند. اما در نهایت بر آن تمرکز نکرده و جزئیات خواب خود را در نظر داشته باشید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تعبیر خواب تعقیب شدن می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان کلینیک تخصصی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

منبع: تعبیر خواب تعقیب شدن

سوالات متداول

معنی خواب تعقیب شدن چیست؟

به طور کلی تعبیر خواب تعقیب شدن و گریز، به معنی آن بخش از شخصیت افراد است؛ در زندگی واقعی پس زده سرکوب می‌شود. البته افراد معانی مختلفی برای آن در نظر می‌گیرند. بهتر است در این مورد هم با روانشناس و هم با مفسران خواب مشورت کنید.



:: برچسب‌ها: تعبیر خواب تعقیب شدن ,
:: بازدید از این مطلب : 253
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

مرور رابطه از آن دسته موضوعاتی است که شاید بسیاری از ما تا پیش از اینکه مشکل جدی برای رابطه عاطفی‌مان پیش بیاید، توجهی به آن نداریم. هنگامی‌که در جریان یک رابطه قرار می‌گیریم صرفاً به اتفاقات اطراف‌مان توجه داریم و از نگاه کردن به کلیات یا تلاش برای برقراری ارتباط میان اتفاقات مختلف غافل می‌شویم. این موضوع باعث خواهد شد تا در شناخت بیشتر طرف مقابل و همین‌طور مشکلاتی که در رابطه وجود دارد دچار ضعف شویم.

 

متخصصین مشاوره خانواده توصیه می‌کنند که اگر به سلامت رابطه عاطفی خود اهمیت می‌دهید، هرازگاهی با خود خلوت کرده و وضعیت رابطه‌تان را مورد بررسی قرار دهید. این کار به شما کمک خواهد کرد پیش از جدی شدن مشکلات بتوانید برای آن‌ها راهکاری پیدا کنید، 

برای دریافت مشاوره در زمینه مرور رابطه با چند سوال می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: مرور رابطه با چند سوال 

10 سوال برای مرور رابطه

برای طرح سوال و مرور رابطه باید بدانید که به چه نکاتی توجه بیشتری داشته باشید. در غیر این‌صورت احتمالاً از مرور وضعیت ارتباطتان چیزی دستگیرتان نخواهد شد. براساس شرایط و خواسته‌های خود می‌توانید موضوعات مختلفی را مد نظر قرار دهید، اما ازجمله مهم‌ترین مسائلی که متخصصین خانواده معتقدند در تمامی روابط می‌بایست بررسی شوند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

1- آیا احساس رضایت می‌کنید؟

هدف همه ما از برقراری یک رابطه عاطفی این است که احساس رضایت و آرامش خاطر را تجربه کنیم. به همین خاطر اولین سؤالی که در مرور رابطه می‌بایست از خود بپرسید، این است که آیا در این رابطه آرامشی که می‌خواهید را به دست آورده‌اید؟ اگر در اکثر اوقات این آرامش وجود دارد پس شما در رابطه مناسبی قرار دارید، اما اگر احساس می‌کنید در رابطه‌تان احساس آرامش و رضایت وجود ندارد، بهتر است سعی کنید دلایل آن را پیدا کنید و برای برطرف کردن آن‌ها راهکارهایی را در نظر بگیرید.

2- مرور رابطه | هنوز هم به‌اندازه گذشته او را دوست دارم

در یک رابطه عاطفی مطلوب علاقه میان شما و شریک احساسی‌تان می‌بایست به‌مرور زمان افزایش پیدا کند یا حداقل در وضعیت قبلی ثابت بماند. اگر احساس می‌کنید به اندازه قبل به شریک احساسی‌تان علاقه ندارید یا فکر می‌کنید او مثل گذشته شما را دوست ندارد، بهتر است به این موضوع با دقت بیشتری توجه داشته باشید.

3- آیا به نظرات یکدیگر احترام می‌گذارید؟

تصمیم‌گیری راجع به موضوعات مختلف در رابطه شما چگونه اتفاق می‌افتد؟ آیا بر سر موضوعات مختلف با یکدیگر صحبت می‌کنید و تصمیمات را بر اساس خواسته و نظر هر دو طرف می‌گیرید و یا نسبت به نیازها و خواسته‌های یکدیگر بی‌توجه هستید؟ بی‌توجهی به نظرات یکدیگر در رابطه می‌تواند باعث دلسردی یا مشکلات جدی دیگری میان شما و شریک احساسی‌تان باشد؛ به‌همین‌خاطر بهتر است برای تصمیم‌گیری در موضوعات مختلف نظر یکدیگر را جویا شوید.

4- اختلاف‌ها میان شما چگونه حل می‌شوند؟

بروز بحث و اختلاف در تمامی روابط غیرقابل‌اجتناب است. اما آنچه اهمیت دارد این است که اختلاف‌های میان‌تان را چگونه حل می‌کنید؟ آیا می‌توانید مشکلات‌تان را بدون ایجاد تنش برطرف کنید و یا آن‌قدر از کدورت‌هایتان صحبت نمی‌کنید تا به‌تدریج فراموش شوند؟

اختلاف و ناراحتی‌ها ازجمله مسائلی هستند که اگر مورد توجه قرار نگیرند می‌توانند مشکلات بسیاری را در رابطه شما ایجاد کنند و به همین خاطر رسیدگی به آن‌ها اهمیت بالایی دارد. در مرور رابطه‌تان می‌بایست به این موضوع توجه داشته باشید و اگر احساس می‌کنید مشکلی در این زمینه وجود دارد سعی کنید با استفاده از راهکارهای مختلف و یا کمک گرفتن از مشاورین خانواده برای برطرف کردن آن اقدامی جدی انجام دهید.

5- مرور رابطه | چقدر برای هم زمان می‌گذارید؟

اینکه شما و شریک احساسی‌تان در طول روز چقدر وقت برای هم می‌گذارید، از جمله مسائلی است که می‌تواند کیفیت رابطه شما را مشخص کند. به همین خاطر به این موضوع دقت داشته باشید و از خود بپرسید تا چه حد برای طرف مقابل‌تان زمان می‌گذارید؟ آیا او نیز به بودن در کنار شما تمایل دارد یا این صرفاً شمایید که برای در کنار هم بودن برنامه‌ریزی می‌کنید؟

6- میزان رضایت جنسی چقدر است؟

رضایت جنسی یکی از تأثیرگذارترین مسائل در کیفیت رابطه عاطفی میان شما و همسرتان است. به همین خاطر این موضوع ازجمله نکاتی است که می‌بایست در مرور رابطه به آن توجه داشته باشید. آیا از تعداد دفعات و همین‌طور مدت‌زمان رابطه جنسیتان رضایت دارید؟ آیا به‌راحتی می‌توانید راجع به خواسته‌های جنسی خود با همسرتان صحبت کنید؟

اگر پاسخ شما به هریک از این سؤالات منفی است بهتر است برای بهبود آن‌ها با همسرتان صحبت کنید و یا اگر احساس می‌کنید مشکلات میان شما به هر دلیلی جدی‌تر از آن است که به‌تنهایی بتوانید آن‌ها را حل کنید از یک روانشناس متخصص در زمینهٔ مسائل جنسی کمک بگیرید. اگر هنوز نامزد هستید و یا در دوران آشنایی به سر می‌برید، می‌توانید از پکیج‌های آموزشی مرکز مشاوره ذهن نو برای بررسی آینده جنسی رابطه‌تان استفاده نمایید.

7- مرور رابطه با بررسی امیدواری نسبت به آینده رابطه

تا چه حد نسبت به آینده رابطه خود و سرانجام آن خوش‌بین هستید؟ آیا احساس می‌کنید مشکلات دیر یا زود باعث آسیب دیدن جدی رابطه احساسی شما و حتی جدایی می‌شوند و یا احساس می‌کنید می‌توانید مشکلات و شرایط موجود را مدیریت کرده و رابطه خود را با شریک احساسی‌تان ادامه دهید؟ 

8- چقدر به صداقت یکدیگر اطمینان دارید؟

آیا تابه‌حال مشکلاتی نظیر خیانت یا پنهان‌کاری در رابطه شما اتفاق افتاده است؟ یکی از مهم‌ترین مسائلی که در یک رابطه می‌بایست مدنظر داشته باشید وجود اعتماد متقابل و باور به صداقت یکدیگر است. بااین‌حال علاوه بر مشکلات جدی که در این زمینه وجود دارد گاهی اوقات ما از ترس مخالفت‌های طرف مقابل حتی موضوعات ساده‌ای نظیر خرید یک لباس یا صحبت کردن با یک دوست را نیز از شریک احساسی‌مان پنهان می‌کنیم.

اگرچه معمولاً کسانی که این پنهان کاری‌ها را می‌کنند معتقدند چون آسیبی به رابطه یا طرف مقابل نمی‌زنند، رفتار آن‌ها ایرادی ندارد. بااین‌حال توجه داشته باشید که این موضوع در درجه اول نشان‌دهنده این است که شما و شریک احساسی‌تان نتوانسته‌اید بر سر موضوعات مختلف اعتماد یا توافق یکدیگر را جلب کنید و این می‌تواند تبدیل به مشکلی جدی میان شما شود و همچنین اگر به هر شکلی شریک احساسی‌تان از این موضوع آگاهی پیدا کند، اعتماد وی به شما آسیب خواهد دید.

9- تا چه میزان با یکدیگر همدلی دارید؟

شما در مواقع سخت با شریک احساسی‌تان چطور برخورد می‌کنید؟ آیا طرف مقابل متوجه لحظه‌هایی که شما نیاز به حمایت و محبت وی دارید هست؟ آیا در روزهای سخت زندگی می‌توانید روی حضور و حمایت شریک احساسی‌تان حسابی باز کنید و یا او در این مواقع شما را تنها خواهد گذاشت؟

10- مرور رابطه | آیا به‌راحتی می‌توانم نه بگویم؟

طبیعتا در هر رابطه‌ای اختلاف‌نظر هست، اما یکی از سؤالاتی که باید به آن پاسخ دهید این است که آیا می‌توانید نظر متفاوت خود را در رابطه بیان کنید و یا هنگامی‌که با موضوعی مخالف هستید بدون ترس از قهر و دلخوری مخالفت خود را بیان کنید؟

پس از مرور رابطه چه باید کرد؟

همان‌طور که گفته شد مرور رابطه و پاسخ به سؤال‌هایی نظیر آنچه مطرح کردیم به شما کمک خواهد کرد تا از کیفیت رابطه خود اطلاع پیدا کنید و همین‌طور بهتر بتوانید بفهمید در کدام قسمت از رابطه‌تان دچار مشکل هستید. به همین خاطر اگر با پاسخ به سؤال‌های بالا احساس کردید که مشکلی در رابطه شما وجود دارد می‌بایست برای برطرف کردن آن اقدام کنید.

قدم اول بعد از مرور رابطه با چند سوال : مشکلات را به‌درستی تشخیص دهید

اگر احساس می‌کنید در برخی زمینه‌ها رابطه شما دچار مشکل است در اولین قدم باید مشکلات و همین‌طور آنچه می‌خواهید به آن برسید را به‌دقت مشخص کنید. آیا واقعاً این مشکل وجود دارد و یا شما حساسیت بالایی نسبت به برخی رفتارها دارید؟ آیا شرایطی بوده که این مشکلات میان شما وجود نداشته و اگر چنین شرایطی بوده با خود به این سؤال پاسخ دهید که چه چیزی در رابطه‌تان تغییر کرده است؟

قدم دوم : با طرف مقابل صحبت کنید

هنگامی‌که مشکل را به‌درستی شناسایی کردید، می‌بایست شریک احساسی‌تان را نیز در جریان فکر و احساستان قرار دهید و از او بخواهید تا با کمک یکدیگر مشکلات را برطرف کنید. بااین‌حال دقت داشته باشید که در صحبت‌هایتان سعی نکنید طرف مقابل را محکوم کرده یا این احساس را در وی ایجاد کنید که می‌خواهید او را مقصر جلوه دهید. سعی کنید تا جای ممکن با محبت و آرامش و همین‌طور استفاده از جملاتی مانند (من احساس می‌کنم…..) یا (فکر می‌کنم بهتر باشد اگر…..) صحبت کنید.

قدم سوم بعد از مرور رابطه با چند سوال : ایجاد تغییرات رفتاری

هر رفتاری باعث ایجاد عکس‌العمل‌هایی در دیگران خواهد شد. به همین خاطر اگر از رفتاری در شریک احساسی‌تان ناراحت هستید، بهتر است کمی هم به رفتارهای خود دقت کنید و به این سؤال پاسخ دهید که چه چیزی در رفتارتان باعث بروز چنین مشکلاتی شده است؟ آیا بی‌توجهی شما به شریک احساسی‌تان و نیازهای وی یا حتی حضور و توجه همیشگی‌تان می‌تواند دلیلی برای بروز این مشکلات باشد؟ هنگامی‌که متوجه مشکلات رفتاری خود شدید می‌توانید با تغییر آن‌ها شرایط رابطه خود را نیز بهبود ببخشید.

قدم چهارم : کمک گرفتن از مشاورین خانواده

گاهی اوقات مشکلات رابطه به‌گونه‌ای نیست که به‌تنهایی بتوانیم آن‌ها را حل کنیم. ممکن است شریک احساسی‌تان هیچ کمکی برای تغییر شرایط به شما نکند و یا شاید اصلاً نتوانیم دلیل ناراحتی خود را پیدا کنیم. در چنین شرایطی بهتر است از یک مشاور برای برطرف کردن مشکلات پیش‌آمده کمک بگیرید. مشاورین به شما کمک خواهند کرد تا با توجه به سبک شخصیتی خود و شریک احساسی‌تان راهکارهایی را برای بهبود رابطه پیدا کنید.

حتی در شرایطی که همه‌چیز میان شما و شریک احساسی‌تان در وضعیت مناسبی قرار دارد، شما می‌توانید با کمک مشاورین خانواده کیفیت رابطه عاطفی خود را بهبود ببخشید. همچنین اگر احساس می‌کنید مشکلات شخصیتی نظیر کمبود اعتمادبه‌نفس، بدبینی یا ترس از تنهایی در شما یا شریک عاطفی‌تان باعث بروز مشکل شده، می‌توانید با کمک مشاورین برای درمان آن‌ها اقدام نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مرور رابطه با چند سوال می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

 

سؤالات متداول

مرور رابطه چه اهمیتی دارد؟

با مرور رابطه شما به رابطه تان از بیرون نگاه می‌کنید، پس متوجه مشکلات و نقاط ضعف و قوتی می‌شوید که ممکن است در جریان رابطه متوجه آن‌ها نباشید. از این طریق شما می‌توانید به این سؤال پاسخ دهید که چه اتفاقاتی در اختلافات میان شما و شریک احساسی‌تان نقش بیشتری دارند و می‌توانید برای برطرف کردن آن‌ها برنامه‌ریزی کنید.

برای مرور رابطه می‌بایست به چه نکاتی توجه کنیم؟

وجود احساس آرامش و رضایت خاطر از حضور در رابطه، نحوه حل کردن اختلافات، توجه هریک از طرفین به خواسته‌های یکدیگر و همین‌طور امیدواری به آینده یک رابطه ازجمله مسائلی هستند که می‌بایست به آن‌ها توجه کنید.

منبع: مرور رابطه با چند سوال



:: برچسب‌ها: مرور رابطه با چند سوال ,
:: بازدید از این مطلب : 310
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

قرص زالپلون از داروهای غیربنزودیازپینی با خاصیت آرامبخش بوده و از داروهای خواب آور می‌باشد. داروی زالپلون به عنوان یک داروی خواب‌آور برای دوره درمان کوتاه تجویز می‌گردد. اثرات داروی زالپلون در درمان بی خوابی سریع است اما طول اثر کوتاهی دارد و همین باعث می‌شود کسی که از این دارو استفاده کرده است، شب راحت‌تر بخوابد اما صبح نیز بتواند بدون مشکل از خواب بیدار شود. نکته‌ای که پیرامون داروی زالپلون وجود دارد، این است که مصرف آن اعتیاد آور است و ممکن است همانند دیگر داروهای خواب آور دارای عوارض جانبی باشد. در ادامه این مقاله اطلاعات کاملی از نحوه مصرف، عوارض جانبی، تداخلات دارویی و … زالپلون ارائه کرده‌ایم.

برای دریافت مشاوره در زمینه قرص زالپلون می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان کلینیک تخصصی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 منبع: قرص زالپلون برای چیست

قرص زالپلون

قرص زالپلون از داروهای خواب آور است. عملکرد این دارو بر روی بخش مرکزی مغز می باشد که وظیفه تنظیم خواب را برعهده دارد.

معمولا داروی زالپلون توسط پزشک برای دسته‌ای از افراد تجویز می‌شود که در به خواب رفتن مشکل دارند و زمان زیادی طول می‌کشد تا به خواب بروند. مصرف زالپلون باعث می‌شود مدت زمان به خواب رفتن فرد کوتاه شود. طول اثر داروی زالپلون کوتاه است، بنابراین مصرف زالپلون برای کسانی که در طول خواب مشکل دارند، مناسب نیست چراکه مصرف زالپلون باعث خواب طولانی نمی‌شود و تنها اختلال خواب کوتاه و مشکل به خواب رفتن را برطرف می‌کند.

نحوه مصرف قرص زالپلون

بهتر است قبل از مصرف قرص زالپلون با پزشک خود مشورت کنید و تمامی جزئیات را از او بپرسید. قبل از استفاده دارو راهنمای داخل جعبه را به طور کامل مطالعه کنید.

مصرف داروی زالپلون به صورت خوراکی می‌باشد و از آنجایی که اثر بخشی آن به سرعت انجام می‌شود، بهتر است نیم ساعت قبل از خواب مصرف گردد چراکه برای خواب‌های بیشتر از چهار ساعت مناسب می‌باشد.

توصیه پزشکان به افرادی که داروی زالپلون مصرف می‌کنند این است که سعی کنند این دارو را پس از خوردن یک غذای چرب مصرف نکنند. غذاهای چرب میزان اثربخشی داروی زالپلون را کاهش می‌دهد.

زمان قطع مصرف داروی زالپلون را باید پزشک معالج شما تعیین کند. در نظر داشته باشید که قطع ناگهانی مصرف زالپلون باعث تشدید بیخوابی خواهد شد. 

دوز مصرفی زالپلون

نکته قابل ذکر پیرامون مصرف قرص زالپلون این است که به هیچ وجه نباید خودسرانه مصرف شود و فروش آن نیز فقط با نسخه انجام می‌شود.

پزشک پس از بررسی شرایط مختلف بیمار همچون سن، دیگر بیماری‌های فرد و … دوزهای مختلفی از این دارو را تجویز می‌کند.

معمولا میزان دوز مصرفی داروی زالپلون برای بزرگسالان یک کپسول 10 میلی گرمی قبل از خواب می‌باشد. دوز مصرفی داروی زالپلون برای سالمندان یک کپسول 5 میلی گرمی قبل از خواب است.

مکانیسم عملکرد قرص زالپلون

قرص زالپلون از طریق سیستم گوارش جذب شده و حداکثر تا یک ساعت از بعد از مصرف نیز تاثیر خود را می‌گذارد. به همین دلیل مصرف غذاهای چرب و سنگین می‌تواند بر عملکرد آن بر بدن تاثیر بگذارد. اثر نیمی از آن بعد از یک ساعت از بین رفته، و همچنین از طریق ادرار دفع می‌شود. به طور کلی این دارو تاثیر زیادی بر کلیه فرد گذاشته و می‌تواند در متابولیسم آن تغییر ایجاد کند.

موارد منع مصرف قرص زالپلون

وقتی پزشک معالج قصد تجویز قرص زالپلون را برای بیمار دارد، معمولا از او پیرامون بیماری‌هایی که دارد و یا داروهایی که مصرف می‌کند، سوال می‌پرسد؛ چراکه در برخی موارد منع مصرف زالپلون وجود دارد. از مهم‌ترین موارد منع مصرف زالپلون می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • داروی زالپلون دارای ترکیبات غیرفعالی است که می‌تواند زمینه بروز حساسیت به هر یک از اجزای تشکیل دهنده این دارو را فراهم کند. افرادی که دچار حساسیت به زالپلون هستند، نباید از آن استفاده کنند.
  • سندروم آپنه خواب باعث قطع تنفس فرد در خواب می‌شود که مصرف داروی زالپلون می‌تواند این مسئله را تشدید کند.
  • افرادی با مشکلات کبدی و کلیوی شدید و دارای مشکلات مربوط به سستی ماهیچه‌ها و ضعف در عضلات نباید زالپلون مصرف کنند.
  • مصرف زالپلون برای افراد زیر 18 سال، افراد با بیماری افسردگی، مشکلات تنفسی و مشکلات مربوط به فشار خون ممنوع است.

تداخلات دارویی با زالپلون

تداخلات دارویی باعث می‌شود که بیمار پس از مصرف داروی زالپلون تاثیر آن را نبیند. در واقع تداخلات دارویی باعث کاهش اثربخشی قرص زالپلون می‌گردد. از مهم‌ترین تداخلات دارویی زالپلون می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مشروبات الکلی
  • سرکوب کننده‌های سیستم عصبی مرکزی شامل داروهای ایمی‌پرامین، دیفن هیدرامین، تیوریدازین
  • سایمتدین و القا کننده‌های آنزیم p450 کبدی
  • کاربامازپین
  • فنوباربیتال
  • فنی توئین
  • ریفامپین

????تداخلات دارویی با غذا

همانطور که گفته شد؛ به دلیل اینکه قرص زالپلون تاثیر مستقیم بر سیستم گوارشی دارد؛ به همین دلیل مصرف غذاهای چرب می‌تواند با مصرف این دارو تداخل ایجاد کند. در واقع اثرگذاری آن را به تعویق انداخته و غلضت آن را نیز تا 35 درصد کاهش می‌دهد. افراد بهتر است قبل یا بعد از مصرف دارو از خوردن غذاهای سنگین جلوگیری نمایند. 

عوارض جانبی مصرف قرص زالپلون

تمامی داروهای خواب آور برخی عوارض جانبی را به همراه دارند. از شایع‌ترین عوارض جانبی زالپلون می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • گیجی
  • سر درد
  • درد عضلانی
  • تهوع
  • از دست دادن کوتاه مدت حافظه

برخی از عوارض جانبی قرص زالپلون چندان شایع نیست اما برخی از افراد نیز پس از مصرف آن این عوارض را مشاهده کرده‌اند که شامل موارد زیر است:

  • درد شکمی
  • کاهش حافظه
  • آرتریت
  • خستگی و ضعف غیر طبیعی
  • مشکلات تنفسی
  • مشکلات بینایی
  • یبوست
  • سوء هاضمه
  • عدم تمرکز
  • خشکی دهان
  • درد قاعدگی
  • تب
  • تغییرات شنوایی
  • تغییر در سیستم ماهیچه‌‌ها
  • تغییر در اعصاب
  • میگرن
  • راش
  • خشکی و خارش‌های پوستی
  • لرزش و اضطراب
  • بی اشتهایی
  • درد در پشت، سینه و گوش‌ها
  • احساس کرختی و کسالت
  • تغییرات بویایی
  • تورم اندام‌‌ها
  • افزایش وزن سریع
  • حساسیت به نور
  • انجام کارهای غیرطبیعی
  • تغییرات خلقی و تغییر روحیه

مصرف بیش از اندازه زالپلون

معمولا پزشکان مصرف داروی زالپلون را برای یک دوره و مدت زمان کوتاهی تجویز می‌کنند. مصرف بیش از اندازه این دارو اعتیادآور است و باعث ایجاد وابستگی می‌شود.

در صورتی که احساس کردید نسبت به زالپلون اعتیاد پیدا کرده‌اید، زیر نظر پزشک معالج‌تان نسبت به قطع مصرف دارو اقدام نمایید. قطع مصرف دارو به صورت ناگهانی باعث بروز عوارض جانبی می‌شود و معمولا پزشکان به تدریج و با کم کردن دوز مصرفی این اعتیاد را از بین می‌برند.

بنابراین توصیه می‌شود اگر در مدت زمان به خواب رفتن مشکل دارید، به هیچ وجه خودسرانه زالپلون را تهیه و مصرف نکنید.

نکات مرتبط با زالپلون

  • قرص زالپلون باید به صورت خوراکی و ترجیحا با معده خالی و قبل از خواب مصرف شود.
  • زالپلون باید به دور از نور خورشید و یا محیط سرد نگهداری شود.
  • دوز مصرفی دارو فقط با تجویز پزشک معالج تعیین می‌شود.
  • مصرف زالپلون باعث خواب آلودگی شدید می‌گردد، بنابراین فقط قبل از خواب مصرف شود و پس از مصرف نیز از انجام کارهایی همچون رانندگی و … خودداری گردد.
  • مصرف قرص زالپلون در دوران بارداری و شیردهی فقط با تجویز پزشک انجام شود.
  • از عوارض جانبی نادر مصرف داروی زالپلون، راه رفتن در خواب می‌باشد. اگر پس از مصرف این دارو این موارد را مشاهده کردید حتما به پزشک خود اطلاع دهید.
  • مصرف مشروبات الکلی باعث تشدید بروز عوارض جانبی داروی زالپلون می‌شود.
  • اگر پس از مصرف داروی زالپلون دچار سرگیجه و سبکی سر شدید، برای کاهش این حالت از تغییر وضعیت ناگهانی خودداری کنید.
  • عوارض جانبی داروی زالپلون در سالمندان بیشتر است.

شرایط نگهداری از قرص زالپلون

به طور کلی شرایط نگهداری قرص زالپلون زیادی سخت نیست. بهتر است این دارو را دور از نور و رطوبت در دمای کمتر از 30 درجه نگهداری کنید. از طرفی بهتر است کودکان به این دارو دسترسی نداشته باشند. همچنین تاریخ انقضای آن را بررسی کرده و در صورتی که مدت زمان زیادی از زمان خریداری آن می‌گذرد؛ آن را مصرف نکنید.

سخن پایانی

با اینکه در موارد زیادی مصرف قرص زالپلون و همچنین داروهای خواب آور موثر عمل می‌کنند؛ اما عوارضی داشته و می‌توانند منجر به بروز مشکلات بیشتری گردند. افراد بهتر است برای مصرف این داروها به پزشک مشورت کرده و همچنین خوابیدن و فعالیت های خود را وابسته به مصرف این قرص ندانند. از طرفی از روش های دیگر مثل روان درمانی نیز کمک گیرند. استفاده از این قرص در کنار روش های دیگر اثربخشی بیشتری دارد.

برای دریافت مشاوره در زمینه قرص زالپلون می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان کلینیک تخصصی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول

قرص زالپلون برای چیست؟

قرص زالپلون یکی از قرص های خواب آور بوده که خاصیت آرامبخشی نیز دارد. بهتر است برای درمان مشکلات خواب تحت نظر پزشک این دارو را مصرف نمایید.

قرص زالپلون را بدون نسخه می‌توان تهیه کرد؟

خیر خریداری این قرص بدون نسخه پزشک امکانپذیر نیست و نمی‌توان آن را به صورت خودسرانه مصرف کرد.

منبع: قرص زالپلون برای چیست



:: برچسب‌ها: قرص زالپلون برای چیست ,
:: بازدید از این مطلب : 283
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 آذر 1402 | نظرات ()