نوشته شده توسط : ذهن نو

صمیمیت با فرزندان یکی از مهم‌ترین مسائلی است که والدین باید به آن توجه داشته باشند. وقتی شما با فرزندتان ارتباط دوستانه‌ای برقرار کرده‌اید، در واقع این آرامش را در آن‌ها ایجاد می‌کنید که می‌توانند در سختی‌ها روی کمک شما حساب کنند. به همین خاطر بسیاری از آسیب‌ها و مشکلاتی که در خانواده پیش می‌آید کمتر خواهد شد. اما صمیمیت نیز مانند هر موضوع دیگری حد و مرزهای مشخصی دارد.

 

به همان اندازه که بی‌توجهی به این موضوع مشکلاتی را به همراه دارد صمیمیت بیش از حد هم می‌تواند پیامدهای منفی در تربیت فرزند شما داشته باشد. به همین خاطر بهتر است اطلاعات خود را راجع به سبک فرزندپروری و صمیمیت با فرزندان بالاتر ببرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه صمیمیت با فرزندان می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 منبع: صمیمیت با فرزندان

صمیمیت با فرزندان

صمیمیت با فرزندان باید با رفتارهای والدین شکل بگیرد. والدینی که قصد صمیمیت دارند باید به تربیت فرزندان اهمیت دهند. شکل گیری این صمیمیت از دوران کودکی آغاز می‌شود و تا بزرگسالی ادامه دارد. اما با هر بی اعتمادی صمیمیت با فرزندان نابود می‌شود. به همین دلیل است که باید در رفتار و تربیت دقت کنید. 

صمیمیت‌با فرزندان باعث می‌شود که در موقعیت های مختلف زندگی فرزندانتان از شما کمک بگیرند. و احساس نزدیکی داشته باشند. اگر قصد افزایش و تقویت این رفتار را دارید حتما از روانشناس کمک بگیرید. در ادامه مزایا و راهکار مهمی را ارائه داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

مزایای صمیمیت با فرزندان

صمیمیت با فرزندان مزایای بسیار زیادی دارد. به همین دلیل اغلب والدین علاقه دارند تا با فرزندان خود مانند دوست باشند. در این مقاله راجع به مزایای صمیمیت با فرزندان صحبت کرده ایم.

???? کم‌ شدن پنهان‌ کاری‌ ها

پنهان‌کاری یکی از مشکلات والدین با فرزندان به‌خصوص در سنین نوجوانی است. در این سنین نوجوانان به دلیل ترسی که از مخالفت‌های والدین دارند معمولاً مسائل زندگی خود را از آن‌ها پنهان می‌کنند. این در حالی است که نوجوان به تنهایی قدرت برطرف‌کردن مشکلاتش را ندارد.

یکی از مزایای صمیمیت با فرزندان این است که آنها می‌توانند به شما اعتماد کنند و با خیال راحت راجع به مشکلاتی که برایشان پیش می‌آید با شما صحبت خواهند کرد. این موضوع می‌تواند کنترل شما روی تربیت فرزندتان را نیز بیشتر کند.

???? آرامش روحی و سلامت روان فرزندان

یکی از فواید صمیمیت با فرزندان، آرامش روحی و سلامت روان فرزندان است. پژوهش‌ها نشان می‌دهد که ارتباط نزدیک میان والدین و فرزندان تأثیر بسیاری در سلامت روان آنها دارد. وقتی فرزند شما از این موضوع مطمئن باشد که شما دوستش دارید و هر زمانی می‌تواند به شما تکیه کند طبیعتاً آرامش و نشاط بیشتری را تجربه خواهد کرد.

بر اساس تحقیقات این موضوع علاوه بر آرامش روانی روی هوش و پیشرفت فرزند شما نیز تأثیرات مثبتی خواهد داشت. 

راهکارهایی برای بالابردن صمیمیت با فرزندان

اغلب والدین به دنبال برقراری ارتباط مناسب با فرزندان خود هستند. صمیمیت با فرزندان باعث جلوگیری از بسیاری موقعیت های خطرناک می‌شود. در این بخش مقاله برای کمک به والدین روش های صمیمیت با فرزندان را توضیح داده ایم.

???? با فرزندتان صحبت کنید

یکی از ساده‌ترین راهکارها برای افزایش صمیمیت با فرزندان این است که با آن‌ها صحبت کنید. سعی کنید در طول روز زمانی را به فرزندانتان اختصاص بدهید. با آن‌ها راجع به اتفاقات روزانه و مسائلی که در طول روز داشته‌اند صحبت کنید. این کار باعث می‌شود که شما در جریان زندگی و افکار آن‌ها قرار بگیرید. به‌علاوه دنیای شما را به یکدیگر نزدیک خواهد کرد.

???? صمیمیت با فرزندان و توجه به نظرات آنها

یکی از روش های برقراری صمیمیت با فرزندان، توجه به نظرات آنهاست. احترام یکی از نیازهای اساسی همه ما است. باید به این موضوع توجه داشته باشید که این نیاز در فرزند شما هم وجود دارد. به همین خاطر بهتر است به نظر و خواسته‌های فرزندتان احترام بگذارید. این کار باعث می‌شود آنها احساس کنند که می‌توانند خواسته‌ها و افکارشان را بدون خجالت با شما در میان بگذارند و این می‌تواند تا حد زیادی به صمیمیت بین شما کمک کند.

???? با دلیل صحبت کنید

برای ایجاد صمیمیت با فرزندان، با دلیل صحبت کنید. اگر می‌خواهید فرزندتان حرف‌های شما را بپذیرد یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید رعایت کنید این است که با دلیل حرف بزنید. هیچ‌کدام از ما از اینکه بخواهیم بی‌دلیل خواسته‌های یک نفر را انجام بدهیم خوشمان نمی‌آید. به‌علاوه احتمالاً شما هم در رابطه با فرزندتان متوجه این موضوع شده‌اید که آنها بدون دلیل چیزی را نمی‌پذیرند. به همین خاطر بهتر است وقتی می‌خواهید با آنها صحبت کنید دلایل خود را با آرامش برای آنها توضیح دهید.

???? وارد دنیای فرزندتان بشوید

برای برقراری صمیمیت با فرزندان، وارد دنیای آنها شوید. یادتان باشد که ارتباط برقرار کردن با هر گروهی به این معناست که شما بتوانید دنیای آنها را درک کنید. پس اگر می‌خواهید با فرزندتان ارتباط دوستانه‌ای برقرار کنید باید دنیای آنها را بشناسید. این به معنای آن است که شما می‌بایست اطلاعات خود را راجع به نیازها، سلیقه، ادبیات صحبت‌کردن و سایر مسائل گروه سنی فرزندتان بالاتر ببرید. در غیر این صورت احتمال اینکه بتوانید آنها را درک کنید کمتر خواهد شد.

???? به حریم شخصی فرزندتان احترام بگذارید

احترام به حریم خصوصی فرزندان، از روش های صمیمیت با فرزندان می‌باشد. یکی از موضوعاتی که تا حد زیادی به ارتباط میان شما و فرزندتان آسیب می‌زند این است که شما حریم خصوصی آنها را بشکنید. گاهی اوقات پدر و مادرها به دلایلی مثل نگرانی برای فرزندان حریم شخصی آنها را از بین می‌برند.

این کار شاید در کوتاه‌مدت باعث شود که شما از زندگی فرزندتان آگاه شوید یا حتی آن را کنترل کنید. اما در بلندمدت و به‌خصوص اگر فرزندتان متوجه این مسئله بشود باعث ازبین‌رفتن اعتماد او و آسیب‌دیدن رابطه شما خواهد شد. 

⚪ تعیین وظایف و مسئولیت‌ها

احتمالاً به تجربه متوجه این موضوع شده‌اید که وقتی در یک رابطه حد و مرزها مشخص نباشد؛ این موضوع می‌تواند از جنبه‌های مختلف به رابطه صدمه بزند. به همین خاطر یکی از راهکارهایی که برای صمیمیت با فرزندان باید در نظر داشته باشید این است که از ابتدا حد و مرزها و مسئولیت‌های فرزندتان را مشخص کنید. این کار باعث می‌شود آنها سطح توقع خود از اعضای خانواده را متعادل‌تر کنند. این موضوع به ارتباط شما بسیار کمک خواهد کرد.

???? قوانین مشخصی داشته باشید

از دیگر کارهای لازم برای صمیمیت با فرزندان، قوانین مشخص است. علاوه بر وظایف، قوانین نیز موضوع دیگری هستند که باید به‌دقت مشخص شوند. قوانینی که به‌درستی مشخص نشده‌اند باعث اختلاف‌نظر میان والدین و فرزندان می‌شوند. برای مثال بسیاری از مواقع فرزندان این قوانین را رعایت نمی‌کنند؛ یا از تناقض‌هایی که در رفتار شما وجود دارد به نفع خودشان استفاده می‌کنند.

این موضوع بسیاری از مواقع باعث آسیب‌دیدن رابطه میان والدین و فرزندان می‌شود. پس بهتر است برای جلوگیری از این مشکل از ابتدا قوانین مشخصی در محیط خانه داشته باشید.

???? محبت به فرزندان

از روش های تقویت صمیمیت با فرزندان، محبت به آنها است. به طور کل همیشه فرزندان نیازمند توجه و اهمیت از سوی والدین هستند. زمانی که در این محبت کمبود وجود نداشته باشد؛ امنیت روانی فزند تامین و ارتباط بهتری با والدین برقرار خواهد کرد.

???? خوش قول باشید

برای صمیمیت با فرزندان باید خوش قول باشید. زمانی که به قول های خود عمل نکنید؛ اعتماد از بین خواهد رفت. فرزند شما در این شرایط به سوی افرادی خواهد رفت که پای حرف های خود باشند. به همین دلیل در قول و قرارهای خود دقت داشته باشید و کارهایی را بر عهده بگیرید که از انجام آن اطمینان دارید.

کارهایی که باعث عدم صمیمیت با فرزندان می‌شود

گاهی رفتارهای والدین باعث عدم صمیمیت با فرزندان می‌شود. برای اینکه از این رفتار دوری کنید لازم است که حتما کارهایی که در ادامه ذکر شده انجام ندهید.

???? مسخره کردن فرزند

???? تحقیر فرزند

???? سرزنش کردن افراطی

???? بی توجهی

???? بحث و مشاجره زیاد

???? بدگویی از فرزندان در جمع

???? اصلاح نکردن خود در تمامی زمینه ها

صمیمیت با فرزندان و اهمیت مشاوره

همان‌طور که گفتیم صمیمیت با فرزندان موضوع بسیار مهمی در تربیت آنها است. بااین‌حال بسیاری از مواقع و به‌خصوص در سنین نوجوانی صمیمیت با فرزندان کار بسیار سختی خواهد بود. در چنین شرایطی چه باید کرد؟ یکی از راهکارهایی که در این زمان توصیه می‌شود کمک‌گرفتن از مشاورین کودک و نوجوان است. این مشاورین به‌خوبی با نیازهای فرزندان شما در هر دوره سنی آشنا هستند. و می‌توانند شما را در این زمینه راهنمایی کنند.

به‌علاوه وقتی مشکلی در رابطه میان والدین و فرزندان پیش می‌آید آنها به شما کمک می‌کنند تا این مشکلات را برطرف کنید؛ و همین‌طور با بررسی و برطرف‌کردن دلایل از بروز دوباره آنها جلوگیری کنید. 

کلام آخر

صمیمیت با فرزندان مزایای زیادی دارد. اغلب والدین باید این صمیمیت را ایجاد کنند تا در آینده خیالشان راحت تر باشد. اما برقراری این ارتباط با فرزندان چگونه است؟ با کمک روانشناس و افزایش آگاهی می‌توانید این رفتار را تقویت کنید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه صمیمیت با فرزندان می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

بهترین راهکار برای صمیمیت با نوجوانان چیست؟

شما با استفاده از یک راهکار نمی‌توانید با نوجوان صمیمی بشوید. بهتر است از مجموعه‌ای از رفتارها مثل صحبت‌کردن با نوجوان، وقت‌گذاشتن برای تفریح کردن با او، واردشدن به دنیای نوجوان و همین‌طور مشخص‌کردن وظایف و قوانین استفاده کنید.

چطور با نوجوانی که همیشه با من قهر است رابطه خوبی برقرار کنم؟

بهتر است در یک زمان مناسب با او صحبت کنید، دلایل ناراحتیش را پیدا کنید و سعی کنید با کمک هم راهکار مناسبی برای این شرایط پیدا کنید.

منبع: صمیمیت با فرزندان



:: برچسب‌ها: صمیمیت با فرزندان ,
:: بازدید از این مطلب : 292
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

ازدواج با شخصیت مرزی و دیگر شخصیت‌ها با مشکلات زیادی روبرو است. ازدواج با فرد مبتلا به شخصیت مرزی یکی ازمسائل چالش برانگیز در زندگی است. افراد مبتلا به این اختلال، ویژگی‌ها و رفتارهایی دارند که ممکن است در زندگی زناشویی باعث سردرگمی و کلافگی همسرشان شود. اختلال شخصیت مرزی یک اختلال مزمن است و ویژگی بارز آن بی ثباتی هیجانی، رفتاری و عاطفی می‌باشد و به همین دلیل ممکن است مشکلات متعددی در زندگی پیش بیاید. با آگاهی از ویژگی‌های این افراد و مشکلات ازدواج با شخصیت مرزی، می‌توانید با آگاهی بیشتری در این زمینه گام بردارید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج با شخصیت مرزی می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: ازدواج با شخصیت مرزی به چه شکل خواهد بود؟ 

ازدواج با شخصیت مرزی

ازدواج با شخصیت مرزی خطرات زیادی را به همراه دارد. افرادی که با چنین شخصیت هایی زندگی می‌کنند روابط سالمی نخواهند داشت. آنها روابط متزلزل، رفتار های پر خطر، بحران خشم شدید و هراس از تنهایی را تجربه می‌کنند. این افراد ثبات خلقی ندارند و همین موضوع باعث آزار و اذیت همسر می‌شود. ازدواج با شخصیت مرزی همراه با دردسر های فراوان است.

به همین دلیل اگر در دوران آشنایی متوجه شدید که شریک احساسی شما فردی مبتلا به اختلال مرزی است؛ فورا از روانشناس و مشاورین متخصص در این زمینه راهنمایی بگیرید. در این مقاله تمامی جوانب ازدواج با شخصیت مرزی را بررسی کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

آشنایی با مرزی ها

قبل از پرداختن به ازدواج با شخصیت مرزی، بهتر است این اختلال را بررسی نماییم. مهم‌ترین ویژگی افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی بی ثباتی هیجانی، رفتاری، و عاطفی است. به عبارت دیگر این افراد در مرز بین روان‌رنجوری و روان‌پریشی قرار دارند.  به طوریکه که گاهی در روابط خود با دیگران گرم و صمیمی هستند و گاهی سرد و بی علاقه به نظر می‌رسند. این مسئله باعث می‌شود تا این افراد در روابط بین فردیشان مشکلات و مسائل زیادی را تجربه کنند.

همچنین به نظر می‌رسد که این افراد همیشه در زندگی در حال تجربه بحران و طوفان هستند. یکی دیگر از ویژگی‌های افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی تغییر نوسان‌های خلقی است؛ در لحظه‌ای شاد و خوش خلق هستند و در لحظه‌ای دیگر پرخاشگر و آشفته می‌شوند. به همین جهت برای ازدواج با شخصیت مرزی بیشتر فکر کنید. 

ازدواج با شخصیت مرزی | علائم اختلال شخصیت مرزی

اگر در مرحله آشنایی با فردی برای ازدواج هستید؛ حتما رفتارهای او را زیر نظر داشته باشید تا انتخاب مناسبی داشته باشید. ازدواج با شخصیت مرزی دردسر های فراوانی دارد و بدون مشکل نیست. در این مقاله راجع به علائم این اختلال گفته ایم. علائم اختلال شخصیت مرزی شامل مجموعه‌ای از الگوهای رفتاری، هیجانی و عاطفی است که شامل موارد زیر می‌باشد.

???? واکنش‌های احساسی نامناسب و شدید

???? رفتارهای تکانشی و نامتناسب با موقعیت

???? تجربه روابط بین فردی متعدد و متزلزل

???? احساس طرد شدگی، پوچی و تنهایی

???? تجربه نوسانات خلقی شدید

???? فقدان همدلی

???? عدم ثبات هیجانی، رفتاری و عاطفی

???? افسردگی و پریشانی روانی شدید

???? انجام رفتارهای پرخطر

ویژگی‌های افراد دارای اختلال شخصیت مرزی در روابط

افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی در روابطشان پرهیاهو و هیجانی هستند. ممکن است در نگاه اول عاشق همسرشان شوند اما بعد از مدت کوتاهی از آن شخص متنفر شوند. نوسان‌های خلقی این افراد در روابط زوجین باعث سردرگمی و آشفتگی طرف مقابلشان می‌شود. همچنین این افراد معمولاً نسبت به شریک زندگیشان یا اطرافیانشان بسیار پرتوقع بوده و از دیگران انتظار زیادی دارند.

یکی از مسائلی که افراد در ازدواج با شخصیت مرزی باید در نظر بگیرند، این است که این افراد هیچوقت حد تعادل را رعایت نمی‌کنند. گاهی سریع عصبانی و گاهی سریع افسرده می‌شوند و حتی ممکن است به دلیل یک اتفاق کوچک دست به خودکشی بزنند.

از دیگر ویژگی‌های افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی در روابط این است که از طرد شدن هراس دارند و هیچ گونه کنترلی بر هیجاناتشان ندارند پس ممکن است طرف مقابل خود را کلافه و خسته کنند. این ویژگی‌های ازدواج با شخصیت مرزی را مشکل می‌کند.

مشکلات ازدواج با فرد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی

همانطور که می‌دانید یکی از نیازهای اساسی برای ازدواج، داشتن ثبات شخصیتی و رفتاری است به طوریکه می‌توان یکی از عوامل اصلی ماندگاری ازدواج را ثبات در شخصیت و رفتار عنوان کرد. همانطور که گفته شد افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی در همین حفظ ثبات و تعادل مشکل دارند.

یکی از آسیب‌هایی که ممکن است افراد در ازدواج با شخصیت مرزی با آن مواجهه شوند، مشکل در تصمیم‌گیری است. به طوری که شریک زندگیشان هیچوقت نمی‌تواند یک تصمیم مشترک با همسرش بگیرد و همیشه مجبور به تحمل یک زندگی پر فراز و نشیب است.

از دیگر آسیب‌های ازدواج با شخصیت مرزی این است که هرگاه شرایط زندگی به طور مساعد پیش نرود، ممکن است فرد شریک زندگی‌اش را رها کرده و به راحتی به دنبال یک رابطه جدید بگردد. از طرفی این افراد به راحتی به سمت مصرف مواد مخدر روی می‌آورند.

اگر شما با فرد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی وارد رابطه شوید، هیچوقت یک رابطه سرشار از آرامش و بدون مشکل را تجربه نخواهید کرد. پدر ادامه مشکلات زندگی با این افراد را اشاره کرده ایم.

???? خطرات جانی مانند خود زنی و خودکشی

???? ترس دائمی در زندگی مشترک

???? طلاق سخت و دشوار در صورت نیاز

???? عدم ثبات شخصیتی در زندگی

خطرات ازدواج با شخصیت مرزی

ازدواج با شخصیت مرزی خطرات متعددی به همراه دارد. که در این بخش مقاله راجع به این خطرات توضیح داده ایم.

???? رفتار های پر خطر مانند تصمیمات یهویی مثل ولخرجی، روابط جنسی نامناسب، پرخوری و … .

???? وجود روابط متزلزل

???? هراس از تنهایی. افراد مبتلا به این اختلال از تنهایی هراس دارند و در این صورت رفتارهای پرخاشگرانه از خود بروز می‌دهند.

???? خشم شدید این افراد زندگی را تا حد فروپاشی می‌رساند.

تاثیر خدمات روانشناسی بر ازدواج با‌ شخصیت‌مرزی

بسیاری از افراد از مشکلات و پیامدهای ازدواج با شخصیت مرزی آگاهی دارند اما به دلیل علاقه به آن فرد نمی‌توانند از ازدواج صرف نظر کنند. در این شرایط توصیه می‌شود که از یک روانشناس کمک بگیرید و با او مشورت کنید. روانشناس به شما کمک می‌کند تا تمام جوانب را به خوبی بسنجید و با آگاهی بیشتری گام بردارید. اینگونه حتی می‌توانید در فرایند درمان نیز به همسر خود کمک کنید.

کلام آخر

ازدواج با شخصیت مرزی بسیار سخت و دشوار است. اگر با چنین فردی ازدواج کرده اید حتما از روانشناس کمک بگیرید. اما اگر در شرف ازدواج با این افراد هستید؛ بیشتر فکر کنید و با کمک روانشناس از عواقب و مشکلات این ازدواج  آگاه شوید. افرادی که به این اختلال مبتلا هستند در هر شرایطی باید تحت درمان قرار بگیرند تا اطرافیان را کمتر اذیت کنند. برای درمان حتما از روانشناس و مشاورین متخصص راهنمایی بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج با شخصیت مرزی می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

 

سوالات متداول

آیا ازدواج با شخصیت مرزی امکان پذیر است؟

به طورکلی افراد مبتلا به اختلال شخصیت مشکلات زیادی را در زندگی زناشویی تجربه می‌کنند و بر اساس مطالعات انجام شده اکثر ازدواج‌های انجام شده با این افراد محکوم به شکست هستند زیرا شریک زندگیشان معمولا نمی‌دانند که باید در ارتباط با این افراد چگونه رفتار کنند و همیشه سردرگم و گیج هستند. 

آیا درمانی برای افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی وجود دارد؟

روش‌های درمانی متعددی برای اختلالات شخصیت وجود دارد و اینگونه می‌توان تا حد زیادی علائم و مشکلات این بیماران را کاهش داد و مدیریت کرد. اما نکته‌ مهم این است که کاهش و مدیریت علائم به منزله از بین رفتن تمام مشکلات و ویژگی‌های این افراد نمی‌باشد. باید بدانید که ازدواج با شخصیت مرزی می‌تواند شما را وارد یک زندگی پرتلاطم و پر از آشوب کند.

منبع: ازدواج با شخصیت مرزی به چه شکل خواهد بود؟



:: برچسب‌ها: ازدواج با شخصیت مرزی به چه شکل خواهد بود؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 248
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

چطور با کسی که از دستمون ناراحته برخورد کنیم؟ چطور به عزیزی که ناراحتمان کرده توضیح دهیم رفتار اشتباهی داشته ایم؟ روش آشتی با کسی که از ما ناراحت است چگونه است؟ در بسیاری از مواقع ما افراد از خود نشانه هایی را بروز می‌دهیم و حرف هایی را به زبان می‌آوریم که به صورت ناخواسته باعث آزار و اذیت دیگران می‌شود. اما همیشه که قصد ما ناراحتی نیست! با این وجود عده زیادی از افراد از برخورد ما ناراحت می‌شوند.

برای برخورد با کسی که از دستمون ناراحت است لازم به رفتارهای مناسب است. باید علت ناراحتی فرد را جویا شویم و به او توضیح دهیم که قصد ما ناراحتی شما نبوده. و حتما بپذیرید که هم شما و هم طرف مقابل حق ناراحتی و دفاع از خود را دارد. در نهایت باید خود را برای شنیدن هر صحبتی آماده کنید. همیشه باید به شیوه ای رفتار کنید که توان روبرویی دوباره با فرد را داشته باشید. برای اطلاع از راهکارهای بیشتر حتما از روانشناس کمک بگیرید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه چطور با کسی که از دستمون ناراحته برخورد کنیم می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع؛ چطور با کسی که از دستمون ناراحته برخورد کنیم | 6 روش مناسب

چطور با کسی که از دستمون ناراحته برخورد کنیم؟

گاهی ما به صورت ناخواسته رفتارهایی از خود بروز می‌دهیم که باعث ناراحتی دیگران می‌شود. شاید این ناراحتی برای کسانی که دوستشان داریم هم پیش بیاید. پس این سوال پیش می‌آید که چطور با کسی که از دستمون ناراحته برخورد کنیم؟

برای برخورد با کسی که از دست ما ناراحته باید برخی از نکات را به خوبی رعایت کنیم تا این ناراحتی ها تکرار نشود. در قدم اول باید صحبت های خود را به خوبی و شفاف توضیح دهید که قصد بی احترامی و ناراحتی نداشته باید. و گام به گام مراحلی که در ادامه گفته ایم را پیش ببریم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

روش های برخورد با کسی که از دستمون ناراحته

بعد از اینکه فردی از دست ما ناراحت می‌شود؛ دچار عذاب وجدان می‌شویم. اما این عذاب وجدان برای ما سوال پیش می‌آورد که چطور با کسی که از دستمون ناراحته برخورد کنیم؟ در این مقاله روش های برخورد با کسی که از دستمون ناراحت است را توضیح داده ایم.

???? با صبر و حوصله با فرد ناراحت صحبت کنید

در پاسخ به سوال چطور با کسی که از دستمون ناراحته برخورد کنیم، باید با صبر و حوصله به دنبال دلیل باشید. اگر از کسی ناراحت هستید، باید به او بگویید که دلیل ناراحتی خود را بیان کند. و بعد از اینکه به طور کامل صحبت های او را گوش دادید؛ برای رفع مشکل صحبت کنید. حتما بیان کنید که این رفتار شما به دلیل بی اهمیتی و ناراحتی نبوده. بازگو کنید که قصد شما ناراحتی او نبوده و اشتباه رفتار کرده اید.

???? رفتار اشتباه خود را بپذیرید

چطور با کسی که از دستمون ناراحته برخورد کنیم؟ رفتار اشتباه خود را بپذیرید. برای برخورد با این افراد و آشتی؛ باید بگویید که اشتباه خود را پذیرفته اید و هرگز قصد شما ناراحتی نبوده است. زمانی که اشتباه خود را بپذیرید؛ شخص مقابل برخورد مناسب تری با شما خواهد داشت.

???? اهمیت خود را نشان دهید | چطور با کسی که از دستمون ناراحته برخورد کنیم

در پاسخ به سوال چطور با کسی که از دستمون ناراحته برخورد کنیم؟ این است که اهمیت خود را بروز دهید. به جای اینکه خشم خود را بروز بدهید؛ به او گوش دهید و احساسات او را درک کنید. اگر شرایطش را دارید با لمس فیزیکی می‌توانید او را در آغوش بگیرید و بگویید که برای شما اهمیت دارد و ناراحتی او حال شما را نیز بد کرده است.

???? احساسات خود را بیان کنید

در برخورد با کسی که از شما ناراحت است، باید احساسات خود را بیان کنید. به او بگویید که دعوا و بحث با او شما را نیز ناراحت کرده است. و این ناراحتی متقابل است. زمانی که احساسات خود را بروز دهید او نیز متوجه می‌شود که شما از این شرایط ناراضی بوده اید و بی تفاوت نگذشته اید.

???? اجازه دخالت به شخص دیگر ندهید

زمانی که تصمیم به آشتی دارید؛ نباید اجازه دخالت به شخص دیگری بدهید. در پاسخ به سوال چطور با کسی که از دستمون ناراحته برخورد کنیم عدم اجازه دخالت دیگران را به خاطر داشته باشید. معمولا زمانی که شخص سومی حضور داشته باشد هم برنامه ریز های شما را خراب می‌کند و هم حق را به شخص مقابل می‌دهد. که این موضوع باعث بدتر شدن شرایط می‌شود.

???? فضا را شاد کنید | چطور با کسی که از دستمون ناراحته برخورد کنیم

بعد از برخورد با کسی که از شما ناراخت است؛ اگر با پیروزی مواجهه شدید باید فضا را شاد کنید. مواظب باشید که با این رفتار عصبانیت فرد را تشدید نکند. به همین جهت باید لبخند بزنید و اگر واکنش مثبتی نشان داد، فضا را شاد کنید. 

کلام آخر

همیشه بعد از ناراحت کردن دیگران این سوال پیش می‌آید که چطور با کسی که از دستمون ناراحته برخورد کنیم؟ یا چطور آشتی کنیم؟ همیشه برای پاسخ به این افراد این سوال فکر را درگیر می‌کند. که چه رفتاری عصبانیت شخص ناراحت کننده را تشدید نمی‌کند؟

برای اینکه از روش های برخورد مناسب آگاه شوید پیشنهاد می‌کنم که از روانشناس و مشاورین متخصص در این زمینه راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه چطور با کسی که از دستمون ناراحته برخورد کنیم می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان کلینیک تخصصی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

منبع؛ چطور با کسی که از دستمون ناراحته برخورد کنیم | 6 روش مناسب



:: برچسب‌ها: چطور با کسی که از دستمون ناراحته برخورد کنیم | 6 روش مناسب ,
:: بازدید از این مطلب : 210
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

ترس از پرواز (Pteromechanophobia) همانطور که از نام‌ش پیداست، به ترس از سوار شدن بر هواپیما و هر گونه فعالیتی که مرتبط با بلند شدن از زمین باشد، دلالت دارد. فوبیای پرواز از انواع اختلالات اضطرابی است که ممکن است با سایر اختلالات هراس دیگر همچون آکوافوبیا و کلاستروفوبیا همراه شود. کسانی که دارای پرواز هراسی هستند، از مسافرت کردن با هواپیما، تفریحاتی چون پرش با چتر و پاراگلاید به شدت خودداری می‌کنند.

 

چرا که برای آن‌ها علائمی را همچون سرگیجه، تپش قلب و سستی پاها به همراه دارد. چنانچه فرد بتواند دلایل به وجود آورنده ترس از پرواز را در وجود خود پیدا کند، حتما راه رهایی از این ترس نیز وجود دارد. در ادامه به علل ایجاد فوبیای پرواز و راهکارهای موثر در از بین بردن آن اشاره‌ کرده‌ایم.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از پرواز می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: ترس از پرواز و فوبیای هواپیما

ترس از پرواز چیست؟

کسانی که دچار فوبیای پرواز هستند، در بسیاری از موارد به دلیل ترس از پرواز در زندگی روزمره خود نیز دچار مشکل می‌شوند و در موارد شدید که فوبی‌ارتفاع نیز وجود دارد، حتی بالا رفتن از نردبان، رانندگی کردن روی پل، دیدن چرخ و فلک، ایستادن در تراس و موقعیت‌های مشابه عذاب آور خواهد بود.

ترس از پرواز به ترسی غیرمنطقی، افراطی و شدید گفته می‌شود که معمولا در زمان سوار شدن به هواپیما تشدید پیدا می‌کند، بیمار به طور افراطی نگران از کار افتادن موتورهای هواپیما و بروز هر گونه نقص فنی و در نهایت سقوط است. به همین دلیل به شدت از سوار شدن به هواپیما خودداری می‌کند. 

???? بعد شناختی: بعد شناختی به افکار فرد پیرامون پرواز، برمی‌گردد. تفکراتی همچون سقوط و نقص فنی

???? بعد احساسی: احساس فرد نسبت به پرواز که باعث می‌شود او با فکر کردن به این موضوع دچار ترس شدید، اضطراب، استرس و وحشت‌زدگی شود که می‌تواند منجر به افسردگی و وسواس فکری گردد

???? بعد جسمانی: از نظر جسمانی کسی که دچار پرواز هراسی است، علائمی شامل افزایش ضربان قلب، تعریق شدید، سرگیجه، مشکل در تنفس، لرزش دست و پا را در مواجهه با این ترس دارند.

 

علائم و نشانه های ترس از پرواز

کسانی که مبتلا به بیماری ترس از پرواز هستند، زمانی که در هواپیما قرار می‌گیرند، اولین و مهم‌ترین علائمی که دارند، احساس حالت تهوع است. حالت تهوع و سایر نشانه‌ها به صورت خفیف تا شدید می‌توانند بروز یابند. سایر علائم این فوبیا به شرح زیر هستند. 

???? گرفتگی در عضلات

???? احساس لغزش و لرزش در دست ها وپاها

???? تعریق بدن به ویژه کف دست‌ه،

???? احساس وحشت یا انقباض عضلات

???? تپش قلب شدید

???? گریه کردن

???? فریاد کشیدن

???? حمله‌ی عصبی

???? احساس ترس، وحشت و درد در قفسه سینه

???? سردرد و سرگیجه

علت ترس از پرواز یا فوبیای پرواز

به طور کلی هر ترسی منشایی دارد که در صورتی که شناسایی شود، روند بهبود با سرعت بیشتری طی خواهد شد. علت ترس از پرواز نیز همانند دیگر ترس‌ها به سه دسته کلی تقسیم می‌شود.

✨ اتفاقات ناگوار در گذشته فرد: برخی از افراد در گذشته، شاهد اتفاق ناگواری در پرواز بوده‌اند، مانند زخمی شدن خودشان یا عزیزانشان در اثر سقوط هواپیما و یا هر شی پروازی

✨ افکار نادرست: گاهی این تفکرات فرد است که باعث ایجاد ترس از پرواز در او می‌شود.تفکراتی از قبیل اینکه اگر سوار هواپیما شوم، حتما سقوط می‌کند و یا ممکن است کسی مشکلی برای پرواز ایجاد کند و … می‌تواند باعث شکل گیری این نوع فوبیا باشد.

✨ مکانیسم اکتسابی: بسیاری از افراد ترس از پرواز را یک مکانیسم اکتسابی از زمان بچگی تاکنون می‌دانند به طوری که یادگرفته‌اند که هواپیماها و هر نوع پروازی خطرناک است و احتمال سقوط وجود دارد، مثلا خواهر بزرگ همیشه از اینکه ورزشکاران در پرش از ارتفاع چترشان باز نشود، هراس داشته و روایاتی در این باره گفته می‌شده است.

درمان ترس از پرواز

ترس از پرواز یا فوبی پرواز نیز همانند دیگر ترس‌ها قابل درمان است و روش‌های مختلفی برای درمان آن وجود دارد که شدت ترس در افراد مختلف تعیین کننده شیوه درمان خواهد بود. در ادامه سعی کرده‌ایم رایج‌ترین شیوه‌های درمانی این فوبیا را ارائه دهیم. 

???? شناخت درمانی

در روش شناخت درمانی، درمانگر سعی در تغییر شناخت و افکار فردی که ترس از پرواز دارد، می‌کند؛ چراکه کسانی که دچار فوبی پرواز هستند، ترس بسیار غیرمنطقی از هواپیما دارند که باعث برهم خوردن بسیاری از برنامه‌های کاری و تفریحی آن‌ها می‌شود.

در این روش از کسی که ترس از پرواز دارد خواسته می‌شود که افکار مثبت را جایگزین افکار منفی کند. برای جایگزینی این افکار می‍تواند از قدم‌های کوچک شروع کنند، به طور مثال سوار زیپ لاین بشود.

???? حساسیت زدایی منظم

در این روش درمان ترس از پرواز درمانگر سعی می‌کند به صورت منظم از ترس‌هایی که بیمار نسبت به پرواز دارد، بکاهد. بدین صورت که از او می‌خواهد لیستی را تهیه کند و ترس‌های خود را از ابتدا تا آخر این لیست از کم‌ترین موقعیت ترس تا بیشترین موقعیت، الویت‌بندی کند.

در این نوع درمان ترس از پرواز، درمانگر به فرد روش‌های ریلکسیشن را می‌آموزد و از او می‌خواهد که از ابتدای لیست که کمترین ترس های او هستند، شروع به تصور کردن موقعیت‌های مختلف نماید به مرور از رویارویی با بزرگترین ترس‌های خود نیز هراسی نخواهد داشت.

???? مواجهه درمانی

همانطور که اشاره کردیم، کسی که ترس از پرواز دارد، از قرار گرفتن در هواپیما و هر وسیله پرنده‌ای فرار می‌کند. در این روش درمانگر از او می‌خواهد با این ترس خود مقابله کند. از آنجایی که این رویارویی با ترس ممکن است باعث شدیدتر شدن ترس و اضطراب شود، بهتر است تنها در صورت صلاح دید درمانگر و متخصص از این روش استفاده شود. در موارد شدید این ترس، برای بیمار داروهای ضد اضطراب و ضد افسردگی تجویز می شود.

رفع ترس از پرواز

همانطور که گفته شد ترس از پرواز یکی از انواع فوبیا ها است که راه حل هایی برای رفع آن وجود دارد. در این بخش مقاله راجع به روش های رفع ترس از پرواز توضیح داده ایم.

???? در بسیاری از موارد برای قرار گرفتن در هواپیما و درمان آن، واقعیت مجازی پیشنهاد می‌شود، چراکه ضمن اینکه امن است، با کیفیت بالایی ارتفاع را برای فرد شبیه سازی می‌کند.

???? اطلاعات خود را پیرامون فوبی پرواز افزایش دهید تا با به کارگیری روش‌های موثر آن را از بین ببرید.

???? به دلیل اینکه فوبی پرواز از دیگر ترس‌ها خطرناک‌تر است و ممکن است فرد با قرار گرفتن در این موقعیت دچار استرس و اضطراب شده و اعمال غیرقابل کنترلی انجام دهد که باعث سقوط او و دیگران شود، معمولا برای شرایط حاد این ترس پزشک معالج، بتا بلاکرها یا داروهای آرام‌بخش دیگر را تجویز می‌کند.

???? ورزش‌هایی همچون یوگا می‌تواند در حفظ آرامش‌تان به شما کمک کند.

???? در رژیم غذایی خود از کافئین کمتری استفاده کنید، چراکه باعث افزایش ضربان قلب و تشدید استرس می‌شود.

???? حتما برای رفع ترس از پرواز با یک متخصص روان‌شناسی یا روان‌پزشک که بتواند به شما کمک کند، صحبت کنید.

روش های غلبه بر ترس از پرواز

برای غلبه بر ترس از پرواز روش هایی وجود دارد که اگر تمرین کنید؛ حتما موفق به غلبه بر ترس خواهید شد. در این بخش مقاله به روش های غلبه بر این فوبیا اشاره کرده ایم.

???? اطلاعات خود را زیاد کنیم

برای غلبه بر ترس از پرواز، بهتر است که اطلاعات خود را زیاد کنیم. اینکه هواپیما چطور کار می‌کند و چگونه یک موتور خراب به پرواز خود ادامه می‌دهد. علاوه بر این به تمامی موارد نجات از خود آگاهی پیدا کنید. همچنین خود را به ظاهر درونی هواپیما عادت دهید. این کار به کاهش استرس شما کمک می‌کند.

???? کنار پنجره ننشینید و هر چیزی را مشاهده نکنید

برای اینکه ترس از پرواز را کاهش دهید؛ نباید کنار پنجره بنشینید. هنگام رزرو بلیط حتما بلیط های با فاصله از پنجره را انتخاب کنید. و هرگز به مشاهده فیلم ها و اتفاقات هوایی نپردازید. زیرا خبرهای بد استرس شما را افزایش می‌دهد.

???? به دنبال علل ترس باشید و اضطراب را پیش بینی کنید

برای اینکه از ترس از پرواز رهایی یابید؛ به دنبال علل ترس باشید. با کمک محرک هایی که باعث ترس می‌شوند؛ می‌توانید درمان راحت تری داشته باشید. اضطراب ترس از پرواز، شدید ترین نوع اضطرابی است که تجربه می‌شود. اما باید این اضطراب را پیش بینی کنید و به این نتیجه برسید که واقعی نیست.

کلام آخر

ترس از پرواز در دسته فوبیاها قرار دارد. در این نوع فوبیا فرد مسافرت زمینی را به مسافرت هوایی ترجیح می‌دهد. اما مشکل اصلی اینجاست که شاید برخی از مسافت ها به قدری طولانی بود که توانایی سفر زمینی خارج بود. به همین دلیل برای بهبود وضعیت زندگی خود از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از پرواز می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: ترس از پرواز و فوبیای هواپیما ,
:: بازدید از این مطلب : 228
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

جلوگیری از خیانت با برخی از روش ها حتما امکان پذیر است. اما آیا شما راه‌های جلوگیری از خیانت را می‌شناسید؟ معمولا رابطه‌های عاشقانه با گذشت زمان سرد می‌شوند و از آن گرمای اولیه رابطه چیزی جز یکنواختی و تکرار باقی نمی‌ماند. این زوجین هستند که باید بتوانند رابطه خود را احیا کرده و زندگی مشترکشان را به خوبی پیش ببرند. اما در غیر این صورت ممکن است زمینه خیانت زن و شوهر به یکدیگر فراهم شود.

بسیاری از زوجین زمانی به خود می‌آیند که متوجه خیانت همسرشان شده‌اند و زندگی مشترک را تمام شده در می‌یابند. در حالی که زن و شوهر موفق از ابتدا به دنبال راه‌های پیشگیری از خیانت هستند و با کمک یک روانشناس، رابطه خود را به درستی و با اطمینان خاطر پیش می‌برند.

برای دریافت مشاوره در زمینه جلوگیری از خیانت می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 منبع: جلوگیری از خیانت

جلوگیری از خیانت چگونه است؟

خیانت یک احتمال است که شاید برای هر کسی رخ دهد. اما رفتار های ما است که میزان افزایش یا کاهش بروز خیانت را تعیین می‌کند. برخی از رفتارها باعث می‌شود که شریک احساسی از ما خسته شود و خیانت کند. اما تعدادی از رفتارها نیز هستند که باعث جلوگیری از خیانت می‌شود.

حال این سوال پیش می‌آید که راه های جلوگیری از خیانت چیست؟ چه رفتارهایی مانع بروز خیانت می‌شود و چگونه باید آنها را مدیریت کرد. در این مقاله شما را با روش های جلوگیری از این احتمال آشنا می‌کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

تشخیص خیانتکار بودن فرد قبل از ازدواج

تشخیص خیانت قبل از برقراری رابطه اولین گام جهت جلوگیری از خیانت است. مشاوره پیش از ازدواج از این نظر ضروری است که تشخیص این چنین معضلات را برای شما راحت‌تر می‌کند اما به طور کلی باید بدانید که ازدواج با این افراد ریسک خیانت در رابطه شما را بالا می‌برد.

???? افرادی که خانواده‌های از هم گسیخته دارند و خیانت در قبلا خانواده آن‎ها رخ داده و عادی شده است.

???? افراد تنوع طلب که قبل از ازدواج شریک‌های متعدد عاطفی و جنسی داشته‌اند.

???? افراد رفیق باز که دوستان ناسالمی دارند و به راحتی تحت تاثیر آن‌ها قرار می‌گیرند.

???? افراد خودخواه که به هر قیمتی به دنبال رفع نیازهای عاطفی، جنسی و مالی خود هستند.

???? افرادی که فیلم های مستهجن زیاد می‌بینند و اعتیاد به خودارضایی دارند.

علت یابی اولین قدم جلوگیری از خیانت

اولین قدم در جلوگیری از خیانت این است که دلیل آن را شناسایی کنید، برای درک بهتر پیامدهای خیانت همسر کلیک کنید. دلایل عمده خیانت موارد زیر هستند.

???? برآورده نشدن نیازهای جنسی و عاطفی در رابطه مشروع خود، یا نیاز کاذب به داشتن چندین شریک همزمان

???? داشتن فرصت و شرایط خیانت، داشتن شغل‌هایی که نیاز به دوره‌های طولانی دور ماندن از خانه دارند.

???? یکنواختی و روزمرگی رابطه و تکراری شدن زوجین برای هم

???? اعتماد به نفس پایین و مشکلات روانی به دلیل مورد آسیب قرار گرفتن در کودکی

???? انتقام از همسر به دلیل خیانت او

???? عادی دانستن خیانت و سابقه خیانت قبلی

???? مشکلات مالی

13 راه برای جلوگیری از خیانت

با به کارگیری برخی اصول و راهکارها، می‌توانید از خیانت خود پیشگیری کنید. روش های متفاوتی برای جلوگیری از خیانت وجود دارد که در این بخش آنها را توضیح داده ایم.

???? خط قرمزها را مشخص کنید

برای جلوگیری از خیانت بهتر است که در ابتدا برای یکدیگر خط قرمز ها را تعیین کنید. بهتر است این کار را در همان ابتدای رابطه انجام دهید، با همسر خود به صورت روشن و واضح صحبت کرده و بگویید که انتظار دارید شریکتان چه حد و مرزی با جنس مخالف داشته باشد. با او به تفاهم برسید ولی این کار را به صورت دستوری انجام ندهید که زمینه دروغ گفتن او را فراهم می‌کنید.

???? جلوگیری از خیانت | خودتان را دوست داشته باشید

از دیگر موارد جلوگیری از خیانت، علاقه مندی به خود است. اگر شما خودتان را دوست نداشته باشید، هیچ کس دیگری این کار را برای شما نخواهد کرد. مثل یک فرد وابسته که اگر یک روز از شریک خود محبت نبینند افسرده می‌شود، نباشید. همیشه در رابطه تعادل حرف اول را می‌زند. قرار نیست چون شما فرد مقابل خود را دوست دارید، انقدر فداکاری کنید و تا خدی به او وابسته شوید که خودتان آسیب ببینید.

???? بهترین باشید

یکی دیگر از راه‌های جلوگیری از خیانت این است که در زمینه اندام، رسیدگی به خود و مرتب بودن، انجام مسائل جنسی، آشپزی، وقت گذرانی و… خود را تقویت کنید. با بهتر شدن می‌توانید از خیانت همسرتان پیشگیری نمایید.

???? محرم راز همسر خود باشید

این امر میسر نمی‌شود جز با این که بدون قضاوت سر صحبت‌های او بشینید. از هر حرف او برافروخته نشوید، لازم نیست همیشه قهر کنید یا سر او عصبانی شوید. فقط باید شنونده خوبی باشید و به تمام حرف هایش گوش دهید. از همسرتان بخواهید توقعات و نقاط ضعف و قوت رابطه‌تان را بنویسد شما نیز همین کار را بکنید. شنوده بودن یکی از رازهای مهم در جلوگیری از خیانت می باشد.

???? جلوگیری از خیانت | نیاز های او را برآورده کنید

برای جلوگیری از خیانت، باید نیازهای او را برآورده کنید. بعد از این که شنونده خوبی بودید، می ‌توانید از نیازهای همسر خود سر در بیاورید. باید بدانید نیاز انسان‌ها فقط به خواب و خوراک و مسائل جنسی محدود نمی‌شود. انسان‌ها نیاز به دریافت حس ارزشمندی و محبت دارند، به اینکه مردانگی یا زنانگی آن ها تشویق شود، نیاز به زیبایی و همراهی و هزاران نیاز دیگر…

به خواسته‌های همسرتان توجه کرده و آن‌ها را برآورده کنید. حتی اگر به نطر شما خیلی جدی نمی‌آیند؛ مثلا ممکن است مردی فکر کند همین که نیاز مالی زن را برآورده کند کافی است و از نیازهای عاطفی همسر خود غافل بماند.

???? فعالیت‌های مشترک و جدید انجام دهید

از دیگر راه‌های جلوگیری از خیانت همسر این است که با هم به تفریح و فعالیت بپردازید. ابتدا در زمینه‌هایی که همسرتان دوست دارد با او همراه شوید، مثلا با هم آشپزی کرده یا بازی فوتبال تیم مورد علاقه‌اش را تماشا کنید. به تدریج می‌توانید تفریحات مشترکی با یکدیگر ایجاد نمایید. رستوران‌های جدید بروید با هم فیلم ببینید، روش‌های جدیدی را برای رابطه جنسی‌تان امتحان کنید، مسافرت بروید و هرطوری شده زندگی خود را از یک نواختی در بیاورید.

???? به مشاور خانواده مراجعه کنید

اگر قصد جلوگیری از خیانت را دارید؛ باید به مشاوره خانواده مراجعه کنید. گاهی انقدر دعواها و بحث‌های حل نشده روی هم تلنبار می‌شوند که نیاز به یک گردگیری حسابی پیدا می‌کنند. این کار را به یک فرد حرفه‌ای در زمینه زوج و خانواده بگذارید. روانشناس به شما کمک می‌کند تا رابطه خود را تقویت نمایید. برای کسب اطلاع در زمینه درمان خیانت کلیک کنید.

???? جلوگیری از خیانت | احساسات و رفتارهای منفی

یکی از راه های جلوگیری از خیانت، کنترل رفتار و احساسات است. اگر او را مدام برای چیزهای کوچک یا اشتباهی که قبلا انجام داده مورد سرزنش قرار دهید، اگر مدام به اطرافیان او و حتی مادر و خواهر حسادت کنید، اگر با همسرتان مثل یک نوجوان که نیازمند کنترل رفتار کنید، مطمئن باشید او را از خانه فراری خواهید داد.

???? خیانت نکنید !

نکته آخر اینکه خودتان هرگز به همسر خود خیانت نکنید. بسیاری از افراد با خود فکر می‌کنند همیشه به رابطه متعهد هستند اما اگر با توجه زیاد به فرزندتان، وقت گذاشت زیادی برای کارتان و امور دیگر از همسر خود غافل بمانید، زمینه حسادت و انتقام را برایش مهیا می‌سازید. با کمک گرفتن از یک روانشناس رابطه خود را مجددا احیا کرده و از هرگونه خیانت و روابط زناشویی پیشگیری نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره خیانت همسر تلفنی کلیک کنید. شما در هر جایی که هستید برای دریافت مشاوره در زمینه خیانت و نحوه جلوگیری از خیانت می‌توانید با متخصصان ذهن نو تماس بگیرید.

???? ازدواج خود را در اولویت قرار دهید

برای جلوگیری از خیانت باید ازدواج را اولویت زندگی خود قرار دهید. با تمام مشغله ها و سختی های زندگی باید ازدواج را در اولویت قرار دهید. بعضی از افراد مشغله آنچنانی در زندگی ندارند اما با وجود این موضو ع به ازدواج خود اهمیت نمی‌دهند. برای اینکه نشان دهید همسر شما اولویت زندگی است، با او صحبت کنید، برخی از کارها را به خواست او انجام ندهید و ابراز علاقه را فراموش نکنید.

???? شریک احساسی خود را درک کنید

برای جلوگیری از خیانت باید شریک احساسی خود را درک کنید. درک همسر در تمامی شرایط نشان دهنده علاقه مندی شما است. همسرتان نیز این موضوع را درک می‌کند که شما برای رضایت او در تمامی مراحل زندگی همراهش هستید.

???? دلایل و زیبایی وفاداری را نشان دهید

زمانی که زوجین از دلایل و زیبایی های وفاداری صحبت می‌کنند، به جلوگیری از خیانت می‌پردازند. تعهد و وفاداری برای افراد با شخصیت است. زمانی که یک فرد نسبت به زندگی خود وفادار باشد؛ هرگز نمی‌تواند خیانت کند. بهتر است که راجع به عوارض خیانت و فواید وفاداری با یکدیگر صحبت کنید.

???? فرصت خیانت را محدود کنید

برای جلوگیری از خیانت باید فرصت خیانت را محدود کنید. در واقع باید تمام نیازهای همسر خود را برآورده کنید و برای رضایت از زندگی تلاش کنید. در این شرایط هیچ کدام فرصت خیانت نخواهید داشت.

کلام آخر

برای جلوگیری از خیانت روش هایی را در این مقاله ذکر کردیم که بسیار کمک کننده هستند. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم که برای افزایش کیفیت زندگی از این راهکارها استفاده کنید. اگر با روش های جلوگیری از خیانت با مشکل روبرو شدید؛ حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه جلوگیری از خیانت می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان کلینیک تخصصی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

منبع: جلوگیری از خیانت



:: برچسب‌ها: جلوگیری از خیانت ,
:: بازدید از این مطلب : 260
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

پیامدهای کاهش جمعیت به وضوح قابل مشاهده است. زمانی که با کاهش جمعیت روبرو می‌شویم؛ در ساختار جمعی تغییر مشاهده می‌کنیم. به اصلاح از کلمه جامعه پیر استفاده می‌کنیم. که پیامد بزرگ همین اصطلاح عدم رشد و توسعه اقتصادی است. هرم سنی جامعه از جوان به سوی سالخورده حرکت می‌کند. حتی در جوامع سالخورده، شادی و نشاط وجود ندارد. و تحرکات لازم برای اجتماع و اقتصاد نیز وجود نخواهد داشت.

از دیگر پیامدهای کاهش جمعیت می‌توان به احساس خطر دولت ها اشاره کرد. زمانی که سن جامعه روند افزایشی داشته باشد و نیروی جوانی وجود نداشه باشد، کشور شاد و سرزنده ای نخواهیم داشت. آسیب های روانی و اجتماعی که در این جوامع به وجود می‌آید؛ غیر قابل انکار است. به طور کل زمانی  برای هدایت جامعه بهتر است که از روانشناس کمک بگیرید. روانشناس با برنامه ریزی های مناسب از بروز هرگونه آسیب روانی جلوگیری می‌کند. 

برای دریافت مشاوره در زمینه پیامدهای کاهش جمعیت می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید. 

منبع: پیامدهای کاهش جمعیت | 5 آثار و پیامدهای کاهش جمعی

پیامدهای کاهش جمعیت

در حال حاضر جمعیت روند رو به جلو سالمندی به خود گرفته است. در سال های نه چندان دور با جامعه پیر روبرو خواهیم بود. و سهم زیاد جامعه برای سالمندان خواهد بود. این موضوع جهانی است م اغلب افراد جهان علاقه ای به فرزند آوری ندارند. که همین امر باعث کاهش جمعیت می‌شود. پیامدهای کاهش جمعیت به وضوح قابل مشاهده است. این پیامدها شامل عدم رشد اقتصادی، بی نشاطی جامعه، آسیب های اخلاقی و تربیتی، عدم فرزند پروری و … می‌شود. 

تغییر نظام های تربیتی، مفاهیم اخلاقی، کاهش نشاط اجتماعی، اقتصادی، کاهش اقتدار سیاسی، تغییرات در ترکیب های دینی، بحران های جامعه رو به سالمندی و … از پیامدهای کاهش جمعیت است. در این مقاله تمامی این پیامد ها را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

آثار و پیامدهای کاهش جمعیت

همانطور که گفته شد کاهش جمعیت پیامدهای بسیار زیادی به دنبال دارد. جامعه پیر می‌شود و در هیچ زمنیه ای خلاقیت وجود نخواهد داشت. در این بخش مقاله راجع به آثار و پیامدهای کاهش جمعیت صحبت کرده ایم.

???? بی نشاطی و پیری جمعیت | پیامدهای کاهش جمعیت

از آثار و پیامدهای کاهش جمعیت می‌توان به پیری و بی نشاطی جامعه اشاره کرد. جامعه برای تحرک و رشد خود نیازمند نیروی جوان است. این جوانان هستند که سرزندگی و پویایی جامعه را فراهم می‌کنند. ذهن جوانان همیشه باعث خلاقیت، نوآوری، جهش های اجتماعی، اقتصادی و سیاسی است. افراد میانسال حوصله برنامه ریزی های نوآورانه و خلاقانه ندارند. به همین دلیل زمانی که فرزند آوری وجود نداشته باشد؛ نشاط از جامعه دور می‌شود.

???? عدم رشد و توسعه اقتصادی

یکی از پیامدهای کاهش جمعیت، عدم رشد و توسعه اقتصادی است. در واقع جامعه پیر می‌شود و از جوانی به سوی میان سالی قدم بر می‌دارد. در این شرایط نیروی جوان برای کمک به اقتصاد جامعه وجود نخواهد داشت. و همه جا با نیروی پیر روبرو خواهد شد. این افزایش جمعیت است که توسعه اقتصادی را به سوی پیشرفت می‌برد. اما همین جامعه میانسال مانعی برای رشد و توسعه اقتصادی است. 

???? آسیب های تربیتی و اخلاقی

آسیب های تربیتی و اخلاقی از دیگر پیامدهای کاهش جمعیت است. این پیامد منفی زمانی خود را نشان می‌دهد که فردی برای برقراری ارتباط وجود نداشته باشد. جوانی برای تشکیل خانواده نباشد و هیچ ارتباطی برای آموزش مهارت ها وجود نداشته باشد. این موضوع مهم است که برای برقراری ارتباط حتما به دنبال همسالان باشیم. هیچ جوانی حوصله شنیدن صحبت های افراد میانسال را ندارد. این آسیب ها بیشتر در خانواده هایی وجود دارد که فرزندان کمتری دارند. این فرزندان به دلیل عدم برقراری ارتباط با خواهر و برادر خود؛ با آسیب های تربیتی و اخلاقی روبرو می‌شوند.

???? انقاع نسل بشر | پیامدهای کاهش جمعیت

از دیگر پیامدهای کاهش جمعیت، انقاع نسل بشر است. با کاهش جمعیت، آثار رشد منفی به سوی میانسالی خواهیم داشت. اگر با همین وضعیت ادامه داشته باشد، هیچ نیروی جوانی در کشور نخواهیم داشت. خیلی کم پیدا می‌شوند خانواده هایی که تمایل به فرزند آوری دارند. اما اغلب هیچ علاقه ای به این موضوع نشان نمی‌دهند. حتی تمایل به ازدواج بسیار کاهش پیدا کرده است و مخالفان زیادی در این زمینه وجود دارد.

???? آسیب های روانی

فشارهای روانی از دیگر پیامدهای کاهش جمعیت است. زمانی که نیروی جوان کمی در جامعه وجود داشته باشد؛ افراد تمایل به برقراری ارتباط با دیگران نشان نمی‌دهند. در واقع صحبت مشترکی با نیروی سالمند وجود ندارد. و همین تنهایی به مرور زمان آسیب های روانی زیادی را وجود می‌آورد. در نهایت علاوه بر اینکه جامعه پیر خواهیم داشت، با افسردگی نیز باید دست و پنجه نرم کنیم. 

کلام آخر

همانطور که گفته شد؛ با کاهش جمعیت باید پیامدهای زیادی را به جان بخریم. در این مقاله نیز شما را با پیامدهای کاهش جمعیت آشنا کرده ایم. زمانی که فرزند آوری وجود نداشته باشد؛ جامعه رو به میانسالی قدم بر می‌دارد. خلاقیت از بین می‌رود و اغلب افراد درگیر مسائل روحی و روانی می‌شوند. به همین دلیل برای رهایی از آسیب های روانی بهتر است که از روانشناس و مشاورین متخصص در این حوزه راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه پیامدهای کاهش جمعیت می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان کلینیک تخصصی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

منبع: پیامدهای کاهش جمعیت | 5 آثار و پیامدهای کاهش جمعیت



:: برچسب‌ها: پیامدهای کاهش جمعیت | 5 آثار و پیامدهای کاهش جمعیت ,
:: بازدید از این مطلب : 206
|
امتیاز مطلب : 23
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

ارضا شدن همزمان زن و مرد یکی از عواملی است که نقش تعیین کننده‌ای در رضایت جنسی زوجین دارد. چرا که عدم دستیابی به این امر باعث می‌شود همواره یکی از طرفین به لذت جنسی برسد و تمایل به قطع رابطه داشته باشد، در حالی که دیگری همچنان برای ارضا شدن به زمان نیاز دارد. این مسئله می‌تواند زمینه ساز بروز تعارض‌هایی بین طرفین شده و به طور کل رضایت زناشویی را کاهش دهد. در ادامه این مقاله به ارائه راهکارهایی برای ارضا شدن همزمان زن و مرد پرداخته‌ایم.

برای دریافت مشاوره در زمینه ارضا شدن همزمان زن و مرد می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره جنسی تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 منبع: ارضا شدن همزمان زن و مرد چه اهمیتی دارد؟

اهمیت ارضا شدن همزمان زن و مرد

ارضا شدن همزمان یکی از عوامل بسیار تاثیرگذار و تعیین کننده در میزان رضایت جنسی زوجین است. زیرا هنگامی که یکی از طرفین زودتر به ارگاسم یا همان ارضای جنسی دست می‌یابد، تلاش می‌کند تا به رابطه خاتمه دهد. این در حالیست که فرد دیگر همچنان تمایل دارد رابطه ادامه پیدا کند و در نتیجه ممکن است از رفتار شریک جنسی خود احساس نارضایتی کند.

در واقع دست کشیدن از رابطه توسط کسی که زودتر به ارگاسم می‌رسد، علاوه بر کاهش رضایت جنسی فرد مقابل می‌تواند زمینه ساز بروز سوءتفاهم شده و احساس عدم درک متقابل را به دیگری منتقل نماید. همچنین ارضا شدن زودهنگام به خصوص برای مردان احساس شرم و خجالت را به همراه می‌آورد و اغلب باعث کاهش اعتماد به نفس فرد در زمینه عملکرد جنسی می‌شود. با توجه به همه این مسائل بسیار اهمیت دارد که زوجین برای ارضا شدن همزمان تلاش کنند و به این ترتیب کیفیت رابطه خود را ارتقا ببخشند. برای آشنایی بیشتر با نحوه صحیح برقراری رابطه جنسی کلیک کنید.

توصیه هایی برای ارضا شدن همزمان زن و مرد

ارضا شدن همزمان زن و مرد امری غیر ممکن نیست. شما به کمک برخی راهکارهای ساده می‌توانید به این هدف دست پیدا کنید. در ادامه به چند مورد از این راهکارها اشاره کرده‌ایم.

1- تقویت عضلات کف لگن

تقویت عضلات کف لگن یکی از عوامل بسیار تاثیرگذاری است که باعث اوج گیری سریع‌تر لذت جنسی برای زنان می‌شود. در نتیجه انجام برخی تمرین‌های ورزشی نظیر تمرینات کگل به شما کمک می‌کند تا بتوانید ارگاسم را با سرعت و شدت بیشتری تجربه کنید و در نتیجه از رابطه خود لذت بیشتری ببرید.

2- تلاش برای یافتن نقطه جی

نقطه جی یک ناحیه خاص در واژن است که لمس شدن آن در حین دخول با ایجاد بیشترین تحریکات جنسی برای زن همراه است و باعث رسیدن به ارگاسم می‌شود. در نتیجه تلاش کنید این نقطه را پیدا کرده و در حین رابطه بیشتر به این ناحیه از واژن فشار وارد کنید. این کار به زنان کمک می‌کند تا با سرعت بیشتر و همگام با مرد به ارضای جنسی دست پیدا کنند.

3- ارضا شدن همزمان زن و مرد | اطمینان از روان بودن واژن

خشکی واژن یکی از موانع مهم برای دستیابی به ارگاسم برای بانوان است. در نتیجه بسیار اهمیت دارد که قبل از دخول از روان بودن واژن به اندازه کافی اطمینان حاصل کنید. توجه داشته باشید که داشتن معاشقه طولانی یکی از عواملی است که به ایجاد رطوبت هرچه بیشتر در ناحیه واژن کمک می‌کند.

4- تحریک کلیتوریس

زنان به روش‌های گوناگونی می‌توانند به ارگاسم دست پیدا کنند که یکی از ساده‌ترین آن‌ها ایجاد تحریک‌های کلیتورال است. بررسی‌ها نشان می‌دهد اگر مردان در طول رابطه ناحیه کلیتوریس زن را نیز تحریک کنند، زنان با سرعت بیشتری می‌توانند اوج برانگیختگی جنسی یا ارگاسم را تجربه نمایند. 

5- ارضا شدن همزمان زن و مرد | بدن همسرتان را بشناسید

بسیار اهمیت دارد که در رابطه به بدن همسر خود دقت کنید و این مسئله را کشف نمایید که او هنگام لمس و نوازش کدام نواحی بیشترین تحریک را تجربه می‌کند. اگر شما علایق جنسی همسر خود را به درستی بشناسید، می‌توانید ارگاسم همزمان را خیلی راحت‌تر و سریع‌تر با یکدیگر تجربه نمایید. 

6- عدم ایجاد فشار برای ارضا شدن همزمان

درست است که ارضا شدن همزمان زن و مرد می‌تواند تجربه فوق العاده‌ای باشد اما برای رسیدن به این هدف نباید خود و همسرتان را تحت فشار قرار دهید. چرا که این مسئله به خودی خود با افزایش استرس می‌تواند عملکرد هردوی شما را کاهش داده و در نتیجه بر رضایت جنسی نیز تاثیر منفی بگذارد.

7- یافتن بهترین پوزیشن جنسی

لازم است تلاش کنید به مرور زمان پوزیشن‌های جنسی مختلف را امتحان کرده و ببینید در کدام یک از پوزیشن‌های جنسی هردوی شما بیشترین لذت را کسب می‌کنید. این امر کمک می‌کند تا به زمان مشابهی برای دریافت برانگیختگی و رسیدن به اوج لذت جنسی نیاز داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید از یک روانشناس کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ارضا شدن همزمان زن و مرد می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره جنسی تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

 

سوالات متداول

آیا ارضا شدن همزمان مرد و زن اهمیتی دارد؟

این که زن و شوهر همزمان ارضا شوند بسیار به ندرت اتفاق می‌افتد اما ارضای همزمان موجب احساس بهتر و بالا رفتن کیفیت رابطه آن ها خواهد شد.

منبع: ارضا شدن همزمان زن و مرد چه اهمیتی دارد؟



:: برچسب‌ها: ارضا شدن همزمان زن و مرد چه اهمیتی دارد؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 247
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

بعد از ترک اعتیاد به چه نکاتی باید توجه کرد؟ متاسفانه برخی از افراد فکر می‌کنند بعد از یک دوره سم زدایی یا ترک چند هفته‌ای دیگر به سمت اعتیاد بر نمی‌گردند اما آمارها نشان می‌دهد که بازگشت دوباره به سمت اعتیاد در افرادی که یک بار ترک کرده‌اند تقریبا 80 درصد است. بیشترین خطر بازگشت به اعتیاد به 60 روز نخست پس از ترخیص از کمپ ترک اعتیاد مربوط می‌شود. در واقع هر چه مدت طولانی‌تری از ترک بگذرد، ریسک بازگشت دوباره کمتر است. با آگاهی از نکات مهم ترک اعتیاد و همچنین کمک گرفتن از روانشناس می‌توانید این احتمال را تا حد زیاد کاهش دهید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه بعد از ترک اعتیاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی ترک اعتیاد با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

بعد از ترک اعتیاد در کمپ چه اتفاقی می‌افتد؟

زمانی که بیمار از کمپ ترک اعتیاد مرخص می‌شود انگیزه بسیار زیادی دارد. بیمار در این مرحله توانایی‌های خود را باور کرده و به موفقیت خود افتخار می‌کند چرا که دوران سخت خماری را پشت سر گذاشته و مطمئن شده است که بدون مواد مخدر نیز می‌تواند زندگی‌اش را ادامه دهد. اما داستان از زمانی سخت می شود که پا به دنیای واقعی می‌گذارد و زندگی روزمره خود را شروع می‌کند و کم کم به این نتیجه می‌رسد که دور ماندن از الکل یا مواد مخدر در جهان خارج سخت‌تر از آن چیزی است که در مرکز ترک اعتیاد تجربه کرده بود.

بیماران در کلینیک ترک اعتیاد از پشتیبانی تخصصی برخوردارند و در برابر وسوسه‌ها محافظت می‌شوند اما در زندگی خارج از کمپ این پشتیبانی‌ها وجود ندارند و بیمار خود را در احاطه انواع وسوسه‌ها تنها و بدون حامی می‌بیند.

در این شرایط بستری دوباره لازم نیست اما باید درمان سرپایی برای فرد انجام شود. بیماران در پروسه درمان سرپایی همچنان خدماتی مانند مشاوره، حمایت گروهی و درمان دارویی را دریافت می‌کنند، اما در کنار این درمان‌ها می‌توانند در محل کار و خانه خود نیز حضور داشته باشند.

دوره های مشاوره و گروه درمانی بعد ترک اعتیاد

بهتر است قبل از مراجعه برای ترک این عامل را در نظر بگیرید که مرکز ترک اعتیاد مورد نظر شما برنامه‌هایی برای دوره‌های پس از ترک نیز داشته باشد، این برنامه‎ها باید شامل مشاوره، معاینه و آزمایشات پزشکی و همچنین گروه درمانی باشند.

✅مشاوره بعد از ترک

اغلب افراد برای فرار از چالش‌های روحی روانی خود به اعتیاد روی می‌آورند و پس از ترک اعتیاد نیز همین چالش‌ها می‌توانند دلیل بازگشت به اعتیاد باشند. علاوه بر این مصرف مواد چالش‌های روانی بیشتری را نیز برای فرد ایجاد می‌کند.

پژوهش‌ها نشان داده افرادی که تجربه یک دوره اعتیاد جدی را دارند اغلب از شهامت کمی برخوردارند. چه در دوره مصرف و چه در دوره ترک دچار افسردگی و اضطراب می‌شوند، مهارت‌های حل مسئله را بلد نیستند و اغلب به جای حل مشکلات خود از آن‌ها فرار می‌کنند. به طور معمول ریسک خودکشی نیز در این افراد بالاتر است.

از این جهت اهمیت دارد که حتما افراد بعد از ترک، در جلسات مشاوره شرکت کنند یا از مشاوره تلفنی و آنلاین کمک بگیرند.علاوه بر درمان مشاوران می‌توانند با ایجاد انگیزه و هدفمندی در فرد، او را در راه درست دوری از مواد قرار دهند. برای درمان افسردگی بعد از ترک اعتیاد کلیک کنید.

✅رفتار درمانی بعد از ترک

روش رفتار درمانی در مشاوره متمرکز بر موقعیت و پاسخ است و برای  درمان عادت‌های مخرب بسیار سودمند عمل می‌کند. از آنجایی که اعتیاد علاوه بر وابستگی جسمانی و روانی نوعی عادت محسوب می‌شود، رفتار درمانی برای عدم بازگشت به عادت اعتیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شناخت برانگیزنده‌ها یکی از روش‌های رفتار درمانی است. در این روش محرک‌ها به دو گروه درونی و بیرونی تقسیم می‌شوند. محرک‌های بیرونی به شرایط و محیطی گفته می‌شود که فرد با قرار گرفتن در آن محیط‌ها دچار وسوسه مصرف می‌شود. محرک‌های درونی نیز به حالات روحی و روانی گفته می‌شود که فرد با دچار شدن به آن‌ها ممکن است به مصرف روی بیاورد. بعد از شناخت این محرک‌ها می‌توان با جایگزینی، ترک موقعیت و بالا بردن سلامت روانی فرد او را درمان کرد.

✅گروه درمانی بعد از ترک اعتیاد

گروه درمانی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است چرا که علاوه بر تقویت کردن انگیزه فرد باعث می‌شود بیمار بعد از ترک در جمعی سالم با افراد شبیه به خود قرار بگیرد. این گروه‌ها خارج از مراکز ترک اعتیاد هم وجود دارند و شما با جست و جویی ساده می‌توانید آن‌ها را پیدا کرده و به جمعشان ملحق شوید. برای کسب اطلاع بیشتر در زمینه ترک اعتیاد کلیک کنید.

تغذیه و ورزش بعد از ترک مواد مخدر

یکی از موارد مهمی که در کنار برنامه ترک باید به آن پرداخته شود، برنامه غذایی مناسب و ورزش است. در واقع در کنار جلسات مشاوره که حتما باید دریافت شود، تغذیه مناسب می‌تواند به تقویت بدن بعد از ترک اعتیاد کمک کند. داشتن وضعیت جسمانی بهتر با کاهش فشارها و علائم ترک ریسک بازگشت به اعتیاد را کاهش می‌دهد.

????ورزش بعد از ترک اعتیاد

ورزش کردن به خصوص پیاده روی باعث کم شدن استرس در فرد می‌شود، حالت‌های افسردگی را از بین می‌برد و انرژی فرد را افزایش می‌دهد. همچنین باعث پر کردن اوقات فراغت شده و بدین گونه ریسک بازگشت به اعتیاد را کم می‌کند.

????مصرف آب

آب و انواع نوشیدنی‌ها باعث دفع سموم از بدن شده و همچنین کمک می‌کنند بعد از ترک مواد مخدر، پوست و چهره بهتری پیدا کنید. مصرف روزانه 8 لیوان آب برای بدن ضروری است و همچنین جلوی پرخوری‌های بعد از ترک را هم می‌گیرد.

????رژیم غذایی سالم

برای داشتن یک رژیم غذایی سالم بعد از ترک بهتر است زیر نظر دکتر تغذیه قرار بگیرید. به طور کلی باید 6 وعده غذایی سبک را به صورت منظم مصرف کنید. از کافئین و شیرینی‌جات تا حد ممکن دوری نمایید چرا که باعث نیاز دوباره بدن به مواد می‌شوند.
علاوه بر این برای باسازی بدنتان بعد از ترک، چربی‌های اشباع را کنار گذاشته و فراورده‌های خانگی و طبیعی مصرف کنید تا سلامتی دوباره شما برگردد. 

جلوگیری از آثار منفی بعد از ترک اعتیاد

هر ماده مخدری آثار منفی زیادی بر روی جسم و روان مصرف کننده می‌گذارد. با ترک، عوارض ناخواسته زیادی نمود پیدا کرده و می‌توانند موجب بی‌انگیزگی و بازگشت بیمار به مصرف شوند. بنابران برخورد و رفع این عوارض اهمیت زیادی دارد. برخی از این آثار به شرح زیر هستند.

????مشکلات جنسی

کاهش میل جنسی، ناتوانی در نعوظ، زود انزالی، خشکی واژن و… از جمله عوارض ناشی از ترک هستند. اکثر مواد مخدر بر روی سیستم اعصاب مرکزی تاثیر می‌گذارند، همان سیستمی که در چرخه پاسخ جنسی نقش اساسی دارد، با به هم خوردن تعادل این سیستم کارایی آن هم تحت تاثیر قرار می‌گیرد. وقتی از روش‌های ترک استاندارد استفاده نشود، بیشترین آسیب به این بخش وارد شده و مشکلات آتی به وجود می‌آید. 

????به هم خوردن سیکل خواب

تغییرات شیمیایی بدن بر روی میزان خواب هم خودش را نشان می‌دهد. این بی‌خوابی‌ها موجب مشکلاتی چون پرخاشگری، افسردگی، افزایش وسوسه به مصرف و…. می‌شوند. پس حتما باید برای رفع آن به درمانگر خود اطلاع دهید. 

????مشکلات گوارشی

معمولا ترک مواد افیونی، باعث بروز مشکلات گوارشی می‌شوند. متاسفانه داروهای جایگزین مثل متادون و بی 2 نیز به گوارش آسیب بیشتری وارد می‌کنند. پس حتما باید با کمک تغذیه و ورزش و راهنمایی‌های درمانگر مشکلات گوارشی ناشی از ترک را برطرف کرد.

????اختلالات روانی

پس از ترک، اختلالات روانی متعددی ممکن است بروز پیدا کنند. این موضوع در مورد بیمارانی که پیش از مصرف نیز دچار ناراحتی‌هایی بوده‌اند، بیشتر نمود پیدا می‌کند. افسردگی، اضطراب، هذیان و توهم، پرخاشگری، ناتوانی در برنامه ریزی و تصمیم گیری و… از جمله این اختلالات هستند.

مزایای استفاده از برنامه های بعد از ترک اعتیاد

ترک اعتیاد، فرایند ساده ای نیست. در واقع افراد حتی بعد از آن نیز مشکلات زیادی را تجربه می‌کنند. به همین دلیل بهتر است افراد برای این دوران برنامه مشخصی داشته و همواره درمان را ادامه دهند. مزایای استفاده از برنامه های بعد از ترک اعتیاد؛ جلوگیری از بازگشت فرد به اعتیاد است. همچنین برنامه او نظم مشخصی گرفته و به همین دلیل قطعا احساس بهتری خواهد داشت. سلامت جسمانی و روانی روانی با استفاده از این روش ها، از مهم ترین آثار این برنامه هاست.

ویژگی های روش های بعد از ترک اعتیاد

به طور کلی روش هایی که بعد از ترک اعتیاد به کار گرفته می‌شوند؛ ویژگی هایی دارند که بر اساس آنها افراد معتاد و خانواده های آنان می‌توانند از دقیق بودن و همچنین اثربخشی این روش ها اطمینان حاصل کنند. یکی از این ویژگی های هدفمندی این روش ها است که قطعا اصلی هدف آنها، برگرداندن فرد معتاد به زندگی طبیعی و جامعه است. از طرفی فرهنگ سازی برای دیگران و جامعه در جهت پذیرش این افراد خواهد بود. البته اصلی ترین ویژگی این برنامه ها، درمان و ترک است.

سخن پایانی

با اینکه ترک اعتیاد بیمار بسیار مهم است؛ اما فراموش نکنید که مراقبت های ویژه از او باید بعد از درمان نیز ادامه یافته و فرد تحت نظارت و حمایت باشد. اینکار با روش های مختلفی امکانپذیر است و خانواده ها در این هنگام، نقش مهمی ایفا می‌کنند.

استفاده از روش های درمانی مختلف بعد از ترک اعتیاد، تا حد زیادی از بازگشت مجدد به اعتیاد جلوگیری کرده و باعث بهبودی شرایط جسمانی و روانی فرد می‌گردد. بهتر است خانواده و اطرفیان از این روش ها اطلاع پیدا کرده و در این زمینه از یک مشاور نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه بعد از ترک اعتیاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی ترک اعتیاد با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

خانواده چه تاثیری بر وضعیت ترک و مراقبت های بعد از ترک دارند؟

چون برخی عوامل خانوادگی باعث بروز اعتیاد در فرد می‌شوند پس خانواده نیز باید در دوره ترک و بعد از ترک فرد معتاد مورد مشاوره قرار بگیرند. این کار کمک می‌کند که مشکلات رفتاری خانواده شناسایی و حل می‌شوند و آگاهی‌های لازم درباره فرد به خانواده داده می‌شود و در واقع از نکات مهم بعد از ترک اعتیاد محسوب می‌شود. 

چطور بعد ترک انگیزه خود را حفظ کنیم؟

در زمان لغزش از خودتان سوالات اساسی بپرسید نظیر این که چرا از اول تصمیم به ترک گرفته بودید؟ مصرف مواد چه عوارضی روی زندگی شما داشت؟ چقدر بعد از ترک احساس بهتری داشتنید؟ با پرسیدن این سوال‌ها از خودتان می‌توانید به تقویت اراده برای ترک کمک کنید.

چطور بعد از ترک اعتیاد مقابل اصرار دیگران برای مصرف دوباره بایستیم؟

قطعا یکی از عواملی که شما را به اعتیاد کشانده بود جمع‌های نامناسب و بیمار بوده، پس برای ترک و بازنگشتن دوباره به سمت اعتیاد، باید این جمع‌ها را ترک کنید. اگر به هیچ عنوان امکان ترک این نوع جمع‌ها را ندارید باید مهارت نه گفتن را بیاموزید.

منبع: بعد از ترک اعتیاد چه رفتارها و اقداماتی باید کرد؟



:: برچسب‌ها: بعد از ترک اعتیاد چه رفتارها و اقداماتی باید کرد؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 267
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

روش مطالعه درس ریاضی برای کنکور و امتحانات باید اصولی باشد. در غیر اینصورت؛ نمره قابل توجهی دریافت نخواهید کرد. خیلی از دانش آموزان به دلیل سختی و مفهومی بودن این درس، علاقه ای به آن ندارند و در این درس با ضعف روبرو هستند. اما زمانی که تسلط کافی در مطالعه درس ریاضی داشته باشید؛ نمرات رضایت بخشی دریافت خواهید کرد. انتخاب مناسب و صحیح درس ریاضی باعث افزایش یادگیری و درک مناسب از مباحث مختلف می‌شود.

به طور کل ریاضیات شامل فرمول ها، علائم، مفهوم و اصطلاحات است. که اگر فرد روش مطالعه درس ریاضی را نداند، با بازخورد های رضایت بخشی روبرو نخواهید شد. به همین دلیل مهم است که برای درس های مفهومی مانند ریاضی از روش های گوناگونی استفاده کنید که هم اصولی است و هم ثمره بهتری هم خواهد داشت. در این راه حتما از مشاوره تحصیلی راهنمایی بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه روش مطالعه درس ریاضی می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: روش مطالعه درس ریاضی | 3 تکنیک برای مطالعه ریاضی

روش مطالعه درس ریاضی

اغلبت دانش آموزان از درس ریاضی فراری هستند. به دلیل مفاهیم سخت و دشوار، و البته آزمون های مفهومی؛ نفرت دانش آموزان از این درس بیشتر می‌شود. در صورتی که به دید یک درس شیرین و بازی با ریاضی نگاه کنید؛ آنچنان هم سخت به نظر نخواهد رسید. اگر قصد یادگیری روش مطالعه درس ریاضی هستید؛ پیشنهاد می‌کنم که از روانشناس و مشاورین متخصص در این زمینه راهنمایی بگیرید.

اما به طور کل مطالعه این درس شاید دشوار به نظر برسد؛ اما زمانی که اصولی و مناسب باشد، درک شما را نسبت به مفاهیم افزایش می‌دهد. چند روش مطالعه درس ریاضی را در این مقاله توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

تکنیک مهم برای روش مطالعه درس ریاضی

برای اینکه از روش مطالعه درس ریاضی اطلاع داشته باشید. باید از تکنیک های مختلف اطلاع داشته باشید. در این بخش مقاله از تکنیک های مهم برای روش مطالعه درس ریاضی صحبت کرده ایم.

???? یادگیری را جدی بگیرید

اولین مرحله برای اطلاع از روش مطالعه درس ریاضی، یادگیری است. که بهترین اصل و مرحله است. زمانی که مفهوم این درس را به خوبی آموزش ندیده باشید؛ نمی‌توانید سوالات را حل کنید و پاسخ های مناسبی دهید. بنابراین اصلی ترین ابزار برای روش مطالعه درس ریاضی، یادگیری است. برای یادگیری از کلاس، کتاب درسی و جزوه می‌توانید استفاده کنید. باید ابتدا با دقت تمام در کلاس، حرف های آموزگار خود را گوش دهید. بعد از تدریس، جزوه خود را در همان روز مطالعه کنید. و مثال ها را مجدد حل کنید تا موضوع برای شما جا بیافتد.

در این روش مطالعه درس ریاضی، بعد از مرور جزوه، زمان مطالعه کتاب فرا رسیده است. باید تمامی خطوط کتاب را مرور کنید و تمرین های آن را حل کنید. تمرین حل نشده باقی نگذارید و تمرین های حل شده را دوباره حل کنید. بعد از حل تمرین های کتاب، تست های کنکوری را با دقت تمام انجام دهید.

???? تمرین داشته باشید

روش مطالعه درس ریاضی نیاز به تمرین دارد. با توجه به اینکه مرحله یادگیری را به خوبی سپری کرده اید؛ برای تثبیت و تسلط بیشتر بر نکات درسی، زمان تمرین فرا رسیده است. تست هایی که اشتباه حل کرده اید و یا حل آن دشوار بود را علامت گذاری کنید تا دوباره با تمرین و تکرار برای شما آسان شود. تست های ریاضی را با دقت و مناسب با حجم مبحث خود انتخاب کنید. توصیه می‌شود که برای هر مبحث که یادگیری شکل گرفت، 50 تست کنکوری به عنوان تمرین داشته باشید.

???? مرور را فراموش نکنید

آخرین مرحله برای روش مطالعه درس ریاضی، مرور است. به دلیل اینکه حجم مباحث درسی زیاد است؛ شاید برخی از مطالبی که از قبل تمرین کرده اید به فراموشی بسپارید. به همین دلیل مرور مطالب توصیه می‌شود. در این مرحله هم از جزوه و هم از خلاصه نویسی ها استفاده کنید. و همچنین تست های علامت گذاری شده را دوباره مرور کنید تا به طور کل موضوع حل نشده باقی نماند.

نکات قابل توجه برای روش مطالعه درس ریاضی

???? ریاضیات موضوع زنجیره ای است. به این منظور که چیزی که در یک روز به شما آموزش داده می‌شود به روزهای قبل و بعد هم مرتبط است.

???? این درس مبحث سختی است که پیچیده نیز می‌باشد. به همین دلیل باید زمان بیشتری را برای آموزش ریاضی صرف کنید.

???? سعی کنید که برای خود در یادگیری ریاضی، روش مناسبی داشته باشید.

???? ریاضیات را تنها با خواندن و گوش دادن آموزش نمی‌بینید. قسمت بزرگی از یادگیری ریاضیات مربوط به تمرین های فعالانه است. و به همین دلیل باید حتما تمرین و تکرار داشته باشید یا یادگیری بهتری صورت بگیرد.

???? فرمول های زیادی در یادگیری ریاضی وجود دارد که باید بر روش های کلیدی آن مسلط شوید. با این کار میزان اطلاعات دریافتی از مغز کاهش می‌یابد.

???? زمانی که روشی را برای حل مساله آموزش دیدید؛ همان روش را می‌توانید برای حل مسائل دیگری انجام دهید.

???? زمانی که روش جدیدی برای روش مطالعه درس ریاضی آموزش دیدید؛ با روش قبلی خود ادغام کنید.

???? فرهنگ لغات ریاضی را آموزش ببینید. به این دلیل که اغلب کلماتی که در ریاضی استفاده می‌شود؛ خارج از این درس معنای دیگری می‌دهد.

???? اگر با اصطلاحات جدیدی آشنا شدید؛ در قسمتی از دفتر یادداشت کنید تا به مرور یاد بگیرید.

???? این درس اغلب دانش آموزان را مضطرب می‌کند. به همین دلیل باید به دنبال افزایش اعتماد به نفس و کنترل اضطراب باشید.

???? روش مطالعه درس ریاضی اگر اصولی باشد؛ شما را با اعتماد به نفس می‌کند. به همین دلیل از روش های مناسب و اصولی استفاده کنید تا اضطراب برای درس ریاضی نداشته باشید.

???? از مشاوره تحصیلی برای برنامه ریزی و آموزش اصولی کمک بگیرید.

کلام آخر

روش مطالعه درس ریاضی اگر به شیوه اصولی و اساسی باشد از دشواری آن کاسته می‌شود. این روش دارای 3 تکنیک است که اگر با برنامه ریزی به کمک مشاوره تحصیلی انجام شود؛ به بهترین نحو آن را آموزش خواهید دید. از اهمیت مشاور تحصیلی غافل نشوید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه روش مطالعه درس ریاضی می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: روش مطالعه درس ریاضی | 3 تکنیک برای مطالعه ریاضی



:: برچسب‌ها: روش مطالعه درس ریاضی | 3 تکنیک برای مطالعه ریاضی ,
:: بازدید از این مطلب : 251
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

ترس از برادر در زمان های قدیم بسیار شایع بود. البته که این ترس بیشتر ادای احترام بود و به منظور اینکه پسر خانواده است، باید با او محترمانه برخورد می‌شد. اگر از مادر و مادر بزرگ های خود سوال کنید؛ میزان ترس از برادر را مشاهده خواهید کرد. حتی امروزه بنده مشاهده کرده ام که اگر برادر فردی با او تماس بگیرد, با وجود نوه بازهم از تماس برادر دچار استرس می‌شود. دلیل ترس از برادر بستگی به شیوه های تربیتی والدین دارد. اما این ترس به منظور رفتار های خود برادر نیز می‌باشد.

در مقابل این عده که با ترس از برادر مواجهه هستند؛ اندک عده‌ای در زمان های قدیم و نسل گذشته رابطه صمیمانه با برادر خود برقرار می‌کردند. اما امروزه به دلیل قدرتی که بانوان برای خود شکل داده اند، ترس از برادر معنایی کمرنگی یافته است و به شیوه منطقی با هر چیزی برخورد می‌کنند. اگر همچنان با وجود سن بالا از برادر خود هراس دارید؛ برای کسب آرامش از روانشناس راهنمایی بگیرید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از برادر می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: ترس از برادر | 8 روش کاهش ترس از برادر

ترس از برادر چیست؟

در نسل قدیم ترس از برادر مانند ترس از پدر بسیار بزرگ بود. بسیاری از کسانی که به این ترس دچار می‌شوند شاهد نشانه های برخورد بد برادر بودند. به دلیل اینکه پسر در خانواده ایرانی نقش پررنگی دارد و باید به او احترام گذاشته شود؛ والدین جایگاه پسر را در کنار پدر تصور می‌کنند و به قولی باید حرف برادر در خانه برش داشته باشد.

اما برای سلامت خانواده ترس از برادر از بین برود. و برادر نقش حامی برای خواهر داشته باشد. برای اینکه این نقش شکل بگیرد باید برخی از روش ها را امتحان کنید تا با خواهر خود صمیمی شوید. در این مقاله برای کاهش ترس از برادر روش‌هایی را اشاره کرده ایم. جهت کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

دلیل ترس از برادر

ترس از برادر به دلیل حمایت های افراطی والدین رخ می‌دهد. اینکه برادر جانشنین پدر است و باید به اندازه پدر به او احترام گذاشته شود. برادر نگه دارنده نسل است و باید با او به خوبی برخورد شود. مخصوصا در فرهنگ ایرانی نقش پسر در خانواده پر رنگ است. و پدر و مادر در تلاش هستند که حتی شده یک پسر داشته باشند. به همین دلیل با توجه به رفتارهای والدین و نقش پسر در جامعه این ترس شکل می‌گیرد. پس به طور خلاصه دلیل ترس از برادر در موارد زیر خلاصه می شود.

⬅️ برادر در حد پدر قابل احترام است

⬅️ ادامه دادن نسل بر عهده برادر است

⬅️ ارج دادن بیش از حد به پسر خانواده

⬅️ اهمیت بیشتر مردان از نگاه جامعه

⬅️ دادن امتیازات بیشتر به پسر

روش های کاهش ترس از برادر و افزایش میزان صمیمیت

ترس از برادر همیشه خوب نیست و باعث دوری خواهر و برادر از یکدیگر می‌شود. به همین دلیل لازم است که حتما برای کاهش این ترس اقدام کنید و برای افزایش میزان صمیمیت تلاش کنید. در این بخش مقاله به روش های افزایش صمیمیت با برادر اشاره کرده ایم.

???? با برادر خود صحبت کنید

در رابطه با ترس از برادر، با او صحبت کنید. به برادرتان بگویید که رفتارهای او باعث ترس شما می‌شود و در این شرایط نمی‌توانید از او به عنوان حامی یاد کنید. با او صحبت کنید و درخواست داشته باشید که رفتار مناسب تری داشته باشد تا این ترس ویران کننده از بین برود.

???? با او شوخی کنید اما احترام را فراموش نکنید

یکی از کارهایی که برای کاهش ترس از برادر باید انجام دهید؛ شوخی همراه با احترام است. با برادر خود شوخی کنید اما محترمانه. این شوخی نباید با بی احترامی همراه باشد و حتما حد و مرز خود را رعایت کنید. از شوخی های دستی نیز پرهیز کنید.

???? پذیرای تفاوت ها باشید | ترس از برادر

اگر قصد کاهش ترس از برادر را دارید؛ باید تفاوت ها را بپذیرید. همه افراد شبیه به هم نیستند و مثل هم رفتار نمی‌کنند. به همین دلیل این تفاوت ها را قبول کنید تا به شناخت از شخصیت برادر برسید. در نهایت از ترس شما کاسته می‌شود.

???? در رابطه با احساسات خود صحبت کنید

قطعا زمانی که برادر رفتار خوب و مهربانی با شما نداشته باشد، احساسات منفی بروز می‌کند. به همین دلیل لازم است که در رابطه با این موضوع با برادر خود صحبت کنید. به او بگویید که نوع خشم و رفتارش چه آسیبی به شما وارد می‌کند و مانع از رشد رابطه خواهر و برادری می‌شود. بنابراین برای کاهش ترس از برادر، احساسات خود را بیان کنید.

???? با او ارتباط برقرار کنید

برای کاهش ترس از برادر، با او ارتباط برقرار کنید. برقراری ارتباط به شما کمک می‌کند که رابطه صمیمانه تری داشته باشید و به شناخت کافی از او برسید. سعی کنید که این ارتباط را در حد و میزان خود نگه دارید و احترام به یکدیگر را حفظ کنید.

???? در کارهایش کمک کننده باشید | ترس از برادر

یکی از کارهایی که برای کاهش ترس از برادر می‌توانید انجام دهید، کمک در کارهای برادر است. اگر برادر شما کاری دارد که دست و پای او را بسته، به او کمک کنید و بگویید که در هر صورت با هر مشغله ای که داشته باشی می‌توانی روی من حساب کنید. با این شرایط و برقراری ارتباط، صمیمیت شما افزایش می‌یابد.

???? در زمان ناراحتی عذر خواهی کنید

بعد از اینکه برادرتان را ناراحت کردید؛ از او معذرت خواهی کنید. تا خشم او فروکش شود و ترس از برادر نیز کاهش یابد. هر فردی زمانی که در عصبانی خشمگین می‌شود؛ ترسناک است. بنابراین خشم برادر را در زمان ناراحتی فروکش کنید.

???? از روانشناس کمک بگیرید

کمک از روانشناس به خوبی شما را راهنمایی می‌کند تا از نحوه برخورد با برادر آشنا شوید. روانشناس شما را به شناخت مناسبی از برادر می‌رساند تا در تمامی زمینه ها رفتار مناسب از خود نشان دهید. و هیچ ترسی نداشته باشید.

کلام آخر

همانطور که گفته شد، ترس از برادر در خانواده های ایرانی رواج دارد. اما والدین با تربیت مناسب و درست باید این ترس را ایجاد نکنند. زیرا احساس سرافکندگی به دیگر اعضا و احساس قدرت به پسر وارد می‌شود. برای تربیت فرزندان زمان بگذارید و حتما از روانشناس در این زمینه راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از برادر می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در کلینیک تخصصی کودک ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید

منبع: ترس از برادر | 8 روش کاهش ترس از برادر



:: برچسب‌ها: ترس از برادر | 8 روش کاهش ترس از برادر ,
:: بازدید از این مطلب : 260
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 آذر 1402 | نظرات ()